❤️ Ритуал в 5 стъпки за програмиране на силно ново начало от Милена Голева

Всеки човек има етапи в своя живот, в които изпитва потребността да положи силно, истинско, различно и ново начало.

Как да направиш така, че това ново начало да бъде ефективно?

Ще ти дам много ценна и мощна практика. Тя е изпитана в годините и има силата да ти помогне да положиш истински мощно ново начало в живота си.

Различни са моментите, в които изпитваме нужда да положим стабилни нови основи. Това може да е началото на календарната година, рождения ни ден, завършване на някакъв ключов житейски цикъл, започване на нов житейски етап. Поводите могат да бъдат различни, но едно ги обединява. Силното намерение и решимост да  преобърнем нещо в себе си. Навици,  нагласи, поведение, качества на характера и т.н.

Ето твоя ритуал за програмиране в 5 стъпки:

  1. Формулирай 5 мечти или цели!

На първо място е важно да помислиш какво точно искаш да се случи в живота ти. Какви са онези неща, в които би искал да видиш себе си. Това е ключов и вероятно най-трудндия етап от тази практика. Не го подценявай. От опит знам, че за повечето хора това е безкрайно трудно. Много хора не правят крачки напред в живота си  само защото нямат мечти. Не знаят какво искат. Звучи странно, НО наистина голяма част от хората не знаят какво точно искат.

YouTube player

Нямат цели, които да ги дърпат напред.

Нямат визия, за своя живот напред във времето. Ето точно сега е момента истински и искрено да се замислиш. Какво точно искаш за теб. И когато човек има неща, които да го водят напред, те се превръщат в онова двигателче, което всеки ден да го кара да става с вдъхновение от леглото и го мотивира да крои планове, да вижда себе си в по-добра среда, отколкото е била до сега.

Мечтите полагат основата на целите.

Те са фундамента, върху който впоследствие започваме да градим и своите действия. Причети също: Вселената винаги ти казва ДА

Формулирай 5 желания и цели! Да! Само 5.

Важно е да не са повече, защото прекалено многото желания само ще разфокусират и разпиляват вниманието ти. Това е като да започнеш да копаеш 20 кладенеца едновременно. Възможно е да напредваш, разбира се. Но този напредък не би бил ефективен. За да дадеш истинска сила и възможност на твоето желание е много важно да ги сведеш до 5. Нека бъдат “нахално” големи. Но нека са 5.

  1. Вземи един червен лист хартия!

Не е нужно да е някакъв много голям лист. Може да е буквално с големината на визитка. Можеш да го оформиш във формата на сърце. Колкото да събереш върху него 5 твои искрени желания, които искаш да осъществиш. Прочети също: Мислите се превръщат в материя

Защо е много важно този лист да е точно червен?

Знанията за силата на червената вибрация са познати още на хората от миналото. Не случайно на изток тази багра символ на живота е  свещен цвят. Смята се за носител на магически сили. И в този цвят са били решени най-свещените пространства, обитавани единствено от императорското семейство. И до днес се използва като символ на решителност за действие и сила.

Също така се свързва с любовта и радостта.

В много азиатски страни булките носят червено като символ на силно начало, плодородие и късмет. Червения цвят има най-голяма вибрационна дължина и поради тази причина червеното е първия цвят, който бебето вижда. В Европа е символ на аристократичност и престиж. Цвета се възприема като решителност и нагласа за действие. Или с други думи, това е цвета, който ни активира, подсилва волята и решимостта ни. И той ще зареди твоите 5 желания със енергия и мощ, така че те да имат цялата начална енергия, от която се нуждаят, за да им се даде могъщо начало.

  1. Напиши своите 5 желания на червения лист!

Обмисли внимателно и подбери точните думи, с които да облечеш желанията си. така че тези думи да ти въздействат на теб. Да те вдъхновяват. Да ти вибрират. Не бързай. Това е твоя ритуал. Дай си време. Обмисли внимателно. Всяка думичка да си е на точното място. Писаното слово има могъща сила.

YouTube player
  1. Постави червения лист на нощното ти шкафче или до възглавницата ти!

В продължение на 21 дни, всяка вечер непосредствено преди да заспиш прочитай съдържанието на червения лист. Чети ги с отворено сърце. И ги чувствай. Усещай ги, че те вече са се манифестирали в живота ти. След като си ги прочетеш остави ги до или под възглавницата през цялата нощ. И така в продължение на 21 последователни вечери. Запиши си някъде точно кога си дал старт, за да си сигурен и спокоен, че ще няма да пропуснеш нещо.

Защо преди да заспиш?

Защото последните 5 мин преди да заспиш са много важни. Това всъщност е храната, която даваш на мозъка ти, която той ще обработва през нощта. Това ще е горивото, с което ще го захранваш. Научи още за авторската колекция водени медитации на български език, с които можеш да заспиваш спокойно всяка вечер: www.milenagoleva.com

  1. Прибери листа и забрави за него!

Когато изтекат тези 21 дни (бих искала да отбележа, че хилядите хора с които съм споделяла тази могъща практика, споделят че желанията от списъка започват да се сбъдват още преди да са изтекли всички 21 дни), прибери червеното листче в някоя книжка в библиотеката си.

И после …  забрави за него!

Понякога силния ти стремеж към нещо по-скоро го отблъсква от теб. Прекалено голямото напъване и старание, често ти пречат, отколкото ти помагат. Ето защо, забрави! Не прави нищо повече. Просто пусни! Довери се! Забрави! Спри да пречиш с непрекъснатите си мисли в тази посока! 😉 10 неща, които веднага ще те накарат да се почувстваш по-добре

Ще бъдеш изненадан как работи, този семпъл на пръв поглед, ритуал.

Много е ценна тази практика. Тя ще направи истински чудеса за теб. Използвай я! Настрой се! Подготви се! Отдели си специално време за твоя сакрален ритуал. Ползвай тази практика за програмиране на ново начало винаги, когато си на прага на нещо ново и важно за теб. Вярвам, че тази статия те открива в точния за теб момент!

Няма нищо случайно, нали?

И направи прекрасно своето ново начало! Виж също: Ритуал преди лягане за здраве и спокоен сън

Защото … ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН! ТИ СИ ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player

 

 

Scroll to Top