1.8K Публикации
33.7K Последователи

❤️ Милена Голева

Страницата на Милена Голева за Вдъхновение, Себеразвитие и Позитивност! За тези, поели живота си в свои ръце! https://milenagoleva.com/

❤️ Всеки човек в живота ни е учител! 🧡
https://milenagoleva.com/
❤️ Животът е богато преживяване от всякакви емоции. Това пълнолуние носи оптимистични вибрации и вълна от лекота, радост и приключения.  Как можете да внесете тези качества в живота си?
❤️ Можеш да гледаш цялото видео в YouTube канала ни 🕊
Среща в YouTube --> https://youtube.com/@MilenaGoleva ! На кафе и медени приказки!
❤️ А тези, които са абонирани, ще получат известия за премиерата: https://youtube.com/@MilenaGoleva
❤️ Ще е вълшебно да сме заедно! Ще се насладим на медена, спокойна, магична и полезна среща!
Аз ще съм там утре в 9.45
❤️ Винаги до теб и с полезна информация, с която да те насоча, вдъхновя и подкрепя!
Нямам търпение! #астрология#миленаголева, #наукатазавибрациите, #изобилие, #енергия #луна #пълнолуние
🎉 Слагай кафето! ИМАМЕ СРЕЩААААААААА!
❤️ До утреееее!
🤍 Милена Голева
❤️Румяна Чучуганова ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Йогата дойде съвсем естествено м живота ми. Много исках да се занимавам с йога, но трябваше да пътува до друг град,за да го правя. Тогава ти обяви,че започваш нов проект с онлайн йога, сякаш си го бях пожелала и когато го съобщи, не бях изненадана, а много щастлива. Йогата ми носи удоволствие, спокойствие, тялото ми е съвсем различно, по-гъвкаво, наистина внася баланс в мен както на физическо, така и на емоционално ниво! Благодаря ти,Миленка, за тези благотворителни практики! Прекрасни са,удивителни и това,което най-много ми харесва и хармонира е, че са съобразени с ененергетиката на деня, с подредбата на планетите и това как действат върху нас в конкретния момент.
Благодаря ти! ❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️
Прегръдки и до скоро …. на постелката за йога!

⬆️Линк и в биото на профила⬆️

https://milenagoleva.com/shop/online-yoga-abonament-1-mesec
❤️ Идва ...!
https://milenagoleva.com/
❤️ Чудото на БлагоДарността в действие: https://milenagoleva.com/chudoto-na-blagodarnostta-v-deystvie/
Една уникална медитация, която да съпътства всяко момиче през това толкова специално време. Време, в което бебето и майката живеят общ живот.

Тази медитация за бременни ще помогне това време да бъде преминато по най-добрия начин. Какъв ще бъде новия човек, зависи до голяма степен от това, което майката ще посее в него през този толкова специален период. Всичко, което тя кани в ума и сърцето си е онази енергия, в която ще бъде обгърнато нейното дете през цялото време и ще го формира ден след ден. Всяка майка държи безценен ключ да бъде първата орисница на своето дете и да посади дълбоко и трайно в него, качествата, които би искала да го съпътстват през целия му живот.

Медитацията съдържа три части! https://milenagoleva.com/shop/spokoyna-bremennost-meditaciya-mp3/
❤️ Добър, не значи глупав!
http://milenagoleva.com/
❤️ Цветелина Желязкова ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Подарете си онлайн йога ако все още не сте, за да се насладите на случващото се в тялото и духа. Само за месец тялото ми е по гъвкаво, корема ми се стопи и се наслаждавам на всички енергийни нива все по вече. Търкалях се буквално като буренце първите дни, чакайки да дойде момента за легнало положение в което бях самото съвършенство.? Казвах си: Не мога, дебела съм, исках да отслабна, чудех се какво се случва с мен, правих хранителни режими, упражнения..е не се получаваше, борех се и не се приемах, опитвах да се справя от вън, а промяната идва отвътре навън чрез Приемане.
Месото започна да изчезва от менюто ми в първите дни на курса за “Емоциите и науката в света на вибрациите”и сега си подарявам заслуженото. Заслужаваш го и ти! ❤️
Почувствах за нужно да споделя това, за да дам нужната увереност па макар и само на едно слънчево същество от нашето семейство
Милена Голева, БЛАГОДАРЯ ти меденке, бъди благословена, радвам се, че те извибрирах!!

⬆️Линк и в биото на профила⬆️
https://milenagoleva.com/shop/online-yoga-abonament-1-mesec
❤️ Да се влюбиш. Eто как:
https://milenagoleva.com/obicham-i-haresvam-sebe-si/
Релаксираща приказка за Деца

Специално направена релаксация за деца. Създадена като лека и приятна приказка за Лека Нощ, тази 20-мин безценна програма ще помага на детето да се освобождава от натрупаното през деня напрежение. Децата също са подложени на стрес и умора, въпреки че често не го забелязваме.  Към това добавих и Огромното знание за Закона за Привличането, което докосва детето по най-естествения начин.

Ползвайте тази програма, когато детето вече си е в леглото, за да заспива. То ще заспива спокойно, уверено и щастливо и докато заспива и освобождава стреса ще посажда дълбоко в себе си семената за това как да твори живота си. Ще осъзнава силата на своите мисли и развива своето въображение. Ще се събужда отпочинало и в наствоение. По този начин даваме на децата си средства и знания, които ще им помагат да живеят щастливо и радостно и да постигат мечтите си, така подаряваме на децата си по-добро бъдеще. Тези знания те ще използват през целия си живот.

Особено подходяща за деца от 1 до 13 години!

Подходяща и препоръчителна и за пораснали Деца 😉 https://milenagoleva.com/shop/relaxirashta-prikazka-za-deca-mp3/
❤️ Всичко в света е енергия!
https://milenagoleva.com/
❤️ Стефка Георгиева ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Здравей Миленка,
Позволявам си да те наричам така въпреки, че не се познаваме лично, защото така те чувствам, прекрасно и магично същество.
Изпълнена съм с благодарност за поредното знание, което получавам от безценната програма за Парите и науката за вибрациите, на която се наслаждавах през последните дни.
Харесвам вълшебницата Милена, която с умелият си и невероятен изказ разказва поредната си приказка.
С радост нареждам пъзела за Изобилието в живота ни, със знанията и практиките, които споделяш в програмата.
Благодарение на теб моето разширение продължава все повече и повече.
Благодарение на всеотдайният ти труд и силния позитив, който излъчваш винаги, ние твоите почитатели ставаме все по-добри и слънчеви същества.
Благодаря ! Благодаря ! Благодаря !

Твоя Стефка

⬆️Линк в биото на профила⬆️

https://milenagoleva.com/shop/parite-i-naukata/
bg_BGБългарски
Превъртете до върха