❤️ Как да накараш подсъзнанието да заРаботи за теб от Милена Голева

Независимо дали вярвате, че можете или не можете вие сте прави!  Хенри Форд

Ако вярваш, че можеш Вселената ще го изпълни със съдържание.

Ако вярваш, че не можеш Вселената също ще се погрижи точно това да се валидизира. Т.е. и в двата случая ще е вярно! Щом вярата ни за нещо е толкова важна и от нея зависи дали то ще се превърне в реалност е важно да проследим, откъде идва тя.

Кое е това, което определя вярата дали си прав или не?

Къде е седалището на тази вяра?
И значи ли че всичко, в което повярваш ще се окаже факт? Прочети още: Не спори! Всички са прави!

Къде се съхраняват файловете на вярата?

Или дълбоките вътрешни убеждения? Някъде там в подсънанието. Ние привличаме своите житейски преживявания чрез програмите, които имаме в подсъзнанието или т.нар. дълбоки вътрешни убеждения.

YouTube player

Ето и хубавата новина!

Можеш да започнеш да променяш тези програми, които са инсталирани в подсъзнанието ти. Представи си го като огромен модерен компютър. Но! Той и най-съвършения компютър работи на база на онова, което сме избрали да инсталираме в него. И както ние избираме програмите, с които да работи компютъра ни. Така можем да избираме и програмите, а които да работи подсъзнанието ни.

Тайната е в препрограмирането!

Ясно е, че подсъзнанието ни вече е препълнено с програми и файлове. Но! Ако започнем постепенно да препрограмираме и да променяме нюанса на вярванията си. То тогава житейския ни път ще започне да се трансформира спрямо новите ни вярвания и дълбоки вътрешни убеждения. Или ако на подсъзнателно ниво препрограмираме “не мога” и го заменим с “мога”, то ще започнем да проявяваме нови способности в съответствие с новите си вътрешни убеждения.

Как да се препрограмираме?

Възниква логичния въпрос, нали? Щом програмата е на ниво подсъзнание, значи и препрограмирането трябва да се случи на ниво подсъзнание. Виж също: Ритуал преди лягане за здраве и спокоен сън

Кога имаме достъп до подсъзнанието?

Когато сме в различна честота на мозъчните вълни от будното състояние. Когато сме в будно състояние, мозъка ни поддържа бета честоти на мозъчните вълни. Това не е подходящия режим за препрограмиране, защото ума мисли логично и критично.

Когато обаче сме в алфа и тета честоти на мозъка,

тогава едновременно си буден, но и релаксиран. Едновременно в състояние на вътрешен покой, но и на яснота. Ето това е състоянието, в което се случва препрограмирането. Или това е състояние на медитация. Това е същото състояние, което има могъщата сила да твори.

Подсъзнателния ум не филтрира.

Той приема всяка информация, която му подадем в такова състояние за достоверно.

Ето защо медитациите, които създавам са толкова мощни инструменти и са променили живота на толкова много хора с такава лекота. Защото работят на ниво подсъзнание. И дори, когато човек е преминал към фазата на съня. Колекцията авторски водени медитации на български език, можеш да намериш тук: www.milenagoleva.com

Аз се препрограмирам докато спя.

И откакто открих метод да се препрограмирам, живота ми започна да се объща в тотално прекрасна посока.

Как работи препрограмирането?

Докато спим, ухото продължава да приема информацията от околния свят, а мозъка продължава да я обработва. Именно там се случват вълшебствата и там започват чудесата. Именно тогава е възможно препрограмирането. И когато препрограмираме дълбоките убеждения, Вселената няма да има друг избор, освен да манифестира нашите нови вярвания в живота ни. Променяш дълбоките убеждения, променяш живота си!

Онова, което работи!

Когато си лягаш, за да заспиваш, избираш практиката по темата, в която имаш нужда да работиш. Когато заспиваш през медитация, ти позволяваш на тялото да запива с релаксирани мускули. А на ума подаваш новите насройки. Дори да заспиш практиката продължава да работи. Това се случва с такава лекота и приятност.

Ако вярваш, че живота е труден и ако вярваш, че е прекрасен и в двата случая ще си прав.

Ако вярваш, че заслужаваш и не заслужаваш. Прав си!

Ако вярваш, че хората само те използват или обратното, хората са добри и те подкрепят. Така е!

Ако вярваш, че е възможно винаги да си здрав или че след определена възраст ще започнеш да се разболяваш. Така ще е!
Ако вярваш, че каквото хапнеш ти се лепи или че колкото и да хапваш ще си във форма. Прав си!

Работата е удоволствие, работата измуква енергията ми.

Непрекъснато “хващаме” такива програми-капани на нашите семинари. Повече информация за семинарите с Милена Голева можеш да намериш тук: https://milenagoleva.com/sabitiya-s-milena-goleva/

Когато започнеш да променяш

с медитация постепенни своите дълбоки вътрешни убеждения, онова което ще започнеш да случваш в живота си ще е все по-приятно и красиво. и товага ще осъзнаеш, че ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН … ЗАЩОТО ТИ СТАВАШ ВСЕ ПО-ПРЕКРАСЕН!

Цялата колекцията авторски водени медирации на български език от Милена Голева можете да намерите тук: www.milenagoleva.com

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
Scroll to Top