благодарност

❤️ Благодарността – чудо в действие от Милена Голева

Замислял ли си се кой е най-прекия път между твоето сега и живота на мечтите ти?

И изобщо има ли пряк път да осъществиш мечтите си? Съществува ли shortcut към Щастието. Има ли начин да заобиколиш лекичко и елегантно и да поемеш към живота на мечтите си?

Дали мечтите ти се изразяват в това просто да бъдеш здрав, или да откриеш своя човек, или да бъдеш финансово спокоен, или да развиваш кариерата си, или да пътуваш, или търсиш път към хармонията, или копнееш за повече свободно време …

Всички тези неща са прекрасни и те вибрират във високочестотния регистър.

И така! Щом ще търсим пряк път към твоите мечти какво ни е нужно? Каквото е вън, това е и вътре. Следователно, за да привлечеш в живота си нещо, което е във високочестотния регистър, ти трябва да излъчваш точно такава вибрация. Трябва от теб да се излъчи силна високочестотна вибрация. Коя е тя? Коя е най-брилянтната, кристално чиста и положителна вибрация. Виж още: От днес ще живея по-бавно

❤️ Можеш да вземеш само колкото си дал от Милена Голева
Има една порода хора (вярвам, че стават все по-малко), които бълват отрова, а претендират да получат мед.
 

Ами то дори е научно доказано!

Сега бих искала да ти напомня за д-р Масару Емото. Японският учен и неговите изследвания. Той подлага водата на различни вибрационни въздействия (някой негативни, други безразлични, а трети вдъхновяващи и положителни), след което я замразява той наблюдава под микроскоп кристалите, които се оформят. Най-красивия кристал се оформя от думите Благодарност и Любов. Най-съвършения вибрационен печат е този на БлагоДарността.

Да кажеш БлагоДаря и да почувстваш БлагоДарност са две коренно различни неща.

Много хора в ежедневието си използват тази красива дума, но без тя да бъде подплатена от чувството. На пръв поглед изглежда, че когато БлагоДариш ти правиш нещо добро за другия (и това, разбира се е точно така). ОБАЧЕ!!! Всъщност БлагоДарността е и за теб. Ти я създаваш като вибрация и тя остава в теб. Тя къпе твоите клетки. Променя към много добро химичния състав на твоето тяло. И не на последно място тя се превръща в твоята точка на привличанеКогато си БлагоДраен ти привличаш в живота си още неща, за които да бъдеш БлагоДарен.Вселената налива живота ти с чудеса и прекрасности. Ето затова БлагоДарния човек е по-здрав и щастлив!

❤️ 15 ключа за силен имунитет от Милена Голева
За да могат да бъдат ефективни е важно тези средства да бъдат редувани. Използвай тези 15 природни

БлагоДарността е най-бързия начин да обърнеш и превключиш вибрацията от тревожност в покой, от страх в любов. 

Има толкова много книги написани по темата, толкова изследвания и трудове. НООООООО! Книгите не са практика. Теорията не е практика. А аз се интересувам от практика. От това знанията да бъдат приведени в действие. Затова реших да създам специална практика, която нарекох: Чудото на БлагоДарността в действие. Да можеш да я имаш винаги със себе си и да можеш да практикуваш тази високочестотна вибрация, винаги когато и където пожелаеш. За да създам такава супер специална вибрация ми беше нужно нещо много, ама много специално.

Когато си БлагоДарен ти привличаш в живота си още неща, за които да бъдеш БлагоДарен. 

БлагоДарността е моста между сега и животът на мечтите ти. Където и да се намираш, каквато и да е ситуацията около теб в момента, вълшебството на БлагоДарността ще промени целия ти живот. 

„Нито едно качество не бих искал да притежавам в такова количество, както умението да бъда благодарен. Чувството на благодарност е не само най-висшата добродетел, но и майката на всички други добродетели.”Цицерон

БлагоДарността е преносима, носи я в храма на сърцето си където и да отидеш а каквото и да се занимаваш. И много скоро ще усетиш, че чудесата започват да наливат живота ти.

Практиката: Чудото на БлагоДарността в действие със специалното участие на световната оперна прима Алаксандрина Пендачанска можеш да намериш тук: Чудото на БлагоДарността в действие

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.comПоследният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

 

bg_BGБългарски
Превъртете до върха