Парите и Науката за Вибрациите

Парите и науката за вибрациите

Авторска програма от Милена Голева

Какво ще научиш:

 • Ще промениш нагласите си спрямо парите
 • Ще излекуваш рани и отровни убеждения свързани с парите
 • Ще стъпиш на здраво разбиране относно парите
 • Как да използваш разумно и добронамерено финансовата енергия
 • Ще осъзнаеш колко много мислите и вярванията влияят на благоденствието в живота ти
 • Ще идентифицираш цели свързани с парите
 • Как сам саботираш естествения поток на парите
 • Ще осъзнаеш на дълбоко ниво енергийната природа на парите
 • Ще ти помогна да се освободиш от блокажите и застоялата енергия свързани с финансовото изобилие

Обмен(цена): 229.00лв.

Парите и науката за вибрациите

Парите и науката за вибрациите“ е авторска програма от Милена Голева, специално създадена, за да ти помогне да промениш взаимоотношенията си с парите. 

Ще те съпроводя и подкрепя в пътя ти към повишаване на финансовата ти енергия и благоденствие. Събирала съм знания на 4 континента, в повече от 60 държави. Учих при най-добрите мастери и всичко събрано е тук. Уроци, медитации, техники, осъзнаване, практики. Всяко пъзелче от картината влиза в точен момент, за да може да отключи по най-смисления и плодотворен начин вибрация на финасово благоденствие.

Аз осъзнавам, че информацията тук изпреварва времето си, но също така смятам, че има много хора, които са готови за нея.

Парите, които имаш в живота ти, напълно отговарят на умствената ти нагласа и отношението ти към тях. Ако искаш да промениш финансовата си среда е важно да промениш вътрешната си среда и нагласи спрямо парите. 

Този изключителен курс за „Парите и науката за вибрациите“ ще промени твоите чувства, вярвания и убеждения относно парите. Това е 21-дневно пътешествие в което постепенно ще започнем да променяме тази нагласа. 

Посветих много време, енергия и знания, за да създам тази програма, така че тя истински да работи. В нея не е пропуснат нито един компонент. Обхванала съм абсолютно всички аспекти и в резултат се получи програма-курс, която има силата да преобърне живота ти. В тази програма ще те водя към истинската ти сила, а тя се крие в освобождаването на съпротивлението към парите. Ще лекуваме рани и дълбоки вътрешни блокажи свързани с парите. Ще медитираме и ще настройваме подсъзнанието. Ще ти дам фантастични работещи техники. Ще те водя към дълбоки лечебни вътрешни осъзнавания. И като резултат ще се хармонизираш с чувството на богатство, благополучие, блаженство, лекота, наслада, изобилност и радост.

Аз посветих много време за да събера, систематизирам и поднеса тази безценна мъдрост и да я претворя в практики, техники и медитации.  

НО! И ти имаш работа. Да я въплатиш в ежедневието си. Да отделяш специално време всеки ден. Да се посветиш на идеята. Да се насладиш.

Стъпка по стъпка ще те водя в продължение на 21 дни, всеки ден в едно пътешествие, което ще промени потока на финансова енергия, която тече към теб. 

Какво ще получиш:

 • 21 видео урока в продължение на 21 дни всеки ден. По едно видео на 24 часа.
 • 4 водени медитации, които ще настроят и лекуват дълбоките ти вътрешни убеждения и блокажи спрямо парите
 • Работещи техники-съкровища, които ще подкрепят тънкостите на енергийното и финансово манифестиране и науката за вибрациите 
 • Ще позволиш потока на благополучието да потече в живота ти
 • Ще се радваш на здраво разбиране за природата на парите
 • Връзката ти с финансовото изобилие ще се подобрява прогресивно и с лекота ще започнеш да се наслаждаваш на материалните им проявления. 
 • Скоро ще започнеш да се чувстваш много по-добре по отношение на парите и също така ще се радваш на физически признаци на финансово подобрение. 
 • Ще идват нови свежи идеи, ще се отварят прекрасни и неподозирани нови вдъхновения, ще се реализират по неочаквани начини изобилие от възможности.
 • Тази програма е възхитителна комбинация от знания, мъдрост, дълбоки осъзнавания, но също така и конкретни практики.
 • Авторската програма остава в профила ти на сайта в продължение на три месеца, през които можеш да практикуваш всички практики и да опресняваш и задълбочаваш знанията си.

Обмен(цена): 229.00лв.

Другите за програмата

229.00лв.

Отзиви за програмата:

Ралица Златанова

Много различен и уникален курс който ме накара да се замислиш над много неща . Не само за финансовото благополучие но и за по - осъзнат живот. Препоръчвам курса за всеки който е тръгнал по пътя на себепознанието и себеусъвършенстването . Благодаря Милена Голева да ти се връща по хиляда! Вълшебна и вдъхновена 2023!

Мария Атанасова

customer

Уникален курс! Истинско съкровище! Благодаря ти,Милена Голева! ❤

Ася Тенова

administrator

Уникален курс на Милена Голева! Най-много ми хареса малките техники, които дава в него и които всеки може да прави в ежедневието си и да промени вибрациите си 🥰🍀🫶 Огромно БлагоДаря, Милена Голева! ❤️ Продължавай да твориш със същата енергия и да я предаваш на нас 🥰 Аз продължавам със следващите ти прекрасни курсове 🫶 Изобилен и усмихнат ден 🥰🫶❤️

KrasiMiraKrasi

customer, subscriber

Този курс е съкровище, което развенчава закостенели в съзнанието митове за парите, предоставя формули, техники, осъзнавания, които водят към усещане за изобилие и финансиво спокойствие. Прекрасно творение, на което се радвам повече от година и за мен има реални резултати не само във финансов план. Изящно озвучените медитации идват в точния момент и създават такава наслада! Благодаря за Пътя, по който ме поведе, Милена! БлагоДаря! ❤💙💛Препоръчвам този курс на всички, за които финансите са постоянен повод за безпокойство. Няма да е все така! 👌

❤️За настоящия енергиен момент Милена препоръчва:

Често задавани въпроси:

Програмата се състои от 21 видео урока и 4 водени медитации. Множество работещи техники. Цялата програма е създадена специално да можеш да промениш взаимоотношенията си с парите.

Видео уроците са 21 на брой. По един за всеки един ден. т.е. програмата продължава най-малко 21 дена. Можеш да гледаш уроците множество пъти и да напредваш с твоето темпо в рамките на три месеца

Авторската програма остава в профила ти на сайта в продължение на три месеца, през които можеш да практикуваш всички практики и да опресняваш и задълбочаваш знанията си.

Видеата и медитациите в програмата са достъпни само онлайн в твоят профил, затова е необходимо да имаш интернет достъп през цялото време.

Методите за плащане, които предлагаме са – с банкова карта или с банков превод. Избора е лесен  след натискане на бутона поръчай сега.

Програмата започва в момента в който направиш поръчка и извършиш плащане. Ако си платил с банкова карта достъпа е възможен веднага след финализиране на поръчката. При заплащане по банков път е необходимо повече време за да може да се финализира поръчката.

Всички дейности и цялото съдържание е достъпно тук на сайта мilenagoleva.com Входът е от бутон моят профил, като ще бъде необходим твоят имейл и паролата ти за достъп, която си създал по време на първоначалната поръчка в сайта ни.

Създаването на нова парола е изключително лесно. Избираш Моят Профил. След това – последваш линка (забравена парола) намиращ се под бутона Влизане.

Можеш да се свържеш в работно време с колегите от екипа ни на телефон: 0899989326, или да ни изпратиш запитване на имейл: [email protected]

След направена поръчка, успешно извършено плащане и финализиране на поръчката, системата автоматично ще ти изпрати подробна информация на имейла с който си се регистрирал. Провери внимателно пощенската си кутия, както и папка спам. Там ясно и лесно е описан начинът на работа на нашия електронен оазис. 

Достъпът става по следния начин: влизаш с твоя имейл и парола в Моят профил. След като си се логнал, натискаш бутон Моето съдържание. Тук можеш да намериш авторската програма. Ако си абонат на онлайн йога или активен в момента семинар, те също се намират тук.

229.00лв.

Scroll to Top