подсъзнание

❤️ Вселената винаги ти казва ДА от Милена Голева

Всичко, онова което преживяваш

и се случва около теб е дошло в живота ти благодарение на филтъра, през който гледаш на света. А твоя филтър е, който пропуска към теб конкретни събития, хора, случки и неща. Какъв е филтъра зависи от теб и той се определя от бленда от твоите дълбоки вътрешни убеждения. Такава каквато е компилацията ти от убеждения е нещо като твоя вибрационен печат, с който подпечатваш и приемаш нещата, които идват към теб.

Оказва се така, че онази част от теб, твоето подсъзнание,

всъщност режисира живота ти, превръщайки се във филтъра, който допуска какво ще се случва с теб. Или казано с други думи: Вселената винаги ти дава О.К., тя винаги ти дава зелена светлина. На всичко, в което вярваш, Вселената ти казва ДА! Всичко, което присъства в теб като твое дълбоки вътрешни убеждения изгражда твоя филтър, който се превръща в магнит за още и още от тези неща. Прочети също: Законът за нулевото съпротивление

❤️ Как да накараш подсъзнанието да заРаботи за теб от Милена Голева

Независимо дали вярвате, че можете или не можете вие сте прави!  Хенри Форд Ако вярваш, че можеш Всел

Много е важно да ревизираш какви са нещата, в които безпрекословно вярваш, какви са твоите дълбоки вътрешни убеждения.

Тези, които дори не подлагаш на съмнение. Толкова си уверен в тях. Ето това са някой от дълбоките вътрешни убеждения скрити в твоето подсъзнание:

YouTube player
  • хората са използвачи
  • другите все по-малко ме разбират
  • не ставам за нищо
  • успелите хора, не намират достойна половинка
  • силните са винаги сами
  • всички изневеряват
  • за да съм успешен, трябва да се продам
  • богатите са лоши
  • добрите хора винаги са прецакани

и бленда от вярвания, който си формирал се превръща в този филтър,

който по никакъв начин няма как да пропусне качествени хора в живота ти, успех и просперитет, красива и чиста връзка с партньора ти. Не за друго, а защото ти си поставил такъв филтър. Не защото няма достойни хора, а защото ти вярвашм в обратното и понеже винаги получаваш ДА от Вселената. Тя никога не подлага на съмнение твоите вярвания. Тя само откликва спрямо тях.

❤️ Твоето подсъзнание може всичко! Накарай го да работи за теб!

Кое управлява живота ти? И често ли се случва това? 1. Мери се подлага на най-новата холивудска диета. 2. М

В каквото вярваш, ще ти се даде.

Вселената не те съди. Не те съжалява. Не очаквай да се смили над теб. Тя просто ще ти върне това, което излъчваш от теб. Ще откликне на всяка твоя мисъл, вярване и вибрация. Тя нама да си каже, о горкия човек. Пак се самопрецака. Ще го пощадя. Не! Всичко, което излъчваш от теб тя ти казва ДА! Тя ти дава ОК. Прочети още: Как да накараш подсъзнанието да заРаботи за теб

Вселената не може да прецени дали нещо е добро за теб

или никак не е добро за теб. Тя е напълно неутрална и само ти манифестира, това е което вярваш. Тя приема вибрациите, които излъчваш и след това ти връща още от същото. Както си настроен към света, така света ще ти се покаже. Както си настроен към хората, така хората ще ти се преставят. Както си настроен за това какъв си ти, качествата, които ще проявяваш ще бъдат аналогични. Открий кои са твоите дълбоки вътрешни убеждения, които спъват развитието ти.

Хм! Самосаботираш се сам!

Възможностите ти ще станат безкрайни! Когато разбереш, че ограничанията са в твоите вярвания! Можеш да избереш друг филтър! Можеш да избереш да създаваш красив света си като създаваш красив света вътре в теб.

YouTube player

Как да започнеш да променяш филтъра и дълбоките си вътрешни убеждения?

Най-естествения начин е, когато влезеш в алфа честота на мозъчните вълни. Тогава буквално докосваш и трансформираш тази система от дълбоки вътрешни убеждения. Най-ефективния начин, който буквално преобърна живота, вярванията и филтъра ми.

❤️ Законът за нулевото съпротивление от Милена Голева

Една от основните причини много хора да не успяват да прилагат Закона за Привличането е именно не

Водените медитации, които съм създала правят чудеса

не само с мен, но и с хиляди хора. Медитациите има силата директно да посяват в твоето подсъзнание тези нови убеждения и вярвания, от които имаш нужда. Затова съм създала колекция от практики за различни теми, които имаш нужда да трансформираш. Теми свързани със здравето, храненето, обич към себе си, увереност и самоуважение, благодарност, прошка, безсъние, изобилие и т.н. Можеш да намериш колекцията водени медитации на български език тук: milenagoleva.com

За всяко свое ново и красиво вярване ще получиш ДА от Вселената.

Тя ще го манифестира в живота ти със същата лекота, с която е донесла проблемите, несгодите и трудностите. Спрямо новия ти филтър.

Медитирай и променяй своя филтър!

Медитирай и промени живота си!

Какво е това в, което избираш дда вярваш! То ще е онова, което след време ще наричаш “МОЯТА КРАСИВА И НОВА РЕАЛНОСТ”

❤️ БлагоДаря си от Милена Голева

БлагоДаря си! Понякога е важно да спреш, да осъзнаеш докъде си стигнал, колко много път си изминал и просто

Животът е прекрасен … ТИ СИ ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
Scroll to Top