Милена Голева

За Милена Голева

Милена Голева – позната като един от най-влиятелните мотиватори и преподаватели в изкуството на йога и медитация в цялата страна, водещ експерт, лектор и вдъхновител за промяна с повече от 16 годишен ежедневен интензивен опит в преподаването на медитация и йога и 26 годишна лична практика. Тя е чест гост в телевизионни и радио предавания, както и на страниците на списания и онлайн издания. Често е канена в БТВ, Канал 3, BIT TV, ТВ1, Дарик Радио както и в онлайн телевизии. Има своя рубрика в списание Ом Йога (най голямото йога списание в света).

Тя е известна като първата и единствена в България, автор и водещ на високоефективна и висококачествена колекция от 20 авторски водени медитации на български език. Можеш да ги практикуваш у дома и в избрания от теб момент. Чрез тях Милена е помогнала и помага на хиляди хора да се справят с напрежението и стреса, на който са подложени.

Милена Голева

Мисия

Да направи изкуството на медитацията, релаксацията и отпускането достъпни за всеки съвременен човек. С дълбокия си, кадифен и успокояващ тембър, Милена Голева ще те поведе стъпка по стъпка по пътя на свободата, вътрешната чистота и духовния покой

Ако искаш да започнеш да променяш живота си към по-добро е важно да разбираш законите, които управляват Вселената. Когато правиш, мислиш и вярваш негативни неща – негативни неща, хора и събития идват в живота ти. 

Когато започнеш да променяш към добро онова, което се излъчва от теб, живота ти започва също да се променя към добро.  

Милена Голева има дарбата да обяснява тези процеси на достъпен и разбираем език, с лекота, по запомнящ се начин, с много примери от живота и нетрадиционни сравнения и алюзии. С всяко следващо видео, статия, семинар и медитация тя дава все повече светлина и инструменти за промяна към добро.

Другите за Милена

Десислава Тенева
Десислава Тенева
Прочетете повече
Медитациите създадени от Милена Голева са вълшебни.Откакто започнах да ги практикувам живота ми започна да се променя.Горещо препоръчвам и семинарите,които организира.Те са едно незабравимо,зареждащо и вдъжновяващо преживяване.Дори не мога да опиша с думи какво преживях на четирите семинара,които посетих.То трябва да се преживее ,за да се разбере.С трепет очаквам следващия.Безкрайни благодарности на Милена!❤❤❤
Моника Ганева Мораес
Моника Ганева Мораес
Прочетете повече
Милена Голева не е човек, тя е съдба, тя е вдъхновение, тя е магия. Благодаря ти, че те има и , че създаваш удивително ефективни медитивни практики, с помоща на който аз успях да излекувам своя живот, както и редица други!!!
Милена Крушева
Милена Крушева
Прочетете повече
Невероятен човек и учител! Благодарна съм, че я открих, научи ме на много и продължавам да се уча от нея! Има дни, в които само видеата на Миленка ми помагат, за да намеря решенията на определени ситуации. Медитациите й са невероятно отпускащи, и благодарение на част от тях - тези, които имам аз - успях да се възстановя и да вървя напред с мечти, благодарност и изобилие! Благодаря ти, Миленка! Страхотна си!
Калина Запрянова
Калина Запрянова
Прочетете повече
Кара те да имаш повече позитивни мисли! Кара те да погледнеш от другата страна на ситуацията в която си и да се замислиш, за правилния път по-който би могъл да тръгнеш!И всичко това от видеата който съм гледала… А представяте ли си ако се срещнете с нея на живо???!!!
Галя Славова
Галя Славова
Прочетете повече
Научих много полезни неща от видеата на тази очарователна дама. Освен това информацията е доста интересна и приятно поднесена. Благодаря за възможността да имам достъп до всички вълнуващи теми
Соня Йоновска
Соня Йоновска
Прочетете повече
Здравей Милена! Аз съм Соня и живея в София. От близо месец гледам твоите видеа и съм впечатлена☺ Те променят живота ми и мен От една седмица медитирам и се чувствам все по добре. Искам да ти кажа че ти БЛАГОДАРЯ че те има,че се появи в живота ми и че ми помагаш в момент в който имам нужда от подкрепа. Ти си ангел !!! БЛАГОДАРЯ !!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Николай Димов
Николай Димов
Прочетете повече
Милена притежава талант, харизма и обаяние, с които стига до душите на хората, лекува, вдъхновява и преобразява!
Предишна
Следваща

По пътя на Медитация и Йога

Колекция медитации

Тази неповторима колекция от практики ще ти помогне да бъдеш още по-успешен във всички сфери на живота си. Милена е създала първата медитация за обич към себе си, първата медитация свързана с храненето, първата Лечебна медитация, първата практика свързана с Прошка, първата медитация за преодоляване на безсънието, както и първата релаксираща приказка за лека нощ, специално направена за деца.В нейните медитации тя си партнира с артисти и музиканти като Теодосий Спасов, Хилда Казасян и Александрина Пендачанска. 

Милена Голева е изключителен професионалист с огромен опит и дълбоки познания. Нейният новаторски подход е лек и адаптиран към съвременния човек. Вече 16 години ежедневно преподава йога и медитация. Пътува в цялата страна и разпространява основите на позитивното чувстване и Закона за Привличането.  Вдъхновила е хиляди хора да променят живота си!

Авторски програми

Тук практикуваме обединени хора от повече от 35 държави и 430 населени места по целия свят. В нашето онлайн йога студио е твоето лично пространство, където да се погрижиш за себе си. 

Милена Голева създава дизайна на всяка практика, който е уникален,  актуален  и съобразен с конкретния енергиен момент.

Животът е още по-прекрасен с йога!

Онлайн йога студио

Тук практикуваме обединени хора от повече от 35 държави и 430 населени места по целия свят. В нашето онлайн йога студио е твоето лично пространство, където да се погрижиш за себе си. 

Милена Голева създава дизайна на всяка практика, който е уникален,  актуален  и съобразен с конкретния енергиен момент.

Животът е още по-прекрасен с йога!

 

Семинари

Живите семинари на Милена Голева са дълбоко трансформиращо и лечебно преживяване, което оставя красива следа и осмисля живота години след това. Поради трудния си и наситен с премеждия богат житейски опит, натрупана мъдрост и дългогодишната си практика Милена Голева има дарбата да обяснява процесите на живота на достъпен и разбираем език, с лекота, по запомнящ се начин, с много примери от живота и нетрадиционни сравнения и алюзии. Тук можете да намерите актуална информация за следващото събитие с Милена.

Част от обученията 

 • Курс по Трансцедентална Медитация
  Посвещение в Крия Йога, така както се преподава от Шибендо Лахири
 • Курс за инструктури по йога към Национална спортна академия – София
 • Сатянанда йога симпозиум в София с гост Парамахамса Ниранджанананда Сарасвати;
 • Семинари със Свами Шивамурти –
  Как да взимаме правилните решения в живота чрез йога;
  Йога и емоционална интелигентност
  Йога сутрите на Патанджали в ежедневния живот;
 • Chakra Vinyasa and Yoga Trance Dance– Обучение за преподаватели с Шива Рей– Санторини, Гърция 2008;
 • Сертифициран преподавател по Ащанга Виняса Йога
 • Изучаване на Vini Yoga Therapy така както е наследена от бащата на съвремената йога Tirumalai Krishnamacharya в Krishnamacharya Yoga Mandiram – Индия 2008
 • Embodying the Flow – тренинг за преподаватели на Шива Рей – Prana Flow 2009
 • Практикум по медитация за преподаватели, Перу 2009
 • Fluid Power – тренинг за преподаватели на Шива Рей – Цюрих, Швейцария 2009
 • The Vinyasa Wave-Prana Flow Sequencing in the Jala Flow – тренинг за преподаватели с Шива Рей – Коста Рика 2010
 • Семинар с Абрахам и Естер и Джери Хикс – Аляска 2010
 • Evolution of Flow with Simon Park 2011
 • Tibetian Sound Treatment – Bali 2011
 • Prana Flow-Evolutionary Teacher’s Renewal Module – Mexico 2012
 • Developing courage: The Way of the Spiritual Warrior with Gurmukh Kaur Khalsa – London 2012
 • Mandala of Asanas: Essential Tools for Teaching Flow – London 2012
 • Sridaiva Yoga Training with John Friend and Desi Springer – Dublin 2013
 • Ayurveda Treatments and Aromatherapy – Mauritius – 2013
 • Sringara Rasa Training with Shiva Rea – Munich – 2014
 • Семинар с Абрахам и Естер Хикс – Мексико – 2014
 • Yoga Anatomy Retreat с Leslie Kaminoff – Мексико – 2014
 • Core Strength Vinyasa Yoga със Sadie Nardini – Мексико – 2014
 • Vortex of Attraction Criuse с Естер Хикс и Абрахам и Джери – Азорски и Канарски острови – 2014
 • Yoga warrior spirit with Sianna Sherman and Manel Rodrigues – Стокхолм – 2015
 • Vortex of Attraction Criuse с Естер Хикс и Абрахам и Джери – Австралия, острови Фиджи и Нова Каледония – 2015
 • Vortex of Attraction Land Cruise с Естер Хикс и Абрахам – Мексико 2016
 • Teachers Training Buddhist Meditation – Виетнам 2017
 • Teachers Training Buddhist Meditation – Япония 2018
Scroll to Top