Дафинов лист

❤️ Пречистване от отрицателни енергии! – Пречистване с Дафинов Лист от Милена Голева

Моят дом е моята крепост и храм (все по-реално го осъзнаваме).

НО! И моето тяло е моята крепост и храм, макар и на друго енергийно ниво.

Как да извършим пречистване на дома и тялото,

когато усещаме, че са затлачени като използваме нещо, което всеки има в дома си. Ще ти дам лесeн и много ефективен начин да преобърнеш енергията в дома, мислите и тялото ти.

YouTube player

И ТАКА! Знаеш колко много като с невидима нишка си свързан с дома.

Той ти влияе. Дома има аура, точно както и тялото ти има аура. Когато в дома или офиса има негативна, тъмна енергия, то тя влияе на теб, твоето тяло, мисли, взаимоотношения. Има моменти, в които усещаш и дома и тялото ти затлачени, а енергията блокирана.. Има много караници, неспокойно ти е, сякаш не можеш да си намериш място. А често няма и особена причина. Как да обърнеш енергията бързичко? Прочети също: 3 принципа за програмиране преди сън

❤️ 4 ключови момента от деня, в които е важно да пиеш вода от Милена Голева

Водата е материята на живота. Толкова е лесно и толкова често пренебрегвано. Около 70%  от земната п

Как да пречистиш тъмното и да влееш лекота и светли вибрации?

Тази практика, която ще споделя с теб:

 • повишава имунитета

 • облекчава безспокойството
 • привняся духовни качества
 • пречиства въздуха

 • успокоява тялото и му дава енергия
 • преборва хроничната умора и стреса
 • засилва чувството на спокойствие

 • отваря дихателните пътуща
 • облекчава астма и алергии
 • ефективно средство за защита от неприятности и тъмни сили

 • освобождава дома от отрицателна енергия и мисли

И така в древността е имало дърво, което се е смятало за свещено и е олицетворявало победата и мира. Окичвали с венци от него победителите, поетите, спортистите, музикантите, оратори, най-добрите в своите области. Това е лавровото дърво, листата на което са всъщност дафинов лист. С венец от лаврово дърво са изобразявани всички императори, изобразяван е на монети и бижута, награди и ордени, както и на държавни гербове и емблеми.

YouTube player

Дафинов лист

Още от древни времена са били установени ценните качества на дафиновия лист. Оказва се, че аромата му е безкрайно полезен. Листата му били горени както тамяна, за да подпомагат молитвата. Комбинацията от вещества е изключително полезна за здравето. Манган, калций, калий, фосфор, магнезий, желязо, натрий и цинк.  Богат на фитиноциди, съдържа много микроелементи, дъбилни вещества и така извежда шлаките от организма.

❤️ Как да пречистим енергията в дома си от Милена Голева

Домът е много важна част от самите нас. Неговата енергийна и физическа чистота са ключови за начина, по който
Как да се ползваме от полезните свойства на това магично растение?

Запалваме сухо листо от дафинов лист и с пушека прекадяваме пространството. Ако стаята е по-малка запалваме в центъра. Ако помещението е много голямо запалваме дафинов лист във всеки ъгъл. В ъглите на дома и офиса се задържа ША – отрицателната, тъмна енергия. Прочети още: 8 ключа за повишаване на вибрациите

Това се прави в продължение на 7 последователни дни. След като изгори дафиновото листо или листа е добре да се вдишва и издишва 7 пъти.

ВНИМАНИЕ! Много е важно да се знае, че листото гори бързо и пука. Добре е да има пепелник или чинийка или нещо метално, където горящото листо да се постави. Бъдете бдителни и внимателни! Също така добър вариант е изгарянето да стане над или в мивката, така ще е сигурно
След този 7 дневен ритуал с всеки следващ ден ще усещаш все повече проясняване, пречистване, олекотяване.

YouTube player

След като завършиш този 7 дневен ритуал постави дафиново листо над входната врата.

Така то ще се превърне в талисман на дома и ще го пази и защитава от тъмни енергии занапред. А поставено в портмонето дафиново листо се смята, че носи просперитет и берекет.

❤️ Петър Дънов: Билки и лечение 313 рецепти за 101 болести

В този сборник с рецепти ще намерите уникални методи за лечение с билки, водни компреси, мед, зеленчу

Наслади се!

Щастлива съм, че споделих тази техника за пречистване и вярвам, че тя ще те намери в точния подходящ за теб момент.

Животът е Прекрасен …ТИ си Прекрасен!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
bg_BGБългарски
Превъртете до върха