Парите и Науката за Вибрациите

Парите и науката за вибрациите

Авторска програма от Милена Голева

Какво ще научиш:

 • Ще промениш нагласите си спрямо парите
 • Ще излекуваш рани и отровни убеждения свързани с парите
 • Ще стъпиш на здраво разбиране относно парите
 • Как да използваш разумно и добронамерено финансовата енергия
 • Ще осъзнаеш колко много мислите и вярванията влияят на благоденствието в живота ти
 • Ще идентифицираш цели свързани с парите
 • Как сам саботираш естествения поток на парите
 • Ще осъзнаеш на дълбоко ниво енергийната природа на парите
 • Ще ти помогна да се освободиш от блокажите и застоялата енергия свързани с финансовото изобилие

Обмен(цена): 229.00лв.

Парите и науката за вибрациите

Парите и науката за вибрациите“ е авторска програма от Милена Голева, специално създадена, за да ти помогне да промениш взаимоотношенията си с парите. 

Ще те съпроводя и подкрепя в пътя ти към повишаване на финансовата ти енергия и благоденствие. Събирала съм знания на 4 континента, в повече от 60 държави. Учих при най-добрите мастери и всичко събрано е тук. Уроци, медитации, техники, осъзнаване, практики. Всяко пъзелче от картината влиза в точен момент, за да може да отключи по най-смисления и плодотворен начин вибрация на финасово благоденствие.

Аз осъзнавам, че информацията тук изпреварва времето си, но също така смятам, че има много хора, които са готови за нея.

Парите, които имаш в живота ти, напълно отговарят на умствената ти нагласа и отношението ти към тях. Ако искаш да промениш финансовата си среда е важно да промениш вътрешната си среда и нагласи спрямо парите. 

Този изключителен курс за „Парите и науката за вибрациите“ ще промени твоите чувства, вярвания и убеждения относно парите. Това е 21-дневно пътешествие в което постепенно ще започнем да променяме тази нагласа. 

Посветих много време, енергия и знания, за да създам тази програма, така че тя истински да работи. В нея не е пропуснат нито един компонент. Обхванала съм абсолютно всички аспекти и в резултат се получи програма-курс, която има силата да преобърне живота ти. В тази програма ще те водя към истинската ти сила, а тя се крие в освобождаването на съпротивлението към парите. Ще лекуваме рани и дълбоки вътрешни блокажи свързани с парите. Ще медитираме и ще настройваме подсъзнанието. Ще ти дам фантастични работещи техники. Ще те водя към дълбоки лечебни вътрешни осъзнавания. И като резултат ще се хармонизираш с чувството на богатство, благополучие, блаженство, лекота, наслада, изобилност и радост.

Аз посветих много време за да събера, систематизирам и поднеса тази безценна мъдрост и да я претворя в практики, техники и медитации.  

НО! И ти имаш работа. Да я въплатиш в ежедневието си. Да отделяш специално време всеки ден. Да се посветиш на идеята. Да се насладиш.

Стъпка по стъпка ще те водя в продължение на 21 дни, всеки ден в едно пътешествие, което ще промени потока на финансова енергия, която тече към теб. 

Какво ще получиш:

 • 21 видео урока в продължение на 21 дни всеки ден. По едно видео на 24 часа.
 • 4 водени медитации, които ще настроят и лекуват дълбоките ти вътрешни убеждения и блокажи спрямо парите
 • Работещи техники-съкровища, които ще подкрепят тънкостите на енергийното и финансово манифестиране и науката за вибрациите 
 • Ще позволиш потока на благополучието да потече в живота ти
 • Ще се радваш на здраво разбиране за природата на парите
 • Връзката ти с финансовото изобилие ще се подобрява прогресивно и с лекота ще започнеш да се наслаждаваш на материалните им проявления. 
 • Скоро ще започнеш да се чувстваш много по-добре по отношение на парите и също така ще се радваш на физически признаци на финансово подобрение. 
 • Ще идват нови свежи идеи, ще се отварят прекрасни и неподозирани нови вдъхновения, ще се реализират по неочаквани начини изобилие от възможности.
 • Тази програма е възхитителна комбинация от знания, мъдрост, дълбоки осъзнавания, но също така и конкретни практики.
 • Авторската програма остава в профила ти на сайта в продължение на три месеца, през които можеш да практикуваш всички практики и да опресняваш и задълбочаваш знанията си.

Обмен(цена): 229.00лв.

Отзиви за програмата:

Звездно същество - 🌹Վ✨ე 🌟
Звездно същество - 🌹Վ✨ე 🌟
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Благодаря за този истинен път, по който душата избира да разреши и достигне онова, което е избрала и се нуждае! Благодаря за това съкровище от благини! Благодаря за всичко, което е! Благодаря за това, че сме тук заедно с Миленка и израстваме и благоденстваме! Благодаря за разширението на познанията, медът за душичката и сърчицето, които изливаме с тези прекрасности от всички неща, до които достигаме благодарение и чрез Миленка и нашият избор! Благодаря, че има такива хора примери до нас и има толкова много други, с които се учим и вървим все повече по изкрящият лъч, диря от светлина, добро и благо за всички! Благодаря ти Миленка!!! ❤️🌟❤️✨🕊️🙏☀️💕

1 месец ago
Живка Маринова Стоянова
Живка Маринова Стоянова
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Благодаря за безценното,което споделяш с нас Миленка. Ти променяш света към по-добро и все по-добро. Нека всичко ти се връща милионно !!! Бъди БЛАГОСЛОВЕНА !!!💗💗💗

4 месеца ago
Живка Стоянова
Живка Стоянова
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Благодаря ти Миленка за споделеното. С радост осъзнах,че още преди години съм мислила така и съм тръгнала в правилния път.,за парите и за другите осъзнавания,посочени в отделните видеа.Само пустото му старо самосаботиране,което обаче БЛАГОДАРЕНИЕ на теб успях да преодолея вече!
Чувствам се преродена,спокойна и едно такова ми е леееко на душата последните 3-4седмици. ЗНАМ, че сега вървя по правилния път към изобилието, което споделям с близките си.
БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛЕНКА И БЪДИ БЛАГОСЛОВЕНА. НЕКА ХИЛЯДОКРАТНО ТИ СЕ ВРЪЩА ВСИЧКО, КОЕТО СПОДЕЛЯШ С НАС !!!💗💗💗

4 месеца ago
Мария
Мария
Reviewer
5/5

Сърдечно БлагоДаря на Милена Голева за съкровищницата, която е създала! Не само този курс, но цялостната работа обогатява и развива моя живот, а откакто я открих преди няколко години направо преобърна и промени живота ми и разбиранията ми към по-добро. Практиките и осъзнаванията, преплетени в курса и поднесени с толкова много нежност и мекота в гласа, разтапят и най-закостенелия човек. Продължавай да твориш в същия дух и да вдъхновяваш хората! БлагоДаря ^^

6 месеца ago
Елена Иванова
Елена Иванова
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Благодаря❤️❤️❤️
Вълшебен курс!!!!

12 месеца ago
Магбуле Папазова
Магбуле Папазова
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Това е Божествено ръководство за Живот в благоденствие, спокойствие, изобилие, добродетел и високи вибрации ❤️🙏🥰
Благодаря ти от сърце, Миленка 🙏🙏🙏
Правиш чудеса! Вълшебница си ти! Обичам ни ❤️❤️❤️

12 месеца ago
Стефка Георгиева
Стефка Георгиева
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Здравей Миленка,
Позволявам си да те наричам така въпреки, че не се познаваме лично, защото така те чувствам, прекрасно и магично същество.
Изпълнена съм с благодарност за поредното знание, което получавам от безценната програма за Парите и науката за вибрациите, на която се наслаждавах през последните дни.
Харесвам вълшебницата Милена, която с умелият си и невероятен изказ разказва поредната си приказка.
С радост нареждам пъзела за Изобилието в живота ни, със знанията и практиките, които споделяш в програмата.
Благодарение на теб моето разширение продължава все повече и повече.
Благодарение на всеотдайният ти труд и силния позитив, който излъчваш винаги, ние твоите почитатели ставаме все по-добри и слънчеви същества.
Благодаря ! Благодаря ! Благодаря !

Твоя Стефка

1 година ago
Десислава Петрова
Десислава Петрова
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Здравейте прекрасни и изобилни същества❤️, Щом четете това значи, ще пожелали да се потопите в това вълшебство от знание и рано или късно това ще се случи ??
През този курс, всеки ден беше с трепет за предстоящата среща и знание, синтезирано и здъвкано така, че да кликне и намести, там където трябва.
Това е подарък инвестиция, да инвестиция в себе си, където не си само слушател, а главният герой, който вече има знанието да насочи своята вълшебна пръчица(своят ум) на там където пожелае, към това за което мечтае.
Благодаря Миленка, това е вълшебство което неизменно ще повторя ?
Благодаря, че имах възможноста да съм част от това вълшебство и да се докосна до тези знания ?

1 година ago
Гери
Гери
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Страхотна програма, която още от първото видео съумява елегантно да предостави отговори на някои въпроси, които занимават човек от години! Милена успява да вдигне булото на илюзията и да центрира зрителя в неговата собствена реалност. Препоръчвам силно програмата за всички, търсещи едно ново приключение в дебрите на собствения си ум! Сърдечни благодарности за шанса, скъпа Милена! Продължавай да твориш и вдъхновяваш!:)

1 година ago

Другите за програмата

Обмен(цена): 229.00лв.

Често задавани въпроси:

Програмата се състои от 21 видео урока и 4 водени медитации. Множество работещи техники. Цялата програма е създадена специално да можеш да промениш взаимоотношенията си с парите.

Видео уроците са 21 на брой. По един за всеки един ден. т.е. програмата продължава най-малко 21 дена. Можеш да гледаш уроците множество пъти и да напредваш с твоето темпо в рамките на три месеца

Авторската програма остава в профила ти на сайта в продължение на три месеца, през които можеш да практикуваш всички практики и да опресняваш и задълбочаваш знанията си.

Видеата и медитациите в програмата са достъпни само онлайн в твоят профил, затова е необходимо да имаш интернет достъп през цялото време.

Методите за плащане, които предлагаме са – с банкова карта или с банков превод. Избора е лесен  след натискане на бутона поръчай сега.

Програмата започва в момента в който направиш поръчка и извършиш плащане. Ако си платил с банкова карта достъпа е възможен веднага след финализиране на поръчката. При заплащане по банков път е необходимо повече време за да може да се финализира поръчката.

Всички дейности и цялото съдържание е достъпно тук на сайта мilenagoleva.com Входът е от бутон моят профил, като ще бъде необходим твоят имейл и паролата ти за достъп, която си създал по време на първоначалната поръчка в сайта ни.

Създаването на нова парола е изключително лесно. Избираш Моят Профил. След това – последваш линка (забравена парола) намиращ се под бутона Влизане.

Можеш да се свържеш в работно време с колегите от екипа ни на телефон: 0899989326, или да ни изпратиш запитване на имейл: office@milenagoleva.com

След направена поръчка, успешно извършено плащане и финализиране на поръчката, системата автоматично ще ти изпрати подробна информация на имейла с който си се регистрирал. Провери внимателно пощенската си кутия, както и папка спам. Там ясно и лесно е описан начинът на работа на нашия електронен оазис. 

Достъпът става по следния начин: влизаш с твоя имейл и парола в Моят профил. След като си се логнал, натискаш бутон Моето съдържание. Тук можеш да намериш авторската програма. Ако си абонат на онлайн йога или активен в момента семинар, те също се намират тук.

Обмен(цена): 229.00лв.

Scroll to Top