Приемането и Науката за вибрациите

Приемането и науката за вибрациите

Авторска програма от Милена Голева

Какво ще научиш:

 • Ще запонеш да приемаш себе си;
 • Ще влезеш в мир с мястото където се намираш;
 • Ще разбираш по-добре другите и ще ги приемаш такива каквито са;
 • Ще се научиш да живееш през лекота;
 • Ще почувстваш лечебно доверие в себе си и света;
 • Ще се освободиш от оковите на неприятни преживявания;
 • Неспокойствието и депресията ще намалеят;
 • Ще се увеличи чувството на смисъл и радост;
 • Ще промениш посоката на живота си;
 • Ще знаеш как да се справяш в трудни и предизвикателни ситуации;
 • Ще си възвърнеш силата и духовна свежест;
 • Ще навлезеш в ново ниво на хармония и душевно спокойствие;
 • Ще сключиш мир с живота, другите и света;
 • Ще се освободиш от блокажите и тежестта на миналото;
 • Ще излекуваш рани и токсични убеждения ;
 • Ще овладееш мудра за приемане и доверие;
 • Ще се научиш как да действаш през приемане;
 • Ще възвърнеш енергията и усмивката си;
 • Ще допуснеш мир в душата си;
 • Ще спреш да живееш неудовлетворен живот;
 • Ще счупиш цикъла на повтарящите се негативни ситуации;
 • Ще изцелиш отчаянието и несигурността;
 • Ще започнеш да се справяш с живота все по-добре;
 • Ще излекуваш страхове;
 • Ще трансформираш отровни програми-капани;
 • Ще влезеш във здравословна връзка с теб и хората около теб;
 • Ще подобриш климата във взаимоотношенията ;
 • Ще се наслаждаваш на живот в потока;
 • Ще се свържеш с меденото усещане за удивление, ентусиазъм, мъдрост, удовлетворение, спокойствие, оптимизъм, благополучие, блаженство, лекота, наслада, изобилност и радост.

Обмен(цена): 129.00лв.

Приемането и науката за вибрациите

Болка! ПРИЕМАНЕ! Цъфтеж!

Не можем да станем каквито искаме, без да се приемем такива каквито сме. 

Не можем и да трансформираме живота си, ако първо не влезем в мир с нещата такива, каквито са.

Конфликтите, трудностите и несгодите са породени от неспособността да приемаме себе си, другите и света такива каквито са. Потребността да контрлолираме, недоверието в процесите, неразбирането за енергийно равновесие са в основата на голяма част от проблемите, с които се справяме.

Приемането и науката за Вибрациите” е авторски онлайн курс – тренинг от Милена Голева, специално създаден, за да ти помогне да влезеш в мир с теб, хората и ситуациите около теб и живота. С приемането започва истинско положително преобразяване във всички сфери от живота. Това е програма – лечение на всички нива. Ще те съпроводя и подкрепя по пътя ти към вътрешното изцеление и ще те поведа на пътешествие, което ще ти помогне да се довериш на процесите на живота.

Да влезеш в мир с мястото, където се намираш е най-прекия път към подобрение на всяка ситуация и първия закон на духа.

Събирала съм знания на 4 континента, в повече от 60 държави. Учих при най-добрите мастери и всичко събрано е тук. Уроци, мудри, техники, осъзнаване, практики. Всяко пъзелче от картината влиза в точен момент, за да може да отключи по най-смисления и плодотворен начин вибрация на дълбок вътрешен мир.

Аз посветих много време за да събера, систематизирам и поднеса тази безценна мъдрост и да я претворя в работещи и ефективни практики, техники и уроци.  

НО! И ти имаш работа. Да я въплътиш в ежедневието си. Да отделяш специално време всеки ден. Да се посветиш на идеята. Да се насладиш.

Стъпка по стъпка ще те водя в продължение на 8 дни, всеки ден в едно пътешествие, което ще промени вътрешния ти живот!

Авторската програма остава в профила ти на сайта в продължение на три месеца, през които можеш да практикуваш всички практики и да опресняваш и задълбочаваш знанията си.

Обмен(цена): 129.00лв.

Отзиви за програмата:

Христина Христова

administrator

Уникално как от началото до края на курса си коренно различен човек благодаря Миленка

Ралица Чавдарова

administrator

Много съм доволна от този курс! Слушам го вече втори път и откривам все нови и нови полезни неща! Благодаря ти, Миленка! <3

Снежина Стамова

administrator

Най-доброто, което можеш да направиш за себе си! Този курс те кара да преосмислиш представата си за света и начина, по който реагираш. Приеми и не се съпротивлявай...Благодаря ти,Миленка!❤

Петя Атанасова

customer, subscriber

Любима, моя Миленка 🫶 Току що изгледах и последното видео от програмата и със сълзи на очи бързам да напиша всичко, което извира в мен. Почуствах я от дъното на душата си, усетих хилядите процеси, които се случиха, затвориха се толкова цикли и как тези панелени 3D структури се срутиха на вибрационно ниво... Осъзнах дългата подготовка за тази програма и как всяка теоя дума и препоръка през последните месеци беше точно за да подложи за този момент. Осъзнавам и огромната гениалност на всяка на пръв поглед "простичка техника". Благодаря с цялата си душа! Велико освобождение! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Медитация - Терапия Приемане

Медитация терапия Приемане

Болка! ПРИЕМАНЕ! Цъфтеж!
Не можем да станем каквито искаме, без да се приемем (без да се примиряваме) такива каквито сме. 
Не можем и да трансформираме живота си, ако първо не влезем в мир с нещата такива, каквито са.
Конфликтите, трудностите и несгодите са породени от неспособността да приемаме себе си, другите и света такива каквито са.
Да влезеш в мир с мястото, където се намираш е най-прекия път към подобрение на всяка ситуация и първия закон на духа. Само след като си приел можеш да съграждаш. Все повече ще е нужно това умение за съвремения човек.
Тази медитация-терапия ще ти помогне да се свържеш с меденото усещане за удивление, ентусиазъм, мъдрост, удовлетворение, спокойствие, оптимизъм, благополучие, блаженство, лекота, наслада, изобилност и радост.

Често задавани въпроси:

Програмата се състои от 8 видео урока. Множество работещи техники. Цялата програма е специално създадена, за да ти помогне да влезеш в мир с теб, хората и ситуациите около теб и живота

Видео уроците са 8 на брой. По един за всеки един ден. т.е. програмата продължава най-малко 8 дена. Можеш да гледаш уроците множество пъти и да напредваш с твоето темпо в рамките на три месеца.

Авторската програма остава в профила ти на сайта в продължение на три месеца, през които можеш да практикуваш всички практики и да опресняваш и задълбочаваш знанията си.

Видеата и медитациите в програмата са достъпни само онлайн в твоят профил, затова е необходимо да имаш интернет достъп през цялото време.

Методите за плащане, които предлагаме са – с банкова карта или с банков превод. Избора е лесен  след натискане на бутона поръчай сега.

Програмата започва в момента в който направиш поръчка и извършиш плащане. Ако си платил с банкова карта достъпът е възможен веднага след финализиране на поръчката. При заплащане по банков път е необходимо повече време за да може да се финализира поръчката.

Всички дейности и цялото съдържание е достъпно тук на сайта milenagoleva.com входа е от бутон моят профил, като ще бъде необходим твоят имейл и паролата ти за достъп, която си създал по време на първата ти поръчка в сайта. Винаги влизай с твоят имейл и парола.

Създаването на нова парола е изключително лесно. Избираш Моят Профил. След това – последваш линка (забравена парола) намиращ се под бутона Влизане.

Можеш да се свържеш в работно време с колегите от екипа ни на телефон: 0899989326, или да ни изпратиш запитване на имейл: [email protected]

След направена поръчка и успешно извършено плащане и финализиране на поръчката, системата автоматично ще ти изпрати подробна информация на имейла с който си се регистрирал. Провери внимателно пощенската си кутия, както и папка спам. Там ясно и лесно е описан начина на работа на нашия електронен оазис. 

Достъпът става по следния начин: влизаш с твоят имейл и парола в Моят профил. След като си се логнал, натискаш бутон Моето съдържание. Тук можеш да намериш авторската програма. Ако си абонат на онлайн йога или активен в момента семинар, те също се намират тук.

Защото вярваме, че ако искаш нещо да работи истински за теб и да ти носи блага е необходимо да има обмен на енергия и баланс взел/дал.

129.00лв.

Scroll to Top