Парите и Науката за Вибрациите

Парите и науката за вибрациите

Авторска програма от Милена Голева

Какво ще научиш:

 • Ще промениш нагласите си спрямо парите
 • Ще излекуваш рани и отровни убеждения свързани с парите
 • Ще стъпиш на здраво разбиране относно парите
 • Как да използваш разумно и добронамерено финансовата енергия
 • Ще осъзнаеш колко много мислите и вярванията влияят на благоденствието в живота ти
 • Ще идентифицираш цели свързани с парите
 • Как сам саботираш естествения поток на парите
 • Ще осъзнаеш на дълбоко ниво енергийната природа на парите
 • Ще ти помогна да се освободиш от блокажите и застоялата енергия свързани с финансовото изобилие

Обмен(цена): 229.00лв.

Парите и науката за вибрациите

Парите и науката за вибрациите“ е авторска програма от Милена Голева, специално създадена, за да ти помогне да промениш взаимоотношенията си с парите. 

Ще те съпроводя и подкрепя в пътя ти към повишаване на финансовата ти енергия и благоденствие. Събирала съм знания на 4 континента, в повече от 60 държави. Учих при най-добрите мастери и всичко събрано е тук. Уроци, медитации, техники, осъзнаване, практики. Всяко пъзелче от картината влиза в точен момент, за да може да отключи по най-смисления и плодотворен начин вибрация на финасово благоденствие.

Аз осъзнавам, че информацията тук изпреварва времето си, но също така смятам, че има много хора, които са готови за нея.

Парите, които имаш в живота ти, напълно отговарят на умствената ти нагласа и отношението ти към тях. Ако искаш да промениш финансовата си среда е важно да промениш вътрешната си среда и нагласи спрямо парите. 

Този изключителен курс за „Парите и науката за вибрациите“ ще промени твоите чувства, вярвания и убеждения относно парите. Това е 21-дневно пътешествие в което постепенно ще започнем да променяме тази нагласа. 

Посветих много време, енергия и знания, за да създам тази програма, така че тя истински да работи. В нея не е пропуснат нито един компонент. Обхванала съм абсолютно всички аспекти и в резултат се получи програма-курс, която има силата да преобърне живота ти. В тази програма ще те водя към истинската ти сила, а тя се крие в освобождаването на съпротивлението към парите. Ще лекуваме рани и дълбоки вътрешни блокажи свързани с парите. Ще медитираме и ще настройваме подсъзнанието. Ще ти дам фантастични работещи техники. Ще те водя към дълбоки лечебни вътрешни осъзнавания. И като резултат ще се хармонизираш с чувството на богатство, благополучие, блаженство, лекота, наслада, изобилност и радост.

Аз посветих много време за да събера, систематизирам и поднеса тази безценна мъдрост и да я претворя в практики, техники и медитации.  

НО! И ти имаш работа. Да я въплатиш в ежедневието си. Да отделяш специално време всеки ден. Да се посветиш на идеята. Да се насладиш.

Стъпка по стъпка ще те водя в продължение на 21 дни, всеки ден в едно пътешествие, което ще промени потока на финансова енергия, която тече към теб. 

Какво ще получиш:

 • 21 видео урока в продължение на 21 дни всеки ден. По едно видео на 24 часа.
 • 4 водени медитации, които ще настроят и лекуват дълбоките ти вътрешни убеждения и блокажи спрямо парите
 • Работещи техники-съкровища, които ще подкрепят тънкостите на енергийното и финансово манифестиране и науката за вибрациите 
 • Ще позволиш потока на благополучието да потече в живота ти
 • Ще се радваш на здраво разбиране за природата на парите
 • Връзката ти с финансовото изобилие ще се подобрява прогресивно и с лекота ще започнеш да се наслаждаваш на материалните им проявления. 
 • Скоро ще започнеш да се чувстваш много по-добре по отношение на парите и също така ще се радваш на физически признаци на финансово подобрение. 
 • Ще идват нови свежи идеи, ще се отварят прекрасни и неподозирани нови вдъхновения, ще се реализират по неочаквани начини изобилие от възможности.
 • Тази програма е възхитителна комбинация от знания, мъдрост, дълбоки осъзнавания, но също така и конкретни практики.
 • Авторската програма остава в профила ти на сайта в продължение на три месеца, през които можеш да практикуваш всички практики и да опресняваш и задълбочаваш знанията си.

Обмен(цена): 229.00лв.

Отзиви за програмата:

Елена Иванова
Елена Иванова
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Благодаря❤️❤️❤️
Вълшебен курс!!!!

преди 5 месеца
Магбуле Папазова
Магбуле Папазова
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Това е Божествено ръководство за Живот в благоденствие, спокойствие, изобилие, добродетел и високи вибрации ❤️🙏🥰
Благодаря ти от сърце, Миленка 🙏🙏🙏
Правиш чудеса! Вълшебница си ти! Обичам ни ❤️❤️❤️

преди 5 месеца
Стефка Георгиева
Стефка Георгиева
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Здравей Миленка,
Позволявам си да те наричам така въпреки, че не се познаваме лично, защото така те чувствам, прекрасно и магично същество.
Изпълнена съм с благодарност за поредното знание, което получавам от безценната програма за Парите и науката за вибрациите, на която се наслаждавах през последните дни.
Харесвам вълшебницата Милена, която с умелият си и невероятен изказ разказва поредната си приказка.
С радост нареждам пъзела за Изобилието в живота ни, със знанията и практиките, които споделяш в програмата.
Благодарение на теб моето разширение продължава все повече и повече.
Благодарение на всеотдайният ти труд и силния позитив, който излъчваш винаги, ние твоите почитатели ставаме все по-добри и слънчеви същества.
Благодаря ! Благодаря ! Благодаря !

Твоя Стефка

преди 6 месеца
Десислава Петрова
Десислава Петрова
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Здравейте прекрасни и изобилни същества❤️, Щом четете това значи, ще пожелали да се потопите в това вълшебство от знание и рано или късно това ще се случи ??
През този курс, всеки ден беше с трепет за предстоящата среща и знание, синтезирано и здъвкано така, че да кликне и намести, там където трябва.
Това е подарък инвестиция, да инвестиция в себе си, където не си само слушател, а главният герой, който вече има знанието да насочи своята вълшебна пръчица(своят ум) на там където пожелае, към това за което мечтае.
Благодаря Миленка, това е вълшебство което неизменно ще повторя ?
Благодаря, че имах възможноста да съм част от това вълшебство и да се докосна до тези знания ?

преди 6 месеца
Гери
Гери
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Страхотна програма, която още от първото видео съумява елегантно да предостави отговори на някои въпроси, които занимават човек от години! Милена успява да вдигне булото на илюзията и да центрира зрителя в неговата собствена реалност. Препоръчвам силно програмата за всички, търсещи едно ново приключение в дебрите на собствения си ум! Сърдечни благодарности за шанса, скъпа Милена! Продължавай да твориш и вдъхновяваш!:)

преди 7 месеца
Ваня Божикова
Ваня Божикова
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Привет прекрасна и вълшебна Миленка!❤️
Позволявам си да напиша благодарственото си писмо до теб тук, а не на лично сьобщение или писмо до теб в нашия меденар, защото това което искам да кажа е по добре да бъде чуто и видяно от хилядите ти последователи! ❤️Благодаря, Благодаря, Благодаря за труда ти, за цялата емоция която си вкарала, за честността и освободеността ти с която говориш, за целия прекрасен и вълшебен курс за "ПАРИТЕ И НАУКАТА ЗА ВИБРАЦИИТЕ"!
Респект, поклон и благодарност, а за всеки който може да си го позволи e БЛАГОСЛОВИЯ ОТ БОГ И ВСЕЛЕНАТА! ТОВА Е ВТОРИЯТ ПЪТ КОЙТО МИНАВАМ ПРЕЗ
КУРСА,но е все едно че ми е за първи!

Обстоятелствата през които минавах по време на първия ми път, явно не са ми дали възможността да усетя тази енергия,тази емоция ,тази дълбочина,тази сила ,която ме разтърсва из основи този път, а сьм още на ден 11 и до третата медитация,МЕДИТАЦИЯ КОЯТО
ДАЖЕ НЕ ЗНАМ КОИ ДУМИ ДА ИЗПОЛЗВАМ ЗА ДА ИЗКАЖА КАК СЕ ЧУВСТВАМ, КАКВО Е УСЕЩАНЕТО И КАКВО E ЗАРЕЖДАНЕТО! Хораааа това е УНИКАТ, ПЕРЛА В КОРОНАТА НА ВСИЧКИ КУРСОВЕ,НА ВСИЧКИ
МЕДИТАЦИИ! ❤️ ИЗУМИТЕЛНО, ВЪЛШЕБНО, ПРЕКРАСНО И ОЩЕ КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ E МАЛКО ЗА ДА БЪДЕ ПРЕРАЗКАЗАНО! БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ БЛАГОДАРЯ!❤️?? ТАКИВА СА И СЕМИНАРИТЕ НИ! ЧУВАШ ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА СИ, КОЙТО ДОРИ НЕ СИ ЗАДАЛ! ВЪЛШЕБНО❤️?? ОБИЧАМ НИ❤️

преди 7 месеца
Tsvetelina Simonsen
Tsvetelina Simonsen
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

БлагоСияйна ??❤️

Моето Аз ☀️иска дълбоко от цялата ми душа, най-чистосърдечно да Благо?Дари❤️ на твоето Аз ☀️??

Искам с чиста ръка, на чисто сърце да кажа, че в моето търсене на пътеводител към мен, ти се оказа и СИ АВТЕНТИЧНИЯ духовен учител в България.
Ти си Мастъра.

Всичко останало, до което успях да се докосна или са тотално новобранци, назубрили всичко, за да минат изпит и да почват да правят пари..
Или повърхностни отличници, преписали на изпит и повярвали си, че са духовни…

В крайна сметка Мастъра е за мастерски клас..за там трябва да те видят.
Осъзнах и това ?
Заедно сме и отново ти БлагоДаря ,БлагоСияйна ??☀️ в моята душа ❤️

Слънчев радостно спокоен ден ☀️?❤️

преди 7 месеца
Красимира Попстефанова
Красимира Попстефанова
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Вълшебен курс! Адмирации за,Милена, труда и знанията и фантастичният начин на поднасяне! А медитациите са просто поредният разкош!
БлагоДаря Милена Голева !

преди 8 месеца
Десислава Димитрова
Десислава Димитрова
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

Благодаря, Миленка за прекрасната програма.
Изключително полезна, както всичко което правиш.Нямам търпение за следващата среща с теб❤️

преди 8 месеца

Другите за програмата

Обмен(цена): 229.00лв.

Често задавани въпроси:

Програмата се състои от 21 видео урока и 4 водени медитации. Множество работещи техники. Цялата програма е създадена специално да можеш да промениш взаимоотношенията си с парите.

Видео уроците са 21 на брой. По един за всеки един ден. т.е. програмата продължава най-малко 21 дена. Можеш да гледаш уроците множество пъти и да напредваш с твоето темпо в рамките на три месеца

Авторската програма остава в профила ти на сайта в продължение на три месеца, през които можеш да практикуваш всички практики и да опресняваш и задълбочаваш знанията си.

Видеата и медитациите в програмата са достъпни само онлайн в твоят профил, затова е необходимо да имаш интернет достъп през цялото време.

Методите за плащане, които предлагаме са – с банкова карта или с банков превод. Избора е лесен  след натискане на бутона поръчай сега.

Програмата започва в момента в който направиш поръчка и извършиш плащане. Ако си платил с банкова карта достъпа е възможен веднага след финализиране на поръчката. При заплащане по банков път е необходимо повече време за да може да се финализира поръчката.

Всички дейности и цялото съдържание е достъпно тук на сайта мilenagoleva.com Входът е от бутон моят профил, като ще бъде необходим твоят имейл и паролата ти за достъп, която си създал по време на първоначалната поръчка в сайта ни.

Създаването на нова парола е изключително лесно. Избираш Моят Профил. След това – последваш линка (забравена парола) намиращ се под бутона Влизане.

Можеш да се свържеш в работно време с колегите от екипа ни на телефон: 0899989326, или да ни изпратиш запитване на имейл: [email protected]

След направена поръчка, успешно извършено плащане и финализиране на поръчката, системата автоматично ще ти изпрати подробна информация на имейла с който си се регистрирал. Провери внимателно пощенската си кутия, както и папка спам. Там ясно и лесно е описан начинът на работа на нашия електронен оазис. 

Достъпът става по следния начин: влизаш с твоя имейл и парола в Моят профил. След като си се логнал, натискаш бутон Моето съдържание. Тук можеш да намериш авторската програма. Ако си абонат на онлайн йога или активен в момента семинар, те също се намират тук.

Обмен(цена): 229.00лв.

bg_BGБългарски
Превъртете до върха