❤️ Законът за нулевото съпротивление от Милена Голева

Една от основните причини много хора да не успяват

да прилагат Закона за Привличането е именно неразбирането и незачитането на Закона за Нулевото Съпротивление. Той казва, че когато се бориш срещу нещо ти му даваш от енергията си и по този начин каниш още от същото в живота си. Или колкото повече се дърпаш и

колкото по-активно се бориш с нещо, всъщност го храниш с енергията си.

Като че ли в продължение на хилядолетия се е формирала човешката психика. Най-силно ни вълнува, това което ни плаши, тревожи, безспокои, подтиска или провокира чувства на омраза, негодувание, осъждане, критика.

YouTube player

В резултат на което човек започва активно да излъчва деструктивна енегия

(и забележи доброволно). Навик, който дълго сме отглеждали. Видяли сме го от своите родители, те от техните и т.н. Ние дори водим война със самите себе си. Борим се с негативните си качества, с килограмите, с негативните мисли, с храната, с лошите си навици. Да! Борим се! НО! Всъщност така само ги правим по-силни. И колкото повече се борим, толкова повече осъзнаваме, че борбата е неравна и не може да бъде спечелена.

Защо?

Защото сме стъпили на погрешна плоскост. И тя ни подвежда. Стъпили сме на плоскостта на деструктивната енергия. Тръгваме да оправяме нещо през негативната нагласа. Прочети също: Как да накараш подсъзнанието ти да заРаботи за теб

А негативното, носи още негативизъм.

Излиза, че колкото е по-силно желанието ни да се борим срещу нещо, толкова повече му даваме сила. Все едно участваме на страната на тези, срещу които се борим.

“Каквото посееш, това ще пожънеш”

Ако сееш война, борба, битки, съпротивление, негодувание, отрицание, все деструктивни вибрации, няма как да очакваш да жънеш светлина, Любов, разбирателство, добронамереност, красота, подкрепа. Защото те са различни реалности, които на практика, нямат допирно точки помежду си.

Как обаче да неутрализираме тази деструктивна позиция?

  1. Приемане –

Това е първата стъпка на омекотяване. Да приемеш не означава да се съгласиш с него и да го пуснеш в теб. Да приемеш означава да му дадеш правото да съществува. Щом съществува, значи някой има нужда от него. Когато приемеш ти спираш да отдаваш енергия на нежеланото. БлагоДаря си!

  1. Игнороране –

Щом не искаш нещо в живота си, игнорирай и то ще изчезне от живота ти. Не да го избягваш. Не да се правиш, че не съществува. Не се защитаваш от него. Да го игнорираш. Да го пренебрегваш. Не го мразиш, не го харесваш. Празен си към него. Така вече си си върнал силата.

  1. Действаш през високовибрационен фундамент –

Именно, след като си спрял да отдаваш от енергията си на така неприятното нещо и си си върнал силата обратно, можеш да предприемеш действия за промяна от позицията на Любовта, добронамереността, подкрепата. Ето такова действие би имало истински смисъл за промяна. И реален ефект.

Чудесно е да бъдеш бунтар.

Ни най-малко не бих искала да си помислиш, че трябва да се оставиш на тоталната инерция. Да искаш да променяш себе си и средата около теб, това е най-красивото стремление човешко. Но да го правиш елегантно и наистина работещо. Прочети още: 6 неща, които да започнеш да правиш за себе си

Едните хора “лаят” за промяна (а в същото време сеят страх, омраза, негодувание).

Другите я осъществяват. Да си бунтар през висока вибрация. Ето това е голямото изкуство. Тогава имаш силата и заряда да променяш реалности.
И тогава живота отново се превръща в онова вълшебно пътешествие  … и става ПРЕКРАСЕН!

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН … ТИ СИ ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

 

YouTube player
Scroll to Top