Приемането и Науката за вибрациите

Приемането и науката за вибрациите

Авторска програма от Милена Голева

Какво ще научиш:

 • Ще запонеш да приемаш себе си;
 • Ще влезеш в мир с мястото където се намираш;
 • Ще разбираш по-добре другите и ще ги приемаш такива каквито са;
 • Ще се научиш да живееш през лекота;
 • Ще почувстваш лечебно доверие в себе си и света;
 • Ще се освободиш от оковите на неприятни преживявания;
 • Неспокойствието и депресията ще намалеят;
 • Ще се увеличи чувството на смисъл и радост;
 • Ще промениш посоката на живота си;
 • Ще знаеш как да се справяш в трудни и предизвикателни ситуации;
 • Ще си възвърнеш силата и духовна свежест;
 • Ще навлезеш в ново ниво на хармония и душевно спокойствие;
 • Ще сключиш мир с живота, другите и света;
 • Ще се освободиш от блокажите и тежестта на миналото;
 • Ще излекуваш рани и токсични убеждения ;
 • Ще овладееш мудра за приемане и доверие;
 • Ще се научиш как да действаш през приемане;
 • Ще възвърнеш енергията и усмивката си;
 • Ще допуснеш мир в душата си;
 • Ще спреш да живееш неудовлетворен живот;
 • Ще счупиш цикъла на повтарящите се негативни ситуации;
 • Ще изцелиш отчаянието и несигурността;
 • Ще започнеш да се справяш с живота все по-добре;
 • Ще излекуваш страхове;
 • Ще трансформираш отровни програми-капани;
 • Ще влезеш във здравословна връзка с теб и хората около теб;
 • Ще подобриш климата във взаимоотношенията ;
 • Ще се наслаждаваш на живот в потока;
 • Ще се свържеш с меденото усещане за удивление, ентусиазъм, мъдрост, удовлетворение, спокойствие, оптимизъм, благополучие, блаженство, лекота, наслада, изобилност и радост.

Обмен(цена): 129.00лв.

Приемането и науката за вибрациите

Болка! ПРИЕМАНЕ! Цъфтеж!

Не можем да станем каквито искаме, без да се приемем такива каквито сме. 

Не можем и да трансформираме живота си, ако първо не влезем в мир с нещата такива, каквито са.

Конфликтите, трудностите и несгодите са породени от неспособността да приемаме себе си, другите и света такива каквито са. Потребността да контрлолираме, недоверието в процесите, неразбирането за енергийно равновесие са в основата на голяма част от проблемите, с които се справяме.

Приемането и науката за Вибрациите” е авторски онлайн курс – тренинг от Милена Голева, специално създаден, за да ти помогне да влезеш в мир с теб, хората и ситуациите около теб и живота. С приемането започва истинско положително преобразяване във всички сфери от живота. Това е програма – лечение на всички нива. Ще те съпроводя и подкрепя по пътя ти към вътрешното изцеление и ще те поведа на пътешествие, което ще ти помогне да се довериш на процесите на живота.

Да влезеш в мир с мястото, където се намираш е най-прекия път към подобрение на всяка ситуация и първия закон на духа.

Събирала съм знания на 4 континента, в повече от 60 държави. Учих при най-добрите мастери и всичко събрано е тук. Уроци, мудри, техники, осъзнаване, практики. Всяко пъзелче от картината влиза в точен момент, за да може да отключи по най-смисления и плодотворен начин вибрация на дълбок вътрешен мир.

Аз посветих много време за да събера, систематизирам и поднеса тази безценна мъдрост и да я претворя в работещи и ефективни практики, техники и уроци.  

НО! И ти имаш работа. Да я въплътиш в ежедневието си. Да отделяш специално време всеки ден. Да се посветиш на идеята. Да се насладиш.

Стъпка по стъпка ще те водя в продължение на 8 дни, всеки ден в едно пътешествие, което ще промени вътрешния ти живот!

Авторската програма остава в профила ти на сайта в продължение на три месеца, през които можеш да практикуваш всички практики и да опресняваш и задълбочаваш знанията си.

Обмен(цена): 129.00лв.

129.00лв.

Отзиви за програмата:

Крис
Крис
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Разкошен курс, дълбоко променящ.
Екипът е също много професионален и отзоваващ се бързо да ти помогне. Благодаря на Милена отново,благодаря и на екипа и който ми помогна да си разреша техническия проблем.

3 месеца ago
Дима
Дима
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Много могъща програма и много навреме се появи в живота ми! Отдавна забелязвах подсъзнателните модели, които ме влачеха на дъното, но нямах точния инструмент, с който да осъзная как да се пусна от тези модели-гюллета, за да се издигна нагоре с лекота. Благодаря ти, Миленка, за исполиновия труд, на който тази програма е рожба! Програмата е много актуална за настоящата епоха на Водолея и е единствена по рода си на български език. Новото идва след като пуснем старите модели. А, те, повярвайте ми са тонове, но е още по-голямо удоволствие, когато тръгнат надолу, а ние, освободени се издигнем нагоре без багаж като чист Дух! Диша се леко и човек като че ли става неуязвим за всякакви "лоши" случки в живота, сякаш заживява в една друга реалност, която в Светото Писание наричат "Рай". Горещо препоръчвам програмата и пожелавам на всеки да заживе приживе в този Рай.
Поклон и Благодаря, Миленка! 💖

7 месеца ago
Теодора
Теодора
Reviewer
5/5

Скъпа Миленка,💞, Ооогромно БлагоДаря, че успях да те срещна във времето и пространството и да попадна на прекрасната ти Програма за Приемането. Много рядко, човек може да получи такова безценно знание, поднесено с такава искрена любов и лекота. Аз първо си взех медитацията. Впечатлена след няколко седмици си взех и Програмата - и чувството стана още по-вълшебно. Интересното е как неща, които на дълбоко човек ги знае, но някак се спъва когато "уж" ги прилага. След програма, понякога само лекичко се "завалям", но се сещам за тебе, и вече всичко е ОК!!!
Още веднъж безкрайно ти БлагоДаря и с Любов ще те нося в сърцето си💗.
Ще пием заедно чайче при следващите ни срещи💗
И аз ни Обичам Безкрайно 💓

10 месеца ago
Tsvetelina Simonsen
Tsvetelina Simonsen
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

БлагоСияйна ??❤️

Моето Аз ☀️иска дълбоко от цялата ми душа, най-чистосърдечно да Благо?Дари❤️ на твоето Аз ☀️??

Искам с чиста ръка, на чисто сърце да кажа, че в моето търсене на пътеводител към мен, ти се оказа и СИ АВТЕНТИЧНИЯ духовен учител в България.
Ти си Мастъра.

Всичко останало, до което успях да се докосна или са тотално новобранци, назубрили всичко, за да минат изпит и да почват да правят пари..
Или повърхностни отличници, преписали на изпит и повярвали си, че са духовни…

В крайна сметка Мастъра е за мастерски клас..за там трябва да те видят.
Осъзнах и това ?
Заедно сме и отново ти БлагоДаря ,БлагоСияйна ??☀️ в моята душа ❤️

Слънчев радостно спокоен ден ☀️?❤️

1 година ago
desislava
desislava
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Първо искам да благодаря от сърце на теб Милена и твоят екип за създаването на тази невероятна авторска програма. Това е нещо, което наистина те кара да преосмислиш много неща в живота си, начинът по който възприемаш и реагираш на нещата, които ти се случват. Всеки път когато гледам видеата сякаш нещо ново кликва в мен и ми помага наистина да приема нещата и хората в моя живот такива каквито са. Препоръчвам на всеки тази програма. Още веднъж огромно БЛАГОДАРЯ!!!

1 година ago
Татяна Свилчева
Татяна Свилчева
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Започвам с Благодаря, Милена, защото обичам и постоянно употребявам тази дума.
На мене тази авторска програма донесе усещането, че съм на прав път по отношение на приемането на себе си, другите и света. Имаше толкова “кликове”, на които буквално реагирах с уау!, абсолютно точно е!
Харесвам и повтарям уроците!
Препоръчвам програмата на всеки, който има нужда от духовно развитие.

1 година ago
Миглена
Миглена
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Огромно Благодаряяяя! Това, което правите е наистина вълшебно, тези прости на вид неща, а колко много помагат. С правилните насоки от Ваша страна, живота малко по-малко става прекрасен!

1 година ago
Даниела Грънчева
Даниела Грънчева
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Закупих курсът : "Приемането и науката за Вибрациите" и искам да БлагоДаря от Цялото си Сърце и Душа на Миленка за прекрасният Божи Дар от нея за мен с този курс!!! Всички мъдрости, примери, техники, мантри и мудри са изумително леки за усвояване. Те са великолепно Богатство за всеки човек на прекрасната ни земя, да стане живота ни лек, щастлив и богат! БлагоДаря ти Миленка! Бъди Багословена ти и твоето великолепно семейство!

1 година ago
Александра Николова
Александра Николова
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Благодаря, Милена ❤️!!! Всичко, което ми идва да кажа е БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ от сърце❤️❤️❤️

1 година ago

Медитация - Терапия Приемане

Медитация терапия Приемане

Болка! ПРИЕМАНЕ! Цъфтеж!
Не можем да станем каквито искаме, без да се приемем (без да се примиряваме) такива каквито сме. 
Не можем и да трансформираме живота си, ако първо не влезем в мир с нещата такива, каквито са.
Конфликтите, трудностите и несгодите са породени от неспособността да приемаме себе си, другите и света такива каквито са.
Да влезеш в мир с мястото, където се намираш е най-прекия път към подобрение на всяка ситуация и първия закон на духа. Само след като си приел можеш да съграждаш. Все повече ще е нужно това умение за съвремения човек.
Тази медитация-терапия ще ти помогне да се свържеш с меденото усещане за удивление, ентусиазъм, мъдрост, удовлетворение, спокойствие, оптимизъм, благополучие, блаженство, лекота, наслада, изобилност и радост.

Често задавани въпроси:

Програмата се състои от 8 видео урока. Множество работещи техники. Цялата програма е специално създадена, за да ти помогне да влезеш в мир с теб, хората и ситуациите около теб и живота

Видео уроците са 8 на брой. По един за всеки един ден. т.е. програмата продължава най-малко 8 дена. Можеш да гледаш уроците множество пъти и да напредваш с твоето темпо в рамките на три месеца.

Авторската програма остава в профила ти на сайта в продължение на три месеца, през които можеш да практикуваш всички практики и да опресняваш и задълбочаваш знанията си.

Видеата и медитациите в програмата са достъпни само онлайн в твоят профил, затова е необходимо да имаш интернет достъп през цялото време.

Методите за плащане, които предлагаме са – с банкова карта или с банков превод. Избора е лесен  след натискане на бутона поръчай сега.

Програмата започва в момента в който направиш поръчка и извършиш плащане. Ако си платил с банкова карта достъпът е възможен веднага след финализиране на поръчката. При заплащане по банков път е необходимо повече време за да може да се финализира поръчката.

Всички дейности и цялото съдържание е достъпно тук на сайта milenagoleva.com входа е от бутон моят профил, като ще бъде необходим твоят имейл и паролата ти за достъп, която си създал по време на първата ти поръчка в сайта. Винаги влизай с твоят имейл и парола.

Създаването на нова парола е изключително лесно. Избираш Моят Профил. След това – последваш линка (забравена парола) намиращ се под бутона Влизане.

Можеш да се свържеш в работно време с колегите от екипа ни на телефон: 0899989326, или да ни изпратиш запитване на имейл: office@milenagoleva.com

След направена поръчка и успешно извършено плащане и финализиране на поръчката, системата автоматично ще ти изпрати подробна информация на имейла с който си се регистрирал. Провери внимателно пощенската си кутия, както и папка спам. Там ясно и лесно е описан начина на работа на нашия електронен оазис. 

Достъпът става по следния начин: влизаш с твоят имейл и парола в Моят профил. След като си се логнал, натискаш бутон Моето съдържание. Тук можеш да намериш авторската програма. Ако си абонат на онлайн йога или активен в момента семинар, те също се намират тук.

Защото вярваме, че ако искаш нещо да работи истински за теб и да ти носи блага е необходимо да има обмен на енергия и баланс взел/дал.

129.00лв.

Scroll to Top