❤️ Как да пречистим енергията в дома си от Милена Голева

Домът е много важна част от самите нас.

Неговата енергийна и физическа чистота са ключови за начина, по който усещаме самите себе си. Така както нашето физическо тяло има и аура или енергийна обвивка. Така и дома ни, дори и да не го осъзнаваме, Прочети още: Петър Дънов – Билки и лечение 313 рецепти за 101 болести

също има своя аура или енергийна обвивка.

Безспорно дома е мястото където прекарваме безкрайно голяма част от времето си. Често забързани в ежедневието си мислим обратното. Струва ни се, че почти не ни остава време да си бъдем в къщи. Но ако се замислим: колко часа прекакрваме в сън, времето сутрин (преди да излезем), времето вечер (след като се приберем), почивните събота и неделя. Всъщност една значителна част от времето ни е именно в това пространство, което наричаме У ДОМА!

Ние сме свързани с дома си непрекъснато.

Дори, когато сме извън него невидима нишка ни свързва. И дори, когато сме извън дома той ни влияе и то много повече, отколкото можем да си представим.
Точно по тези причини е много важно да знаем как да се грижим за невидимия аспект на мястото, което обитаваме. Добре е да поддържаме дома си както чист от замърсяване, така и чист в енергиен аспект. Важно е енергията да не бъде блокирана и нискочестотна,

а да тече свободно и хармонично.

Всеки предмет, който внасяме в дома ни участва в изграждането на енергийната структура на дома. Важно е да се огледаш. Има ли в него предмети и неща, които не харесваш, не са ти толкова любими, но ги държиш защото примерно са ти подарени от близък човек или имат сантиментална стойност. Има ли нещо, което те “боде”? Не се колебай! Отстрани го! Подари го!

YouTube player

Ненужното за някой, може да се превърне в безценен дар за друг!

Ако има предмети спукани, наранени, с отчупени парченца, неработещи уреди или пък предмети, които не си ползвал от години. Освободи се от тях. Те задържат и блокират енергията в дома ти.

Тази техника е лесно приложима и безкрайно ефективна и ще пусне светлината в дома ти.

Какво е нужно да направиш?

Вземи едра морска сол. От древни времена солта е считана за свещено и много мощно лечебно средство. Тези свещени кристалчета имат огромната сила на гъба. Те абсорбират в себе си нискочестотната енергия и по този начин пречистват дома.

Къде и как да разположиш солта?

Вземи малки чинийки. Сложи в тях купчинка едра морска сол. Можеш да я сложиш и просто върху лист хартия. Постави по една такава чинийка вечер след като се стъмни във всеки ъгъл на дома ти. Или във всеки ъгъл на стаята.

Ъглите са местата, където енергията се блокира и застоява.

Ако в съответния ъгъл има мебел или предмет, поставете солта на възможно най-близкото място. Нека солта по ъглите да престои през цялата нощ, а на сутринта я изсипете в тоалетната и мислено си кажете: Нека с тази сол да изтекат всички негативни влияния и енергии от моя дом. Нека дома ми да бъде чист, пълен със Светлина и светли мисли. След тези думи пуснете водата да отнесе солта.

YouTube player

Колко последователни пъти да го правя?

Бих ти препоръчала да направиш това пречистване в три последователни вечери. Всеки път използвай нова сол. Може да намаляваш количеството сол с всеки следващ ден. Но с всяко пречистване ще усещаш как все по-фино се пречиства дома ти. Първия ден солта ще “хване” по-грубите ниски енергии. И с всеки следващ ще пречиства пространството все по-фино и все по-добре.

Мога ли да ползвам една и съща сол два пъти?

В никакъв случай. Използваната вече сол е “замърсена” и абсорбирала вече негативна енергия и не е добре да бъде поставяна отново в дома. Тя е добре да се изхвърли във вода и да не се употребява отново за никакво цели. Виж също: 7 отровни думи, които ти пречат

Твоето енергийно тяло се свързва с енергийното тяло на дома ти.

Те си влияят и предават енергия. Заедно с пречистването на дома ти и ти ще се усещаш по-лек и свеж. Ще потръгнат нещата ти. Ще се подобрят мислите ти. Ще олекне на душата ти.

Животът е прекрасен!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
bg_BGБългарски
Превъртете до върха