програмиране преди сън

❤️ 3 принципа на програмиране преди сън от Милена Голева

В началото на миналия век френския психолог и фармацевт

Емил Куе удивлявал колегите си с уникалните резултати, които постига с пациентите си и прави сензационни и революционни открития помагайки на хиляди хора да оздравяват по-бързо и успешно с една простичка формула. Карал ги сутрин след като се събудят и вечер преди да заспят по 2-3 минутки да си повтарят мислено следното утвърждение:

„Всеки ден ставам все по-добре и все по-добре“

Мозъка има уникални възможности. Той може да се превърне в мощен инструмент за подобряване на всички сфери на живота. Ако обаче знаем как да използваме неговия ресурс.
Много малко хора знаят, че най-важния момент е този непосредствено преди заспиване. Тогава мозъка преминава в различна честота на вълните, които излъчва. И то ЗАБЕЛЕЖИ: Прочети още: Закон за нулевото съпротивление

ПОСЛЕДНИТЕ 5 МИН ПРЕДИ ЗАСПИВАНЕ.

Именно това ще даде храна на мозъка за през нощта. Или казано с други думи онова, което си мислиш непосредствено преди да заспиш. Тогава мозъка преминава през алфа и тета честоти. А това е честотата, чиито импулси и вълни буквално имат силата да създават и да творят реалности. В този режим на работа на мозъка тялото е релаксирано, но ума могъщо творящ.
Ето тази функция на мозъка е използвал Емил Куе помагайки на своите пациенти да се излекуват и възстановяват учудващо бързо.

❤️ Ритуал преди лягане за здраве и спокоен сън от Милена Голева

Състоянието ни сутрин и кондицията ни през целия следващ ден зависят от качеството на съня. Добрия сън

Как да направим, така че това знание да работи за да градим мечтаното здраве и живот?

Излиза, че е много важно какво си мислим непосредствено преди да заспим.

YouTube player

Сега си помисли за какво си мислиш ти преди да заспиш?

Повече от 90% от хората предъвкват в ума си не много приятните неща, които са им се случили през деня или се притесняват за нещата, които предстоят в утрешния ден. Голямата ирония, обаче е че повечето хора превъртат в главата си неприятните моменти от изминалия ден и именно така преминават в съня.

И от това зависи:

-как ще се чувстваш утре
-дали ще е спокоен съня ти
-ще имаш ли енергия
-ще бъдеш ли в настроение
-ще се събудиш ли свеж и отпочинал
-ще бъдеш ли работоспособен
-дали ще си в състояние да се справиш с предизвикателствата и т.н.

❤️ 15 ключа за силен имунитет от Милена Голева

За да могат да бъдат ефективни е важно тези средства да бъдат редувани. Използвай тези 15 природни

Кои са моите три принципа за програмиране преди сън?

Тези 3 принципа за програмиране преди заспиване съм проверила и усъвършенствала в годините през, които ги ползвам. Те са помагали и на хилядите хора, с които съм споделяла. Изпитани във времето. Прочети също: Ритуал преди лягане за здраве и спокоен сън

Сега ги споделям и с теб:

  1. Изпрати деня с БлагоДарност.

Да БлагоДариш за хубавите неща, които си докоснал през изминалия ден. Усмивка. Добра дума. Приятно споделяне. Красива гледка. Мило отношение. Приятелска ръка. Вдъхновяваща мисъл. Нежна грижа. Прегръдка. Положителна енергия, която си получил или изпратил. Безспорно в деня на всеки един от нас се случват приятни и не толкова приятни неща.

YouTube player

Въпросът е с кои ще заспиш?

Кои ще доведеш в ума си непосредствено преди да заспиш? Кои ще бъдат горивото и храната за мозъка ти за през нощта. А и на следващия ден. След известна практика това ще отнеме буквално 1 мин, но ще те потопи във вълшебни усещания. Това, също така, ще те подготви вибрационно за следващата фаза. Защото навлизането в съня е процес.

❤️ 8 ключа за повишаване на вибрациите от Милена Голева

Всичко около нас вибрира. Ти получаваш това, което излъчваш. Забелязал ли си, че има хора, които наистина усе
  1. Мислено да минеш през утрешния ден и да го видиш успешен.

Дори не е нужно да си представяш конкретни неща. Просто виж утрешния ден успешен, удовлетворяваш, спокоен. Можеш да се видиш как се събуждаш в утрешния ден отпочинал, свеж, в настроение. Виж се как преминаваш през основните линии на деня в радост и лекота и през енергията на мъдростта. Нещата ти се подреждат по най-добрия начин. Това ще програмира следващия ти ден.

  1. Медитация. Най-добрия начин за програмиране,

дори и след като си заспал. Защото дори, когато си заспал, ухото продължава да възприема, а мозъка да обработва. Т.е. дори когато си заспал медитацията ще влива в теб утвърждения, формули, визуализации и дълбоки вътрешни убеждения. Които пък от своя страна, формират реалността ти впоследствие. Ето затова медитациите, които създавам правят чудеса.

А всъщност това не са чудеса, това е ЧИСТА НАУКА.

Затова разработвам медитации по различни теми. С различни послания. За да обогатиш и подобриш всички сфери на живота си. Колекцията водени медитации можеш да разгледаш тук: milenagoleva.com

Тези три принципа са изключително ценни в точно тази последователност.

Всеки принцип подготвя вибрационна постеля за следващия. Не си мисли, че ти е нужно време за тях. Защото всички те се случват, когато така или иначе се намираш в зоната между будността и съня. С времето ще усетиш, че отиваш да си легнеш с все по-приятно очакване. Това ще се превърне в любим момент. Ще заспиваш във високи вибрации и ще се събуждаш свеж и в настроение.

Последните 5 мин преди да заспиш.

Толкова ценно знание, от което зависи толкова много. Струва си да опиташ. Резултатите са фантастични и осезаемо ще променят теб и нещата в деня ти. Ще усетиш резултатите като ЧУДО, но всъщност това си е чиста наука. Защо да не използваме научните знания, за да правим живота си все по-красив и смислен!

❤️ Вселената винаги ти казва ДА от Милена Голева

Всичко, онова което преживяваш и се случва около теб е дошло в живота ти благодарение на филтъра, през който

Животът е Прекрасен …ТИ си Прекрасен!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

 

YouTube player

 

bg_BGБългарски
Превъртете до върха