повишаване на вибрациите

❤️ 8 ключа за повишаване на вибрациите от Милена Голева

Всичко около нас вибрира.

Ти получаваш това, което излъчваш. Забелязал ли си, че има хора, които наистина усещаш, че живеят във висока вибрация. Около тях има едно сияние.

❤️ Можеш да вземеш само колкото си дал от Милена Голева

Има една порода хора (вярвам, че стават все по-малко), които бълват отрова, а претендират да получат мед.
Какво означава да живееш във висока вибрация?

Това е, в живота ти нещата да се случват с лекота.
Да умееш да пускаш контрола и да се наслаждаваш на това, което идва.
Привличаш нещата, към които се стремиш.
Изпълнен си с хармония и БлагоДарност.
Намираш доброто навсякъде около теб.
Превръщаш негативното в полезно.
Вярваш в доброто.
Приемаш се такъв какъвто си.
В мир си със себе си и света.
Материализираш с лекота.
Или с други думи живота ти се движи във възходяща посока.

YouTube player

Приятно, нали?

Ето защо съм подбрала съм за теб фундаментални 8 ключа за трайно повишаване на вибрациите.

❤️ 3 принципа на програмиране преди сън от Милена Голева

В началото на миналия век френския психолог и фармацевт Емил Куе удивлявал колегит
Как да повишим вибрациите си?
  1. Чистота.

Това е фундамента, без който нищо нататък няма да се получи. Вътрешна чистота. Онова, което дълбоко в теб съществува. Защото според тази чистота, с която излъчваш, ще се превърне в точката на фокус, с която привличаш.  Гледаш едни хора „позитивни“,  уж правят “правилните” неща, а живота им „стърже“. Основни теми на живота тотално не са наред. Да се ухмихваш и декламираш позитивност не стига. Ако не е на чисто.

Не прави на друг това което не искаш на теб да ти се направи.

Моралния кодекс. Етичните норми. Човешките норми. Готов ли си това което правиш на другите да ти се случи на теб?  Често си мислим, че понеже уж никой не знае  все едно не се е случило. Обаче бързичко се връща баланса. Представи си градежа на една къща. Чистотата са нейните основи. Каквото и да построиш нагоре. Колкото и да е красиво и здраво. Колкото и да е модерно и голямо. Ако основите не са стабилни и здрави, то и къщата ще е нестабилна и уязвима. Прави всичко през чистото си сърце. Това е фундамент за трайно високи вибрации.

  1. Чистотата на дома

Дома е мястото, от което черпим енергия. И сме безкрайно свързани с него. Тук се възстановяваме. Чистота и в пространството и енергийна чистота. Счупени предмети. Вещи, които отдавна не използваш. Всички те затлачват енергийния поток, а респективно и енергийния поток вътре в теб. По невидим начин ти влияе. Прочети също: 5 неща преди да се обидиш

  1. Да правиш добро

Тогава, когато никой не те гледа. Когато никой няма да узнае. Не защото ще има размяна. Ти правиш добро, защото някой ще ти се възхити. Това е фалш, не добро. Когато едната ръка прави добро, другата не е важно да узнава. Когато започнеш да повишава своите вибрации истински, качествено и автентично, тогава имаш как да помогнеш на хората около теб. Прави го!

  1. БлагоДарност

Тема препънала доста хора по пътя им на развитие. Не декламирането на думичката. А дълбокото и преживяване през сърцевината. Най-високо вибриращата емоция, в емоционалната скала. Емоцията, която веднага те влива във високочестотно вибриращите измерения. Да изпиташ БлагоДарност за малките неща, за големите неща, за трудностите дори. Практикувай я. Тя е преносима. Носи я навсякъде със себе си. Изграждай в себе си това умение. То е безценно. С тази специална практика трайно ще започнеш да повишаваш своите вибрации и истински ще променяш живота си: Чудото на БлагоДарността в действие

❤️ Благодарността – чудо в действие от Милена Голева

Замислял ли си се кой е най-прекия път между твоето сега и живота на мечтите ти? И изобщо има ли пряк п
  1. Хората около теб

Те са семейството, което имаш право да избираш. Избирай ги мъдро. Ти си средно аритметично  от петимата най-близки до теб хора. Вие сте като скачени съдове и си влияете взаимно. И ти започваш да приличаш на тях.

YouTube player
  1. Обичай себе си

Нещо, което си позволяваш да забравяш. А аз бих искала да ти напомянм по-често. Учи се да обичаш теб. Това е път към трайно високи вибрации. Да се приемаш, харесваш такъв какъвто си. Да се заОбичаш. Тогава влизаш в една перманентно високобибрационна честота. Това е друго измерение. Това е взаимоотношението между теб и теб. А щом то започне да се хармонизира, вибрациите се повишават.

Хората с ниски вибрации са хора, които имат вътрешен дискомфорт.

Не са доволни от себе си. Обичай се! Това е процес. Не се случва за ден, седмица или месец. Става с натрупване. С грижа към теб. Започни да изграждаш тази връзка. Имаме си специална безкрайно ефективна практика за това, със специалното участие на Хилда Казасян. Можеш да я намериш тук: Обичам и харесвам себе си

❤️ Ще те науча да се обичаш! И това ще е Любов за цял живот от Милена Голева

В последните години една от най-често употребяваните реплики е: – Обичай себе си; – Важно е
  1. Храната, природата, съня

Храната бива високовибрационна или жива и нисковибрационна. Каквото консумираш, с това храниш клетките си. Какъв живот на клетките ти носи храната, която консумираш. Клетките ти определят вибрацията на тялото ти.
Цикъла на съня ти също е ключов. Колко сън си даваш. Съня е грижа към теб. Прочети също: Как да накараш подсъзнанието да заРаботи за теб

Недоспалите хора не могат да вибрират добре.

Те са кисели и недоволни. Прага им на търпимост е много по-нисък. Обикновено са избухливи и гневни. Това не са добри вибрации. Дарявай си достатъчно сън. За всеки това е различно. Няма универсална формула, за това колко трябва да спиш. Но достатъчното сън е базов.
Връзката с природата. Комуникацията ти с енергийно зареждащи места. Да се единиш с природата. Там можеш да черпиш чиста енергия. Аурата ти се изчиства. Мислите се проясняват.

  1. Да оставаш насаме със себе си

Умението да се рестартираш. Да освобождаваш напрежението. Всички трупаме стрес в ежедневието си. Но не всеки има инструмент да го освобождава. Медитацията. Безценна практика за съвременния човек. Да притихваш. Да позволиш на тялото и енергията да се възстановят. Да освободиш ума. Да балансираш емоциите. Да свържеш теб и теб. Както и способ да създаваш твоето бъдеще. Това ще те поддържа винаги в кондиция и във висока вибрация. Всеки ден да взимаш минутки дълбок рестарт. Винаги във вековете медитацията е била начин да се върне баланса във всичките му форми и да се поддържа висока вибрация. Колекция авторски водени медитации на български език можеш да разгледаш тук: milenagoleva.com

8 ключа, които из основи ще започнат да променят живота ти.

Открехнахме вратата. Някой от тях вече си интегрирал в живота си. Други предстоят. Да мислиш положително не е достатъчно. Виждала съм хиляди хора, които са променили генерално живота си. Когато повдигнеш вибрацията си, животът ще повдигне теб на едно друго ниво.

Всеки ще получи според вибрацията си!

Животът е Прекрасен … ти си Прекрасен!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

 

YouTube player

 

Scroll to Top