❤️ Кажи ми как се виждаш в бъдещето, за да ти предскажа какво ще е то от Милена Голева

Всеки човек осъзнато или не е изградил някаква представа за това какво ще е неговото бъдеще и как ще изглежда той. Някъде там на заден план си стои такава представа.

Време е да я ревизираме!

Често си чувал фразата: Твоето бъдеще е в твоите ръце! Малко изтъркана, затова не и обръщаш особено внимание, но в нея се криe много по-дълбока сила и смисъл, отколкото предполагаш.

Как ти се виждаш в бъдещето?

Дебел, болен, нещастен, самотен, беден, неоценен, неуспял?
Или пък реализиран, здрав, успял, спокоен, пълноценен, пътуващ, щастлив, живеещ през лекотата, във чудесна физическа форма, обграден от близки и любими хора

Какво е чувството, което изплува, когато мислено се пренесеш в далечното бъдеще?

Страх и безпокойство или усещане за сигурност и пълноценност?

Защото с твоите представи за бъдещето, ти всъщност ПРОЕКТИРАШ! Чертаеш план, скица, проект на онова, което е пред теб. Твоето бъдеще е в твоите представи, проекции и дълбоки вътрешни убеждения. И какво да е то избираш ден след ден в твоето настояще. Каниш го със своите мисли и очаквания за него. Прочети още: 10 стъпки, които веднага ще внесат положителна промяна в живота ти

Когато срещнах близък приятел от детството,

когото не бях виждала повече от 10 години и го попитах как е, той ми каза: Еееееех, Миленчееееее, вървим към онази възраст (ние сме набори ;), в която като се събудим на нощното шкафче ще бъдат подредени, лекарство до лекарство и хапче до хапче. Разказа ми го с такъв патос и такова непоколебимо вътрешно убеждение, че не се съмнявам точно такова бъдеще му предстои да ми разкаже когато го видя след още 10 години.

YouTube player

С медитациите разказваме нова история.

и така съТворяваме своето бъдеще, така както го искаме. Освен, че се учим на изкуството да релаксираме, възстановяваме енергийния баланс, освобождаваме натрупания стрес и напрежение и още безкрайно много ползи, докато медитираме ние създаваме в мислите и вибрациите си онази нова история, която бихме искали да се превърне в наше настояще.

А Вселената няма друг избор, освен да я манифестира в живота ни.

Когато имаме нужда от Изобилие, разказваме нова история за Изобилие. Как да я разкажеш научи тук: Изобилие
Когато искаме да бъдем по-уверени в себе си, разказваме тази история: Увереност и самоуважение
Когато не знаем как да обичаме себе си, но усещаме, че това е, от което имаме нужда, разказваме тази история: Обичам и харесвам себе си
За да влезем в мечтаното тяло и да се храним разумно: Как да се храним и да постигнем идеалното тегло и тяло
Да бъдем здрави: Излекувай своето тяло
Да се възползваме от Чудото на БлагоДарността
Разгледай цялата колекция от медитации тук: milenagoleva.com

Твоето бъдеще е в твоите ръце

е много по буквално отколкото можеш да си го представиш. С всичко, което правиш днес ти обезпечаваш бъдещето си. Когато се грижиш за теб всеки ден по малко, усъвършенстваш се, учиш нови неща, медитираш, настройваш себе си на честотите на по-високи вибрации, наблюдаваш мислите, няма от какво да се притесняваш в бъдеще. Защото превръщайки се във все по-добра своя версия, ти твориш своето прекрасно бъдеще.

Специално създадената медитация, с която да създадеш положителен сценарий на своето бъдеще  можеш да намериш тук: milenagoleva.com

Животът е прекрасен … ти си прекрасен … твоето бъдеще е ПРЕКРАСНО!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
Scroll to Top