❤️ Ще те науча да се обичаш! И това ще е Любов за цял живот от Милена Голева

В последните години една от най-често употребяваните реплики е:

– Обичай себе си;
– Важно е да се научиш да се обичаш;
– Ако обичаш себе си, живота ти ще се промени напълно” и т.н. и т.н.

Познато, нали?

Колкото повече се употребява тази препоръка, като че ли толкова повече олеква, избледнява и губи своя дълбок и истински смисъл. Какво значи да обичаш себе си? Много хора приемат твърде буквално тази фраза и започвайки да я следват неусетно се превръщат в егоисти, които ориентират абсолютно цялото си съществуване към себе си. Започват от сутрин до вечер да се грижат за външния си вид (което е чудесно, но недостатъчно и не всичко), спират да бъдат толерантни към нуждите и стремежите на близките. Прочети още: 13 думи, които източват вашата положителна енергия

Какво значи да обичаш себе си?

Обичта към себе си не е повърхностен, лекомислен акт. Още от днес ще започна да се грижа за себе си от сутрин до вечер. Ще се занимавам само със себе си. Обичта към теб не се изразява в грижа, а в дълбоко свързване с вътрешния свят, с висшето аз, със сърцевината.

Обичта към себе си е онази нишка към невидимата част от нас,

която толкова често забравяме, че съществува и пренебрегваме. Човека, който постепенно и дълбоко започне да изгражда такава връзка със самия себе си няма потребност от демонстрация. Няма нуджда да убеждава другите и да ги уверява. Истинската обич и връзка е дълбока, неподправена, истинска. Нея търсим. Аз вече я живея. Аз вече се възползвам от нея. И усещам резултатите. Едно е да говориш за нещо, съвсем друго е да го живееш.

Ето защо реших да създам техника как това да бъде направено на практика.

Как реално да започнем да изграждаме истинска и здравословна връзка със самите себе си?

От дългогодишния ми опит и неуморни търсения, бих могла да кажа, че най-ефективния и истински начин да се случи това е чрез медитация. Аз съм силно подплатена със знания, също така имам силна връзка с невидимото си аз. Но всъщност съм най-вече практик и ориентирана към ефективното действие. Всички знаем колко е важно да намерим път към себе си. Но това никак не е достатъчно. Как да направим всичко това на практика?

❤️За настоящия енергиен момент Милена препоръчва:

ПОСЛЕДЕН ДЕН ЗА ЗАПИСВАНЕ!

Медитацията е мощна лечебна техника.

Тя има силата да трансформира  и преподреди вътрешния ни свят. Когато сме в медитационна честота  на мозъчните вълни, тази връзка и преподреждане се случват лесно, естествено, дълбоко и истински ефективно. Видяла съм и съм съпътствала хиляди хора към тотална промяна на живота им. Съпътствала съм и съм получила обратна връзка за хиляди лечебни трансформации. Лечебни не само за физическото тяло. Лечебни във връзката ни с нас самите. Лечебни за емоциите. Лечебни за моделите ни на мислене.

“Обичам и харесвам себе си” е високо ефективна и лесна практика. Тя е силно лечебна.

От там започва всичко. Тази връзка между теб и теб е фундамента да градиш красив и пълноценен и удовлетворяващ живота си. Ако обичаш себе си ще искаш най-доброто за себе си. Ако истински, дълбоко обичаш себе си ще направиш всичко възможно да си здрав. Ще избираш да живееш в хармония. Няма да допускаш депресията да бъде част от живота ти.

Ще избираш красиви преживявания и мисли.

Тази практика е само за момичета. За момичета от 3 до 103 години. Тя е лека, лесна, приятна и ефективна. Към основната техника съм добавила като подарък кратка 15 минутна версия на практиката. Тя е направена за дните, в които не разполагаш с достатъчно време или пък ако искаш да подсилиш ефекта. Тогава вечер слушай дългата практика, а през деня, когато намериш малко време за теб си подари кратката.

Нежния вокал е кадифения тембър на неповторимата Хилда Казасян, която красиво и изящно ще те потопи в твоята женска същност. Тя подсилва ефекта и я прави много ефирна и нежна.

Можете да научите още за тази практика тук: https://milenagoleva.com

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Scroll to Top