❤️ Законът за Привличането или как да проявим вродения си талант да творим своята реалност от Милена Голева

За какво най-често мислим, за какво използваме ума си, към какво най-често насочваме мислите си?

Всяка мисъл, която минава през ума ни, всяка емоция, която преживяваме, всяко усещане което преминава през нас преведено на езика на Вселената е ВИБРАЦИЯ. Всяка Вибрация, която се излъчва от нас е като малка снежинка, която тръгва надолу по склона и започва да прилепва към себе си още подобни снежинки. Докато се оформи малка снежна топка и тя продължава да се движи надолу по склона и прилепва към себе си още подобни снежинки и още…

YouTube player

и още докато накрая малката снежинка се превърне в лавина…

По важния въпрос е каква е била първоначалната снежинка, от която се е задвижила лавината. Дали е била приятна мисъл или емоция или неприятна… Ако снежинката-семе е била негативна мисъл или чувство тя ще прилепва към себе си още неприятни мисли и емоции, докато се окажем погълнати и дори затрупани от цяла лавина негативни преживявания, “съвпадения” и случки. Виж също: Човекът на новото време еднакво силно владее духа и материята от Милена Голева

Познато ли ти е?

Усещането неприятните случки и събития да те връхлитат едно след друго, като че ли някаква конспирация от “съвпадения”. А сега си помисли какво би станало ако снежинката-семе е приятна мисъл или емоция? Затвори очи и си спомни, имал си такива вдъхновяващи дни, в които всичко се случва с лекота и всяко следващо нещо, което ти се случва е все по-приятно и идва с все по-голяма лекота и всичко сякаш се “нарежда” по най-добрия за теб начин. Имаш усещането като, че ли слънцето грее по-ярко, като че ли светът е по-справедлив, хората по-добри, а ти самият се чувстваш радостен дори само заради факта, че те има.

YouTube player

Ето това е Законът за Привличането. Така действа той.

Точно като снежната топка тръгнала по склона надолу. Подобното привлича подобно. Каквото е семето, такава е и лавината. Защото Законът за Привличането откликва на всяка една наша Вибрация и ни връща още от нея. Всяка една наша мисъл, всяка една емоция буквално се материализира. А ние мислим и чувстваме 24 часа в денонощието.

Законът за Привличането не може да бъде “изключен” от контакта,

той действа непрекъснато, 24 часа в денонощието. Така както закона за гравитацията действа 24 часа, независимо какво правим, как се чувстваме, къде се намираме. Но ако закона за гравитацията е земен закон, който е валиден за планетата Земя, то Законът за Привличането е закон валиден за цялата Вселена. Прочети още: Ще те науча да се Обичаш! И това ще е любов за цял живот от Милена Голева

А сега си помисли какво е естеството на твоите мисли и емоции?

Дали са предимно приятни или предимно неприятни? Какви са нещата, на които обръщаш внимание, нещата които забелязваш? Предимно приятни или предимно неприятни? Всичко, което имаш в момента в живота си е дошло при теб благодарение на начина, по който възприемаш света. Законът за Привличането не е просто какво привличаме. Той не е свързан просто с външните неща. Точно обратното. Той е какво привличаме към своя вътрешен свят. Как се променяме отвътре, чрез трансформацията на нашите мисли и вярвания и усещания. И когато малко по малко променяме себе си отвътре, тогава ние променяме и света около нас. Защото външният свят е само отражение на вътрешната ни среда.

YouTube player

И ако не харесваш нещо в живота си и света, потърси причината в човека в огледалото.

А сега затвори очи, влез в твоето специално вътрешно пространство и почувствай там тишината, хармонията, радостта, усмихни се, просто ей така, без причина и когато после отвориш очи ще почувстваш че света е станал по-цветен.

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.comПоследният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player

bg_BGБългарски
Превъртете до върха