❤️ НОВО ВИДЕО!!! ❤️ ❤️ В енергийния пулс сме на последното за годината пълнолуние! Пълнолуние в знака на Близнаци! Както се досещате няма да мога да ви кажа за него всички онези чудни неща, който ви разказах при Новолунието в Стрелец. Обаче ще ти дам безкрайно полезни препоръки как да ти е мъдро и смислено! 😘 Време е за среща с мееееен! Днес точно в 9:45! ❤️ Срещата ни ще е много Полезна, Приятна и Практична както винаги! Трите П! ❤️ Обичам ни безкрайно! 🤍 Милена Голева 🙏 БлагоДаря за подкрепата, положителното отношение и заедността! А това са линкове, които ще ти бъдат полезни: 🤍 Ритуал Пълнолуние в Близнаци - регистрация: https://milenagoleva.com/shop/пълнолуние-в-близнаци/ 🤍 Медитация Изчистване на негативни преживявания и Прошка: https://milenagoleva.com/shop/izchistvane-na-negativni-prezhivyavaniya-i-proshka-mp3/ 🤍 Следващия онлайн семинар: https://milenagoleva.com/onlayn-seminar/ 💎 Колекция авторски водени медитации от Милена Голева: https://milenagoleva.com/kolekciya-meditacii/ ❤️ Онлайн семинар с Милена Голева: https://milenagoleva.com/onlayn-seminar/ ❤️ Онлайн йога студио с Милена Голева: https://milenagoleva.com/online-yoga-s-milena-goleva/ ❤️ Авторски онлайн програми: https://milenagoleva.com/onlayn-video-kursove/ ❤️ Групата ни в Instagram: https://www.instagram.com/milenagoleva_official/ ❤️ Групата ни в You Tube: https://youtube.com/MILENAGoleva ❤️ Групата ни във Facebook: https://www.facebook.com/milenagolevaofficial ❤️ Spotify: https://open.spotify.com/show/5s6NQbTpqesmw4op28Jl0d?si=wyTuwInYToCENNSY_0OCYA ❤️ Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/bg/podcast/%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D1%81-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0/id1543778811 ❤️ Google Podcast: https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy80MzU4MjViYy9wb2RjYXN0L3Jzcw?sa=X&ved=2ahUKEwjuy5vqnczzAhVkVeUKHdL6B14Q9sEGegQIARAC

58
1 Comments

❤️ Да бъде и пребъде за всички ни! https://milenagoleva.com/

4.8K
1.1K Comments

❤️ Да заОбичаш себе си е Любов за цял живот. Но как ...? Практиката можеш да намериш тук: https://milenagoleva.com/kolekciya-meditacii/

179
9 Comments
Милена Голева️ преди един ден

❤️ Каква всъщност е истината за медитацията и митовете свързани с нея? Като дългогодишен преподавател и експерт в областта на йога и медитация мога да кажа, че има няколко заблуди, които пречат на съвремения човек да се възползва от така благотворните техники на медитация, достигнали до нас от древността, които въздействат положително на всички аспекти на нашето същество.

102
5 Comments

❤️ В енергийния пулс сме на последното за годината Пълнолуние! Пълнолуние в знака на Близнаци! Както се досещате няма да мога да ви кажа за него всички онези чудни неща, който ви разказах при Новолунието в Стрелец. Обаче ще ти дам безкрайно полезни препоръки как да ти е мъдро и смислено! ❤️ Чакам ви утре точно в 9.45 на меден разговор, с който ще внесем мъдрост, знание и приятност. А можеш да гледаш и записа след това. На YouTube канала ни можете да гледате премиерата на новото ми видео. ❤️ А тези, които са абонирани, ще получат известия за премиерата: https://youtube.com/@MilenaGoleva ❤️ Ще е вълшебно да сме заедно! Ще изпием в чудна компания кафето си ЗАЕДНОООО и ще се насладим на медена, спокойна, магична и полезна среща! Аз ще съм там утре точно в 9.45 ❤️ Винаги до теб и с полезна информация, с която да те насоча, вдъхновя и подкрепя! Нямам търпение! 🎉 ИМАМЕ СРЕЩААААААААА! ❤️ До утреееееееее! Слагайте кафето! 🤍 Милена Голева https://youtube.com/@MilenaGoleva

1.2K
87 Comments

И аз искам! Колко по-добре и щастливо се живее, когато си заобиколен от човечни, истински хора!❤️❤️❤️

528
22 Comments

❤️ Възможно е! https://milenagoleva.com/

2.1K
73 Comments

❤️ Всеки човек осъзнато или не е изградил някаква представа за това какво ще е неговото бъдеще и как ще изглежда той. Някъде там на заден план си стои такава представа. Време е да я ревизираме!

129
7 Comments
Милена Голева️ преди един ден

❤️ Продължавай да летиш! https://milenagoleva.com/

2.5K
57 Comments

❤️ Мъдрата жена, която получава всичко, което пожелае - една великолепна и красива легенда

435
17 Comments

Дълбоко възстановяваща релаксация Освобождаване на стреса Изключително дълбока релаксация – Йога Нидра 30 мин. Подходяща за хора, които имат напрегнато и динамично ежедневие. Тази освобождаваща стреса практика ще способства за пълното възстановяване на тялото и ума, за „отмиването” на всичките напрежения натрупани през деня или седмицата. Един релаксиращ „душ” не само за цялото тяло, но и за съзнанието. Обновяваща, пречистваща и подмладяваща.

108
2 Comments

❤️ Синдромът на сварената жаба се свързва с емоционалната умора.Тя възниква, когато откриете че сте заклещени в ситуация, от която мислите, че е невъзможно да избягате. Така продължавате да я приемате, докато накрая не се опарите.

426
7 Comments

Една подбрана селекция от най-силните естествени природни антибиотици, които могат да ни помогнат да преодолеем множество заболявания с лекота.

197
13 Comments

Честит да празника за всички, които днес отбелязват Андреевден. Кои са именниците, какви са традициите и обичаите ще разбереш от статията днес. Прекрасен ден!

284
6 Comments

❤️❤️ Нека е лек и светъл деня ни! ❤️❤️ http://milenagoleva.com/

4.6K
175 Comments

❤️ „Ако човечеството знаеше, колко полезна е тя, не би засаждало нищо друго освен коприва…” Мария Требен

406
16 Comments
Милена Голева️ Updated their cover photo. преди 4 дни

❤️ Линк за събитието: https://milenagoleva.com/rituali/ ❤️ В тези вълшебни наши срещи ще влезем в хармония с тайнството на Вселената. Ще синхронизираме своите вибрации с енергийната среда, в която ни потапят планетите. 
 ❤️ Всеки ритуал е уникален, прецизен до най-малкия детайл и специално създаден за конкретния енергиен период. Практиките, които ще правим ще ни помагат да сме в синхрон със силата на Луната, Слънцето и планетите. Ще лекуваме, чистим, медитираме, израстваме, изобилстваме, хармонизираме, свещенодействаме, наричаме, вълшебстваме, просперираме, благославяме, благоденстваме! Истинска вибрационна алхимия!
 ❤️ Ще ползваме най-мощните енергийни портали, чрез които ще усилваме многократно своите способности да творим и пребъдваме. 
 ❤️ Ритуалите са мъдростта и знанията, които съм събирала и изследвала по целия свят, в повече от 65 култури и държави. 
 ❤️ МЪДРОСТ и ЗНАНИЯ – В ДЕЙСТВИЕ и ПРАКТИКА! Чиста вибрационна НАУКА!
 ❤️ Добре дошъл в света на Вълшебството! ❤️ Линк към ритуала: https://milenagoleva.com/rituali/

225
13 Comments

Медитация Преобрази Живота Си Трансформираща водена медитация на български език Вдъхновена от Закона за Привличането. Това е много Специална Медитация, която ще промени живота ви. Тя ще изиграе много сериозна роля, за да ви помогне да претворите желанията и мечтите си в реалност. След първоначалното отпускане на тялото ще бъдете насочвани, така че да изчистите съзнанието си и после като върху чиста повърхност ще създавате и материализирате здраво и жизнено тяло, красиви взаимоотношения, спокойствие, изобилие, радост. Слушайте я всеки ден в продължение на 30 дни и след това веднъж седмично и ще осъзнавате все повече своята огормна способност да творите живота си. Практиката е направена в две части, 16 и 20-минути, така че когато не разполагате с достатъчно време слушайте само втората част. За тези, които знаят, че са творци на Живота Си. Нека го сътворим с Радост и Вдъхновение!

165
7 Comments

❤️ Мудра за отваряне към енергията на изобилие Медитация за Изобилие: https://milenagoleva.com/izlekuvay-svoya-zhivot-tehnika-za-privlichane-na-izobilie/

483
24 Comments

❤️ Тишината е пълна с отговори! Колекция медитации: https://milenagoleva.com/kolekciya-meditacii/

2K
64 Comments

❤️ Наричат наднорменото тегло епидемията на 21 век. Излишните килограми и темата с отслабването (и напълняването) е проблем, с който се борят почти 2 милиарда от населението. Ако по темата свързана с наднорменото тегло се чувстваш така, все едно вече си опитал всичко, но нищо не работи, не бързай и непременно чуй това YouTube видео, в което ще ти дам 6 причини, защо качваш килограми. Но не само причините, а и какво е решението за тях. Как да помогнеш на тялото да отслабне и постепенно да се върне към естественото си състояние на баланс. Това са линкове, които ще ти бъдат полезни: 💎 Видео: Супер ефективна формула за нов навик: https://www.youtube.com/watch?v=04JR9ruZ0Ks&t=0s 💎 Безплатни йога практики и онлайн йога студио: https://milenagoleva.com/online-yoga-s-milena-goleva/ 💎 Онлайн видео курс: Емоциите и Науката за Вибрациите: https://milenagoleva.com/emociite-i-naukata-za-vibratsiite-2/ 💎 Медитация за Храненето: https://milenagoleva.com/shop/kak-da-se-hranim-i-postignem-idealnoto-teglo-i-tyalo-mp3/ 💎 Медитация за Увереност и Самоуважение: https://milenagoleva.com/shop/meditaciya-za-uverenost-i-samouvazhenie-mp3/ 💎 Онлайн семинари: https://milenagoleva.com/onlayn-seminar/ 💎 Колекция авторски водени медитации от Милена Голева: https://milenagoleva.com/kolekciya-meditacii/

234
5 Comments

❤️ Когато падаш, това е животът. Когато се изправяш, това е характера ти. Едва ли има човек, който да не е падал и преминавал през житейски трудности. Не всеки човек, обаче, е в състояние да стане и да се изправи. Подбрала съм 6 фундаментални неща, с които да започнеш!

786
26 Comments

❤️ И нека слънцето изгрее в сърцата и душите ни! http://milenagoleva.com/

3.3K
103 Comments
Милена Голева️ преди 1 седмица

❤️ Всеки човек, чиято работа изисква интелект и креативност знае, че бързото и практично мислене е водещо, за постигане на успех. Трудно е, обаче, да бъдете винаги първи, колкото и да сте талантливи и надарени. Дори и да имате ума на Айнщайн, понякога се чувствате некомпетентни. Самият г-н Творческо Мислене, Стив Джобс често е чувствал нужда да „срита“ ума си.

305
7 Comments

Градински чай или салвия това е билка с множество употреби - за чай, вкусна добавка към храната, но и с много силни противовъзпалителни, антибактериални и пречистващи свойства

98
2 Comments

Ето правилата за щастие на тибестките монаси. Прочети ги, покани щастието в живота си!❤️❤️❤️

864
61 Comments

❤️ 7-те вида ЧИСТОТА ❤️ Чистота на РЪЦЕТЕ – да взимаш само това, което ти е нужно и да даваш това, което не ти е нужно, но е необходимо на друг. ❤️ Чистота на УШИТЕ – да не слушаш уплашени, озлобени и суетни хора, както и да предпазиш слуха си от сквернословие, сплетни и празни приказки. Да чуваш музиката в звуците около теб. ❤️ Чистота на ОЧИТЕ – да пазиш очите си от омраза, злоба, завист и въжделения. Да виждаш красотата, която те заобикаля. ❤️ Чистота на УСТАТА – да пазиш устата си от излишно многословие и сквернословие. Да помниш за силата на словото и да съобразяваш с нея преди да си отвориш устата. ❤️ Чистота на ТЯЛОТО и дрехите – да поддържаш тялото си и дрехите си чисти. Не забравяй че здрав дух живее в здраво тяло. ❤️ Чистота на МИСЛИТЕ – да се откажеш от негативните мисли и злите помисли. Но и да не проявяваш жалост спрямо себе си. Мислите идват по двойки – положителна (съзидателна, творческа) и отрицателна (отхвърляща, разрушаваща). Ти избираш. ❤️ Чистота на ДУШАТА и СЪРЦЕТО – да пазиш и бдиш над своите душевни пориви и да не ги игнорираш. Сърцето е твоят пътеводител в живота, а душата е неговото вдъхновение. Чистота им предопределя пътят ти… ❤️ И все пак, човек не може да влезе във водата без да се измокри. Не се страхувайте от това да се изцапате, това е неизбежно и е част от пътя. Но и не забравяйте да почистите - това е ВАША грижа. Лиахим Вонави ❤️ Нека поддържаме ЧИСТОТАТА във всяко нейно проявление! ❤️ Чистичко да ни е, Любими хора! https://milenagoleva.com/

5.2K
284 Comments

❤️ Какво представлява кармата? milenagoleva.com

232
14 Comments

❤️ Всяко нещо във Вселената трепти и има своя вибрация. От най-малкия атом, през всичко което виждаш около теб и всичко, което Е, до самия теб. Твоите мисли, чувства и представи също имат свое вибрационно излъчване, въпреки че не можеш да ги видиш и пипнеш. Как се случва материализирането?

661
17 Comments
Милена Голева️ преди един ден

❤️ Да влезеш в мир с мястото, където се намираш е най-прекия път към подобрение! ❤️ Причната, поради която много хора се чувстват неудовлетворени е, че не спират да надничат в “паничката на другия”. Работата е там, че така не успяват да забележат, онова, което Е в тяхната собствена паничка. ❤️ Не виждаш колко много всъщност имаш. В същото време се самонаказваш и подценяваш сравнявайки се с другия. Така изпускаш истински важното - да се радваш на постигнатото и да цениш иманото. ❤️ Приеми! Благослови! Подобри! Това е истината! 🤍 Милена Голева milenagoleva.com 🪷 Медитация - терапия: https://milenagoleva.com/shop/meditacia-terapia-priemane/ 🪷 Тренинг - терапия: https://milenagoleva.com/shop/priemaneto-i-naukata-za-vibraciite/

3.1K
201 Comments
Scroll to Top