Онлайн Видео Курс: Увереност и самоуважение

Увереност и самоуважение

Авторска програма от Милена Голева

За какво ще ви помогне този курс?

  • Да създадете по стабилна връзка с истинското си АЗ
  • Да увеличите здравословно и трайно нивото на увереност и самоуважение
  • Да сте по-независими от критиката и чуждото мнение
  • Да се изпълните с чувство за хармония и вътрешна свобода
  • Да започнете да привличате успеха в живота си
  • Да създадете по-стойностни връзки с другите
  • Да постигнете чувство за щастие и благополучие

69.00лв.

Често задавани въпроси:

Авторската програма се състои от 8 видео урока. 

Видео уроците са 8 на брой. По един за всеки един ден. т.е. програмата продължава най-малко 8 дена. Можеш да гледаш уроците множество пъти и да напредваш с твоето темпо.

Съдържанието на програмата остава в профила ти на сайта неограничено време, така, че можеш да опресняваш знанията си и да се вдъхновяваш отново и отново.

Методите за плащане, които предлагаме са – с банкова карта или с банков превод. Избора е лесен  след натискане на бутона поръчай сега.

Програмата започва в момента в който направиш поръчка и извършиш плащане. Ако си платил с банкова карта достъпа е възможен веднага след финализиране на поръчката. При заплащане по банков път е необходимо повече време за да може да се финализира поръчката

Всички дейности и цялото съдържание е достъпно тук на сайта мilenagoleva.com входа е от бутон моят профил, като ще бъде необходим твоят имейл и паролата ти за достъп, която си създал по време на поръчката.

Създаването на нова парола е изключително лесно. Изберете Моят Профил. След това – последвайте линка (забравена парола) намиращ се под бутона Влизане.

Можеш да се свържеш в работно време с колегите от екипа ни на телефон: 0899989326, или да ни изпратиш запитване на имейл: [email protected]

След направена поръчка и успешно извършено плащане и финализиране на поръчката, системата автоматично ще ти изпрати подробна информация на имейла с който си се регистрирал. Провери внимателно пощенската си кутия, както и папка спам. Там ясно и лесно е описан начина на работа на нашия електронен оазис.

Достъпът става по следния начин: влизаш с твоя имейл и парола в Моят профил. След като си се логнал, натискаш бутон Моето съдържание. Тук можеш да намериш авторската програма. Ако си абонат на онлайн йога или активен в момента семинар, те също се намират тук.

Авторската програма е създадена от Милена Голева и е предмет на авторско право. Предназначена е за един потребител и всеки опит за копиране или разпространение ще се счита за нарушение на правилата за работа на сайта, както и на ЗАПСП.

Scroll to Top