❤️ 10 неща, които бързо ще те накарат да се почувстваш по-добре от Милена Голева

Светът е огледало: каквото чувстваш отвътре, това получаваш отвън.

Ето защо ЧОВЕК НЕ БИ МОГЪЛ ДА ОПРАВИ ЖИВОТА СИ, ПРОМЕНЯЙКИ ВЪНШНИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА. Но можеш да се погрижиш за вътрешната среда.

Понякога точно, когато не си в настроение,

не се сещаш как да обърнеш естествено начина по-който се чувстваш. Или как да обърнеш нискочестотната вибрация. Защото когато вибрираш ниско ти привличаш негативни неща. Когато промениш начина по който се чувстваш и света около теб се променя

YouTube player

Ето защо съм подбрала специално за теб 10 неща, които ще ти помогнат наистина бързо и ефективно да повишиш своите вибрации:

  • Използвай цветове

– облечи си цветни дрехи. Цветовете имат огромна сила да трансформират вибрациите ти. Защото самите те са вибрации. Използвай цветовете също в дома си. На работното ти място.

  • Измий очите си със студена вода

– дори не можеш да си представиш колко вързо това ще промени настроението ти. Когато просто наплискаш лицето си ще се усетиш веднага ободрен, освежен и отрезвен Виж още: Сравнението е крадеца на щастие и спокойствие

  • Ароматите

– обонятелните нерви, предаващи сигнала за даден аромат към мозъка, са директно свързани с онази част от централната нервна система, която контролира ендокринната система, отделяща хормони. Ето защо аромата въздейства много бързо на настроението. Аромат на портокал или мандарина (можеш просто да обелиш и хапнеш плод) имат силата да повдигнат тонуса ти. Можеш да ползваш любимо етерично масло или просто да се освежиш с любимия ти парфюм.

  • Усмивка

– усмихни сеееееее! Сега! Дори в началото да се усмихнеш леко насила, усмивката веднага започва да променя химическия състав на тялото. Опитай веднага!

YouTube player
  • Музика

– рядко се сещаш да пуснеш любимата си музика. А тя може бързо да преобърне настроението ти. Музиката също е вибрация. Избери любимо парче, такова към което не можеш да останеш безразличен.

  • Танц

– не винаги и навсякъде можеш да си го позволиш, но ако можеш ами потанцувай. За себе си! Изтанцувай го този живот! Веднага ще се почувстваш чудесно.

  • Душ

– ако си у дома. Веднага в банята! Водата има силата да отмахва от теб натрупаното напрежение. Бих ти препоръчала контрастен душ. Ще се почувстваш великолепно.

  • Забавен филм или предаване

– ако имаш нужда да смениш цялостния поток на мисли си пусни комедия или забавен филм или предаване. Така ще се потопиш в съвсем друга енергия и ще възвърнеш приятното си усещане.

YouTube player
  • Разходка

– излез на кратка разходка. Дори да е само за 10-15 мин. Комбинацията между свежия въздух и движението ще те ободри бързо и приятно.

– Не на последно място. Вземи в ума си приятни мисли. Нашата специална практика с Позитивни утвърждения, можеш да правиш на всякъде и по всяко време. Можеш да вземеш практиката тук: www.milenagoleva.com Позитивните утвърждения ще променят точката на фокус и посоката на твоите мисли.

Най-важното е да уловиш момента в самото начало.

Т.е. да се уловиш още в самото начало, че мислите или настроението ти тръгват в негативна посока. Тогава тази промяна е възможна много бързо и лесно с тези 10 начина. Прочети също: 3 причини защо ти се случват едни и същи неща

Направи си твой списък.

Може би си имаш твои неща. Които въздействат на теб. Да изпиеш чаша билков чай, или да се чуеш с близък човек, или да поливаш цветята, или да прегърнеш любим човек, или домашния любимец, или да си сложиш свежо цвете на масата.

Тези 10 начина са много бързи и достъпни и работят директно.

Те със своята вибрация ще променят твоята вибрация. А когато промениш твоята вибрация ще промениш твоите мисли. Когато промениш твоите мисли ще промениш начина, по който се чувстваш. Когато промениш начина, по който се чувстваш ще започнеш да привличаш към теб хубави неща, събития и хора.

И така деня ти ще се налее с хубава енергия, с тонус и добро настроение.

Животът е прекрасен!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
Scroll to Top