Милена Голева

За Милена Голева

Пътешественик, изследовател, вдъхновител, йога преподавател, медитация лечител, Мотиватор, Инициатор на промяната, Учител на Новото време, Създател на Науката за Вибрациите, Водещ на семинари, ритуали, духовни практики, колекция медитации, Мост между изтока и запада, Проводник на Новата енергия. Нейните ученици и последователи я наричат: Кралицата на енергийното манифестиране, Милена – Вселена, Мастер, Феята на Вибрациите, Духовен водач, Гуру, Лечителка, Вълшебница, Най-добър приятел

С над 450 000 последователи в социалните медии и над 22 годишна преподавателска практика Милена Голева е и един от най-влиятелните учители в областта на Науката за Вибрациите и положителната себепромяна, йога и медитация.

Стотици хиляди са се докоснали до нея чрез семинари, авторски програми, медитации, йога практики  – работата на Милена не познава граници. Това, което я отличава е способността ѝ да предава енергия и да създава непосредствена връзка с хората около себе си. Тя е живото доказателство, че е възможно да постигнете всичко, което желаете, ако насочите ума си към него.

Милена Голева

Милена Голева е учител на Новото Време, проводник на новата енергия, която слива знания и практики от изтока и запада в една холистична цялост. Тя е вдъхновяващ мотиватор и инициатор на промяната. Обучавала се е при най-добрите учители в школи на знанието по цял свят (Индия, Бали, Перу, Мексико, Аляска, Япония, Виетнам, Австралия, Коста Рика, САЩ, Тайланд, Малайзия, Мавриций, Европа), а мисията и е да споделя мъдростта и опита си с другите, за да им помогне да откриват своя уникален път и да създадат положителна промяна в живота си. Припозната от велики духовни учители като техен наследник, тя е получила редки и тайни знания, които се предават единствено и лично от учител на ученик.

Милена Голева

Мисия

Да направи изкуството на медитацията, релаксацията и отпускането достъпни за всеки съвременен човек. С дълбокия си, кадифен и успокояващ тембър, Милена Голева ще те поведе стъпка по стъпка по пътя на свободата, вътрешната чистота и духовния покой

Милена Голева е майстор в тънкостите на енергийното манифестиране. Стотици хиляди хора са били докоснати от работата на Милена – чрез нейните семинари, авторски програми, медитации и йога практики тя продължава да вдъхновява хората навсякъде да живеят по-пълноценно. Тя има рядката дарба да прави сложни концепции лесно разбираеми за всеки човек и е докоснала и променила сърцата, умовете и живота на хиляди хора.

Посланията на Милена са едновременно вдъхновяващи и достъпни, предоставяйки ценни прозрения за човешкото състояние, които със сигурност. Нейните учения са помогнали на стотици хиляди да намерят истинския си път в живота и да се свържат с вътрешната си сила и източника на щастие

Милена е фар от светлина и надежда за по-добро утре.

Милена е създател на едно от най-големите онлайн йога студиа в света, според броя практикуващи. Онлайн йога студиото е отворено 24 часа и в него практикуват хора от повече от 35 държави и 430 населени места по целия свят. 

Преподавател с 20 годишен опит Милена е създател на уникална авторска колекция 20 водени медитации, които са инструмент за промяна за стотици хиляди нейни последователи.

Семинарите на Милена Голева са дълбоко трансформиращо и лечебно преживяване, което оставя красива следа и осмисля живота години след това. 

 

IMG_7794
IMG_8184

Тя е явление в социалните мрежи – създава пространство за своето духовно семейство, което нарича „нашия виртуален дом“ и обединява хората около енергията на обичта, чистотата и добронамереността. А не срещу нещо или някого. В това пространство не осмиваме. Не се подиграваме. Не мразим. Не клюкарстваме. Не съдим. Тук няма хейт, няма скандали, а сме само хора говорещи български. Кой каза, че българите са само и единствено хейтъри? Велико, нали?

Ако искаш да започнеш да променяш живота си към по-добро е важно да разбираш законите, които управляват Вселената. Когато правиш, мислиш и вярваш негативни неща, негативни неща, хора и събития идват в живота ти. Когато започнеш да променяш към добро онова, което се излъчва от теб, живота ти започва също да се променя към добро.  Милена Голева има дарбата да обяснява тези процеси на достъпен и разбираем език, с лекота, по запомнящ се начин, с много примери от живота и нетрадиционни сравнения и алюзии. С всяко следващо видео, статия и медитация тя дава все повече светлина и инструменти за промяна към добро.

Присъедини се към нашето щастливо семейство

Абонирай се за бюлетина на сайта и получавай всички новини от Милена Голева

Абонаментна форма сайт

Отзиви за продуктите на сайта:

5,0
Базирано на 670 ревюта
5 звезди
100
100%
4 звезди
0%
3 звезди
0%
2 звезди
0%
1 звезда
0%
1-5 от прегледи на 670
 1. ЗС

  Благодаря за този истинен път, по който душата избира да разреши и достигне онова, което е избрала и се нуждае! Благодаря за това съкровище от благини! Благодаря за всичко, което е! Благодаря за това, че сме тук заедно с Миленка и израстваме и благоденстваме! Благодаря за разширението на познанията, медът за душичката и сърчицето, които изливаме с тези прекрасности от всички неща, до които достигаме благодарение и чрез Миленка и нашият избор! Благодаря, че има такива хора примери до нас и има толкова много други, с които се учим и вървим все повече по изкрящият лъч, диря от светлина, добро и благо за всички! Благодаря ти Миленка!!! ❤️🌟❤️✨🕊️🙏☀️💕

 2. ЗС

  Благодаря, благодаря, благодаря за знанията, спокойствието, връзката, които отдават този курс! Благодаря за труда, които е вложен и всичко онова, което е той! Благодаря за това, че го имаме, за това, че ми потвърди нещата, които съм усещала, за подкрепата и отново любовта! Пожелавам това заради което е създаден и предаден този курс бъде милион кратно възвърнато в баланс всичко онова, което той носи от всички страни!

 3. ЗС

  Благодаря, благодаря, благодаря на Миленка за това, че е вдъхновение, светлинка, лъч, който винаги е там, когато имаме нужда от добър съвет и тя е там и ни дава най-прекрасните светли и ползотворни точни напътствия и посока в която ние можем да изберем, за да живеем по най-светлия и забележителен начин с помощта на законите на алхимията и потребността на душите ни! Благодаря, че абсолютно винаги получаваме отговорите на въпросите от които се нуждаем в точният за нас момент, дори и по-рано, за да се справяме и изминаване по най-прекият път онова, което имаме и искаме да минем! Благодаря, че тя е тук, и е това, което е!
  Благодаря за всички безмерни богатства и съкровища, до които тя достига и ни споделя средствата и способите да открием нашите собствени! Благодаря за обичта, светлината, споделеността, това което е тя, благодаря, че ни показва, че не сме сами единствени, а я има и нея! Нека всичко, което тя прави за нас, мен, бъде умножено хилядократно и ѝ се връща по най-прекрасният начин, както заслужава! Благодаря Миленка!!! ❤️❤️❤️🕊️

 4. ГМ

  Благодаря от все сърце, вълшебна Миленка!
  Всеки един от ритуалите ти е толкова специален и докосващ, че не може да бъде описан с думи!
  Вече се наслаждавам на плодовете от последния и очаквам с нетърпение всеки следващ, и още много чудеса в живота си!
  Бкагодаря! Благодаря! Благодаря!

 5. ШИ

  🫶🫶🫶🌹благодаря на теб прекрасна Миленка❤️😘

Другите за Милена

Tsvetelina Simonsen
Tsvetelina Simonsen
Прочетете повече
БлагоСияйна 🤍💫❤️ Моето Аз ☀️иска дълбоко от цялата ми душа, най-чистосърдечно да Благо🤍Дари❤️ на твоето Аз ☀️💫🤍 Искам с чиста ръка, на чисто сърце да кажа, че в моето търсене на пътеводител към мен, ти се оказа и СИ АВТЕНТИЧНИЯ духовен учител в България. Ти си Мастъра. Всичко останало, до което успях да се докосна или са тотално новобранци, назубрили всичко, за да минат изпит и да почват да правят пари.. Или повърхностни отличници, преписали на изпит и повярвали си, че са духовни… В крайна сметка Мастъра е за мастерски клас..за там трябва да те видят. Осъзнах и това 🙂 Заедно сме и отново ти БлагоДаря ,БлагоСияйна 💫🤍☀️ в моята душа ❤️ Слънчев радостно спокоен ден ☀️🤗❤️.
Ваня Божикова
Ваня Божикова
Прочетете повече
Привет прекрасна и вълшебна Миленка!❤️ Позволявам си да напиша благодарственото си писмо до теб тук, а не на лично сьобщение или писмо до теб в нашия меденар, защото това което искам да кажа е по добре да бъде чуто и видяно от хилядите ти последователи! ❤️Благодаря, Благодаря, Благодаря за труда ти, за цялата емоция която си вкарала, за честността и освободеността ти с която говориш, за целия прекрасен и вълшебен курс за "ПАРИТЕ И НАУКАТА ЗА ВИБРАЦИИТЕ"! Респект, поклон и благодарност, а за всеки който може да си го позволи e БЛАГОСЛОВИЯ ОТ БОГ И ВСЕЛЕНАТА! ТОВА Е ВТОРИЯТ ПЪТ КОЙТО МИНАВАМ ПРЕЗ КУРСА,но е все едно че ми е за първи! Обстоятелствата през които минавах по време на първия ми път, явно не са ми дали възможността да усетя тази енергия,тази емоция ,тази дълбочина,тази сила ,която ме разтърсва из основи този път, а сьм още на ден 11 и до третата медитация,МЕДИТАЦИЯ КОЯТО ДАЖЕ НЕ ЗНАМ КОИ ДУМИ ДА ИЗПОЛЗВАМ ЗА ДА ИЗКАЖА КАК СЕ ЧУВСТВАМ, КАКВО Е УСЕЩАНЕТО И КАКВО E ЗАРЕЖДАНЕТО! Хораааа това е УНИКАТ, ПЕРЛА В КОРОНАТА НА ВСИЧКИ КУРСОВЕ,НА ВСИЧКИ МЕДИТАЦИИ! ❤️ ИЗУМИТЕЛНО, ВЪЛШЕБНО, ПРЕКРАСНО И ОЩЕ КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ E МАЛКО ЗА ДА БЪДЕ ПРЕРАЗКАЗАНО! БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ!❤️🙏🏻 ТАКИВА СА И СЕМИНАРИТЕ НИ! ЧУВАШ ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА СИ, КОЙТО ДОРИ НЕ СИ ЗАДАЛ! ВЪЛШЕБНО❤️🙏🏻 ОБИЧАМ НИ❤️
Десислава Тенева
Десислава Тенева
Прочетете повече
Медитациите създадени от Милена Голева са вълшебни.Откакто започнах да ги практикувам живота ми започна да се променя.Горещо препоръчвам и семинарите,които организира.Те са едно незабравимо,зареждащо и вдъжновяващо преживяване.Дори не мога да опиша с думи какво преживях на четирите семинара,които посетих.То трябва да се преживее ,за да се разбере.С трепет очаквам следващия.Безкрайни благодарности на Милена!❤❤❤
Моника Ганева Мораес
Моника Ганева Мораес
Прочетете повече
Милена Голева не е човек, тя е съдба, тя е вдъхновение, тя е магия. Благодаря ти, че те има и , че създаваш удивително ефективни медитивни практики, с помоща на който аз успях да излекувам своя живот, както и редица други!!!
Милена Крушева
Милена Крушева
Прочетете повече
Невероятен човек и учител! Благодарна съм, че я открих, научи ме на много и продължавам да се уча от нея! Има дни, в които само видеата на Миленка ми помагат, за да намеря решенията на определени ситуации. Медитациите й са невероятно отпускащи, и благодарение на част от тях - тези, които имам аз - успях да се възстановя и да вървя напред с мечти, благодарност и изобилие! Благодаря ти, Миленка! Страхотна си!
Калина Запрянова
Калина Запрянова
Прочетете повече
Кара те да имаш повече позитивни мисли! Кара те да погледнеш от другата страна на ситуацията в която си и да се замислиш, за правилния път по-който би могъл да тръгнеш!И всичко това от видеата който съм гледала… А представяте ли си ако се срещнете с нея на живо???!!!
Галя Славова
Галя Славова
Прочетете повече
Научих много полезни неща от видеата на тази очарователна дама. Освен това информацията е доста интересна и приятно поднесена. Благодаря за възможността да имам достъп до всички вълнуващи теми
Соня Йоновска
Соня Йоновска
Прочетете повече
Здравей Милена! Аз съм Соня и живея в София. От близо месец гледам твоите видеа и съм впечатлена☺ Те променят живота ми и мен От една седмица медитирам и се чувствам все по добре. Искам да ти кажа че ти БЛАГОДАРЯ че те има,че се появи в живота ми и че ми помагаш в момент в който имам нужда от подкрепа. Ти си ангел !!! БЛАГОДАРЯ !!!❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Николай Димов
Николай Димов
Прочетете повече
Милена притежава талант, харизма и обаяние, с които стига до душите на хората, лекува, вдъхновява и преобразява!
Лазарина Илчевска-Панева
Лазарина Илчевска-Панева
Прочетете повече
Здравейте Милена!Искам да Ви благодаря за Чудотворните медитации който правите….от няколко месеца заспивам и се будя с тях…Излекувай своето тяло…техника за превличане…и когато направих контролни прегледи ….никога не съм имала толкова добри резултати…благодарение на Вас….(имам диабет тип 1-глекирания хемоглобин никога не ми е бил в норма….а сега е като на здрав човек…)стана чудо…БЛАГОДАРЯ ВИ …и бъдете здрави и винаги така вълшебна и позитивна❤️🌹❤️
Миглена Асенова
Миглена Асенова
Прочетете повече
Миленка ти преобърна живота ми благодаря ти. Помогна ми да заставам с гордост след всяко решение което вземам. Научи ме да живея пълноценно да се чувствам жива и да отстоявам своето! БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО ОТ СЪРЦЕ ❤️❤️❤️
Валентина Георгиева
Валентина Георгиева
Прочетете повече
Здравейте Милена... за денонощие откакто разбрах за вашето съществуване и се свързах с вас навсякъде по мрежите, преобърнахте света ми. А си мислех, че живея правилно... Много съм далеч от Вселенските закони без вас като Гид...🤩 Благодаря на Вселената, че се открихме! Вие верно сте от друга Галактика! Щастлива съм с вас! ❤️
Предишна
Следваща

По пътя на Медитация и Йога

Колекция медитации

Тази неповторима колекция от практики ще ти помогне да бъдеш още по-успешен във всички сфери на живота си. Милена е създала първата медитация за обич към себе си, първата медитация свързана с храненето, първата Лечебна медитация, първата практика свързана с Прошка, първата медитация за преодоляване на безсънието, както и първата релаксираща приказка за лека нощ, специално направена за деца.В нейните медитации тя си партнира с артисти и музиканти като Теодосий Спасов, Хилда Казасян и Александрина Пендачанска. 

Милена Голева е изключителен професионалист с огромен опит и дълбоки познания. Нейният новаторски подход е лек и адаптиран към съвременния човек. Вече 16 години ежедневно преподава йога и медитация. Пътува в цялата страна и разпространява основите на позитивното чувстване и Закона за Привличането.  Вдъхновила е хиляди хора да променят живота си!

Авторски програми

Тук практикуваме обединени хора от повече от 35 държави и 430 населени места по целия свят. В нашето онлайн йога студио е твоето лично пространство, където да се погрижиш за себе си. 

Милена Голева създава дизайна на всяка практика, който е уникален,  актуален  и съобразен с конкретния енергиен момент.

Животът е още по-прекрасен с йога!

Онлайн йога студио

Тук практикуваме обединени хора от повече от 35 държави и 430 населени места по целия свят. В нашето онлайн йога студио е твоето лично пространство, където да се погрижиш за себе си. 

Милена Голева създава дизайна на всяка практика, който е уникален,  актуален  и съобразен с конкретния енергиен момент.

Животът е още по-прекрасен с йога!

 

Семинари

Живите семинари на Милена Голева са дълбоко трансформиращо и лечебно преживяване, което оставя красива следа и осмисля живота години след това. Поради трудния си и наситен с премеждия богат житейски опит, натрупана мъдрост и дългогодишната си практика Милена Голева има дарбата да обяснява процесите на живота на достъпен и разбираем език, с лекота, по запомнящ се начин, с много примери от живота и нетрадиционни сравнения и алюзии. Тук можете да намерите актуална информация за следващото събитие с Милена.

bg_BGБългарски
Превъртете до върха