❤️ Единадесет забравени закона

❤️ Как успешно да минаваме през живота

и да живеем в хармония с всичко около нас.

❤️ В тази статия ще си припомните 11 забравени,

но много важни закона, които е добре да си напомняме и спазваме.

1. Законът за Мисленето гласи,

че мислите създават реалността.

2. Законът за Наличността гласи,

че има безгранична наличност във Вселената на всичко, което желаете. Вместо да вярвате в идеята за “липсата”, е нужно да разберете, че живеем във Вселена на изобилие и има (пре)достатъчно за всички. Искреното съзнаване на това изобилие е жизнено важно за привличането на богатство и изобилие в живота ви.

3. Законът за Привличането гласи,

че привличаш това, към което насочваш вниманието си. Обръщайки внимание на неща, които ви правят нещастни, привличате още повече от тях. Но ако се фокусирате върху нещата, които ви правят щастливи, и се усмихвате, тогава ще привлечете повече от тях в живота си.

YouTube player

4. Законът за Получаването гласи,

че ще получите само това, което сте готови да получите. Например, може да искате 10 000 лв. на месец, но ако не вярвате, че това е възможно или че го заслужавате, то никога няма да ги получите.

5. Законът за Нарастването е свързан с

нарастването и подобряването на всеки аспект от живота ви. Без значение колко добър е животът ви, винаги има място за подобрение и разширение.

6. Законът за Отплащането гласи:

“Жънеш това, което посееш”. Семената на успех или на провал посявате в живота си? В живота това, което влагате, това получавате. Каквото правите и “изпращате” като сигнал на Вселената, това и ще получите, за добро или за лошо.

YouTube player

7. Законът за Нулевото Съпротивление

е един от най-игнорираните от всичките 11 забравени закона. Но също така е и един от най-мощните от тях. Този закон гласи, че това, срещу което се съпротивляваш, продължава да съществува и да се усилва. Това означава, че нещата, които не харесвате, стават по-силни. Колкото повече енергия влагате в омраза и съпротивление към тях, толкова по-силни и мощни стават те. Незнанието на този закон обяснява защо толкова много хора не успяват да използват Закона за Привличането успешно. Няма значение колко трудно би могло да е в началото, трябва да се научите да игнорирате нещата, които не харесвате, и да пренасочвате вниманието си към тези, които ви правят щастливи. Прочети още: Законът за нулевото съпротивление: https://milenagoleva.com/zakonat-za-nulevoto-saprotivlenie-milena-goleva/

8. Законът за Прошката /приемането/ гласи,

че, за да продължите напред в живота си, е нужно да се освободите (да простите /приемете/) от болезнени събития от миналото си. Незнанието и неприлагането на този закон блокира изобилието във вашия живот. Ето КАК да се освободите от болезнени събития от миналото си и да простите: https://milenagoleva.com/

9. Законът за Пожертването гласи,

че за да спечелиш нещо, трябва да си готов да заплатиш съответната цена. Гледайте на този закон като инвестиране в по-добро бъдеще вместо като настояща саможертва.

10. Законът за Почитането гласи,

че 11-те Забравени Закона ще работят за вас, ако ги почитате. Ако водите недисциплиниран живот и не успявате постоянно да практикувате тези 11 закона, тогава не се учудвайте, ако се провалите. Прочети също: 11 закона на Вселената

11. Законът за Успеха /РАДОСТА/ е комбинация от всички 11 закона.

Той гласи, че можете да успеете, независимо от вашата среда или от това колко лоши са били нещата в миналото. Успехът /РАДОСТТА/са ваше рожденно право.

Авторската 21-дневна програма: Парите и Науката за Вибрациите можеш да разгледаш на този линк: https://milenagoleva.com/parite-i-naukata-za-vibratsiite/

YouTube player
Scroll to Top