привличаме желаното

❤️ 5 причини защо привличаме неща, които НЕ искаме и как да привличаме желаното от Милена Голева

Една от големите ни заблуди е, че има причини извън нас,

които внасят в живота ни неща, които НЕ искаме.
В тази статия ще систематизирам 5 причини защо привличаме в живота си неща, които НЕ искаме и как да привличаме желаното:

  1. Докато наблюдаваш нещата им придаваш форма.

Колко често не просто наблюдаваш, а буквално се фиксираш в нещата, които не харесваш и не искаш. Във всеки един момент ТИ избираш къде да отиде вниманието ти. Често ли се ‚хващаш“ на кукичките на негативната информация и докато се усетиш си се покрил до горе с нея. Забелязал ли си, че силно негативната информация и новини се радват на повече внимание и много повече се разпространяват. Ето затова думички като шок, скандал, нечувано и т.н и т.н. веднага привличат вниманието ти.

Несъзнателно преследваш негативното.

ДА! ОБАЧЕ! Всеки миг, в който им отдаваш от вниманието си, ти започваш да им придаваш форма и да ги привличаш в твоя живот. Веднъж дал зелена светлина на мозъка коя информация да пропуска, той започва да изгражда невронни връзки или мостове между различни нервни клетки. След като тези пътища веднъж са изградени те започват да преповтарят все по-бързо и лесно тези нервни пътища и те стават магистрали. И това се превръща в нашата инертна изкривена действителност.

❤️ Нарушаване на баланса между ВЗЕЛ И ДАЛ!

На земята това е един от най-често нарушаваните закони. Все още много хора вярват, че съществува нещо като
  1. Не цениш постигнатото до тук

Всъщност постигаш добър и осезателен напредък, но някак си нямаш очи за него. Не го осъзнаваш. Не му се наслаждаваш. Повече се фиксираш в онова, което още не си достигнал и това прави невъзможно да забележиш напредъка си.

YouTube player

Или казано с други думи неблагодарен си към самия теб.

Цени и уважавай усилията и пътя ти на развитие. Ясно е, че винаги ще искаш още от себе си (дано да е така ;), но също така е важно да спираш и да осъзнаваш личната си еволюция. Иначе енергията ще те върне назад, докато се научиш да се цениш.

  1. Какъвто ДАР дадеш, такъв ще получиш!

БлагоДАРност! Не можеш да вземеш от някой, когото не уважаваш.
Във Вселената това не работи. Има си баланс и той си се намества. Това е причината лекаря да не може да те излекува. Учителя не може да те научи. Лечителя не може да те изцери. Музиканта да те радва.

❤️ Можеш да вземеш само колкото си дал от Милена Голева

Има една порода хора (вярвам, че стават все по-малко), които бълват отрова, а претендират да получат мед.

Уважавай този, от когото искаш да вземеш!

Ти мислено или явно го хейтиш и нареждаш. Тайно! Обаче Вселената хваща. Ти искаш да даваш отрова, а да получиш мед. Искаш от теб да излиза омраза неприемане, завист, а човека да ти даде избавление. Не става така! Защото баланса е нарушен! Ти си неблагоДарен, неоценяващ, жилещ. Как да дойде Благодат за теб! БлагоДарност!

YouTube player
  1. Твърде силно бягаш от нежеланото

И всъщност така го привличаш. Все едно да изпратиш бумеранг далеч от себе си. Колкото по-силно го хвърлиш, толкова по-бързо ще се върне при теб. Не мисли какво не искаш. За Вселената не съществува частицата НЕ, която твърде често употребяваме. Ако държиш по-често в мислите си, това което НЕ искаш, от което се страхуваш или бягаш, ти точно това ще привличаш в полето ти на фокус и съответно в живота си.

  1. Мързелив си и не се упражняваш достатъчно

Оставяш нещата на случайността и инерцията. Мислите, чувствата никой друг вместо теб не разполага с правото да ги мисли и чувства. Когато имаш мечта, бъди по целенасочен в нея. Упражнявай се. Медитирай. Дръж вибрациите горе. Практикувай. Всичко това го правиш за себе си. Не чакай да се захванеш с нещата чак, когато си го докарал до абсолютно пропадане. И от там има път на обратно, но

ПО-ДОБРЕ ДА ГРАДИШ ОТКОЛКОТО ДА ПОПРАВЯШ!

❤️ Човекът на новото време еднакво силно владее материята и духа от Милена Голева

Спомням си времето, когато темите за духовността, за душата, за енергията, бяха теми табу. Всички се вълнува

Животът е Прекрасен …ТИ си Прекрасен!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

 

YouTube player
bg_BGБългарски
Превъртете до върха