Онлайн Видео Курс: Увереност и самоуважение

Увереност и самоуважение

Авторска програма от Милена Голева

За какво ще ти помогне този курс?

  • Да създадеш по стабилна връзка с истинското си АЗ
  • Да увеличиш здравословно и трайно нивото на увереност и самоуважение
  • Да си по-независим от критиката и чуждото мнение
  • Да се изпълниш с чувство за хармония и вътрешна свобода
  • Да започнеш да привличаш успеха в живота си
  • Да създадеш по-стойностни връзки с другите
  • Да постигнеш чувство за щастие и благополучие
Авторската програма остава в профила ти на сайта в продължение на три месеца, през които можеш да практикуваш всички практики и да опресняваш и задълбочаваш знанията си.

129.00лв.

Отзиви за програмата:

Tsvetelina Simonsen
Tsvetelina Simonsen
Потвърден клиентПотвърден клиент
5/5

БлагоСияйна ??❤️

Моето Аз ☀️иска дълбоко от цялата ми душа, най-чистосърдечно да Благо?Дари❤️ на твоето Аз ☀️??

Искам с чиста ръка, на чисто сърце да кажа, че в моето търсене на пътеводител към мен, ти се оказа и СИ АВТЕНТИЧНИЯ духовен учител в България.
Ти си Мастъра.

Всичко останало, до което успях да се докосна или са тотално новобранци, назубрили всичко, за да минат изпит и да почват да правят пари..
Или повърхностни отличници, преписали на изпит и повярвали си, че са духовни…

В крайна сметка Мастъра е за мастерски клас..за там трябва да те видят.
Осъзнах и това ?
Заедно сме и отново ти БлагоДаря ,БлагоСияйна ??☀️ в моята душа ❤️

Слънчев радостно спокоен ден ☀️?❤️

преди 1 месец

Често задавани въпроси:

Авторската програма се състои от 8 видео урока. 

Видео уроците са 8 на брой. По един за всеки един ден. т.е. програмата продължава най-малко 8 дена. Можеш да гледаш уроците множество пъти и да напредваш с твоето темпо в рамките на три месеца.

Авторската програма остава в профила ти на сайта в продължение на три месеца, през които можеш да практикуваш всички практики и да опресняваш и задълбочаваш знанията си.

Методите за плащане, които предлагаме са – с банкова карта или с банков превод. Избора е лесен  след натискане на бутона поръчай сега.

Програмата започва в момента в който направиш поръчка и извършиш плащане. Ако си платил с банкова карта достъпа е възможен веднага след финализиране на поръчката. При заплащане по банков път е необходимо повече време за да може да се финализира поръчката

Всички дейности и цялото съдържание е достъпно тук на сайта мilenagoleva.com входа е от бутон моят профил, като ще бъде необходим твоят имейл и паролата ти за достъп, която си създал по време на поръчката.

Създаването на нова парола е изключително лесно. Изберете Моят Профил. След това – последвайте линка (забравена парола) намиращ се под бутона Влизане.

Можеш да се свържеш в работно време с колегите от екипа ни на телефон: 0899989326, или да ни изпратиш запитване на имейл: [email protected]

След направена поръчка и успешно извършено плащане и финализиране на поръчката, системата автоматично ще ти изпрати подробна информация на имейла с който си се регистрирал. Провери внимателно пощенската си кутия, както и папка спам. Там ясно и лесно е описан начина на работа на нашия електронен оазис.

Достъпът става по следния начин: влизаш с твоя имейл и парола в Моят профил. След като си се логнал, натискаш бутон Моето съдържание. Тук можеш да намериш авторската програма. Ако си абонат на онлайн йога или активен в момента семинар, те също се намират тук.

Авторската програма е създадена от Милена Голева и е предмет на авторско право. Предназначена е за един потребител и всеки опит за копиране или разпространение ще се счита за нарушение на правилата за работа на сайта, както и на ЗАПСП.

bg_BGБългарски
Превъртете до върха