баланс

❤️ Можеш да вземеш само колкото си дал от Милена Голева

Има една порода хора (вярвам, че стават все по-малко),

които бълват отрова, а претендират да получат мед.

Дори да ти се струва обратното, всичкo във Вселената се стреми към Баланс и рано или късно се връща към него. Често ти се струва, че света е несправедлив. Има толкова много несправедливост, мислиш си. Виждаш как едни хора дават отрова, а искат в замяна мед. И това във всички пластове на взаимоотношенията. Във Вселeната това не работи. Има си баланс и той си се намества. Рано или късно. Или казано с други думи, всяка честота на вибрацията намира в пространството аналогична на себе си честота на вибрация.

И така! Нека погледнем всичко това на практика.

Всичкото това лицемерие, предателство, използване, неглижиране, неблагодарност, нелоялност, всичко това ти се струва несправедливо, нали? Често се чувстваш използван, употребен, окраден, ограбен, недооценен. Понякога имаш усещането, че все ти си прецакания. Все от теб минава. Все ти даваш повече в едно взаимоотношение. Или казано с други думи защо едни хора дават отрова, а в замяна искат мед?

НО! Това съвсем не е така.

Нека проследим какво се случва с някой, за който си направил много, а той от своя страна се държи зле с теб, говори зад гърба ти, краде труда ти, обезценява уменията ти. А сега добре погледни неговия живот. Наистина ли той се е облагодетелствал от това, което е взел от теб. Ако е откраднал пари или интелектуален труд от теб значи той е богат или успял? Ако е крал от настроенито ти, значи е един щастлив човек. Ако се е възползвал непочтено от знанията ти, значи е един много мъдър човек. А дали? Аз знам отговора, защото изследвам този феномен от дълги години.

Това е причината, лекаря да не може да те излекува. Учителя не може да те научи. Лечителя не може да те изцери. Артиста да те радва.

Никой не може да се възползва от теб в който и да е аспект, ако той не върне към теб адекватна честота на вибрация. Ако не е благодарен, добронамерен, светъл. Няма как да получи светлина, ако излива тъмнина под каквато и да е форма. Той може на пръв поглед да вземе от теб, но няма да се възползва от взетото. Често пъти съм споделяла, че всичкото изкуство, на което се наслаждавам (и не само) държа да върна някакъв вид енергия. Не слушам музика и не гледам филм, за който не съм заплатила. Затова музиката за мен работи безкрайно много. Радва ме и зарежда.

❤️ Нарушаване на баланса между ВЗЕЛ И ДАЛ!

❤️За настоящия енергиен момент Милена препоръчва:

ПОСЛЕДЕН ДЕН ЗА ЗАПИСВАНЕ!
На земята това е един от най-често нарушаваните закони. Все още много хора вярват, че съществува нещо като

Неоценяването на нещо, прави така, че да изгубиш това нещо.

Неуважение към нещо, рано или късно го губиш. И това е нормално, уважението, благодарността, цененето са все форми на високочестотна вибрация. То не става въпрос само за пари.

Или казано с други думи: ДАВАШ НИЩО, ПОЛУЧАВАШ НИЩО!

И ти не е нужно да правиш нищо, за да се възстанови този баланс. Това е вибрационен баланс и той винаги се възстановява. Време е да се замислим дали само не искаме да взимаме и да грабим и да черпим без да даваме от себе си. Защото рано или късно ще ни се вземе отнякъде.

Винаги има какво да дадеш от себе си.

Не заради някакъв вид „сделка“, а защото си БлагоДарен за полученото и имаш потребност да върнеш. И НЕ! Не става въпрос само и непременно за пари. Можеш да върнеш усмивка, БлагоДарност, да споделиш за този човек, да разкажеш за делото му, да помогнеш на свой ред, или на негов близък, да го цитираш и т.н.

Доброто не седи в даването и злото не седи във взимането. Доброто седи в правилната обмяна. И злото седи в неправилната обмяна.
Учителя Петър Дънов

Спомни си първия ключ да повишаваш честотата на вибрациите си. ПЪРВИЯ! Почтеност! Вътрешна чистота! Цялата статия прочетете тук: 8 ключа за повишаване на вибрациите

❤️ Подтиснатите емоции разболяват. Как да се справим от Милена Голева

Едно от сериозните “обучения”, на което ни подлагат още от много малки е, че има чувства и емоции, които

Ти тайно го хейтиш и нареждаш. Тайно! Обаче Вселената хваща.

Ти искаш да даваш отрова, а да получиш мед.
Искаш от теб да излиза омраза неприемане, завист а човека да ти даде избавлениеТо.

Не става така!  Ама хич не става!

ОБАЧЕ! Нека сега да обърнем това и към себе си. Абсолютно същото нещо важи за тялото, здравето, емоциите, ума, работата. Иска ти се да даваш отрова, а да получаваш мед. Да храниш тялото с боклуци, да си неблагодарен, да не го цениш, да не го движиш, изобщо да се грижиш за него по-малко отколкото за килима с хола или автомобила ти,

обаче искаш да живееш в здраво и във форма тяло.

И ако известно време тялото се справя много скоро ще поддаде някъде. Същото е с главата ти. Искаш да хвърляш боклукчиви мисли в нея, а да получаваш медени резултати. Същото е със сърцето. Товариш го с критики, неприемане, омраза, обида и т.н., а искаш да изпитва Любов. Научи тук за авторската програма: Парите и науката за вибрациите www.milenagoleva.com

❤️ БлагоДаря си от Милена Голева

БлагоДаря си! Понякога е важно да спреш, да осъзнаеш докъде си стигнал, колко много път си изминал и просто

Така че важни са три неща:

  • От една страна бъди спокоен. Никой нищо не може да ти вземе или открадне, защото баланса рано или късно се връща. И ако някой е неблагодарен и зле настроен към теб, а ти му помагаш. На повърхността това ще ти се стори несправедливо. Но скоро ще осъзнаеш, че човека не може да се възползва, от това което взима от теб. Той може да вземе от теб САМО КОЛКОТО Е ДАЛ!
  • От друга страна, дай си сметка ако не можеш да се възползваш от знанията и услугите на някой, дали мислено или зад гърба му си лоялен и етичен към него. МОЖЕШ ДА ВЗЕМЕШ САМО КОЛКОТО СИ ДАЛ!
  • И трето: Профилактиката – грижи се онова, което слагаш в главата и устата. Какво мислиш и говориш. Грижи се за своята меденост и чистота, а баланса ще се върне. Вселенски закон!

И ако някой е неблагодарен и зле настроен към теб,

а ти му помагаш на повърхността това ще ти се стори несправедливо. Но скоро ще осъзнаеш, че човека не може да се възползва, от това което взима от теб. Той може да вземе от теб САМО КОЛКОТО Е ДАЛ!

Животът е Прекрасен … ТИ си Прекрасен!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Scroll to Top