❤️ Мислите се превръщат в материя от Милена Голева

Всяко нещо във Вселената трепти и има своя вибрация.

От най-малкия атом, през всичко което виждаш около теб и всичко, което Е, до самия теб. Твоите мисли, чувства и представи също имат свое вибрационно излъчване, въпреки че не можеш да ги видиш и пипнеш.

Как се случва материализирането?

Всяко нещо, което има в живота ти е създадено първо в нечие въображение. Абсолютно всяко нещо, което днес можеш да пипнеш и видиш някога първо е била нечия идея, визия или мечта.

Мислите и мечтите са живи жизнени сили.

Фини и невидими. Но реално съществуващи вибрационни вълни. Прочети също: Как да опитомиш живота

Материята е грубото състояние.

Сгъстената версия. Мисълта е фината и ефирна форма. Те двете са едно и също нещо, само че в различно агрегатно състояние. Точно като водата. Ако сравним парата и леда. Едното е фино, неуловимо. Но съществува. Когато влезе в друго агрегатно състояние, парата се сгъстява и се превръща в лед.

Леда е твърда и сгъстена версия на парата.

Или казано с други думи: така както парата при определени обстоятелства сменя своята същност на съществуване и се превръща в лед. Точно по същия начин мислите се трансформират в материя.

Законът за вибрацията!

YouTube player

Но нека погледнем още по-конкретно.

Помисли си за Леонардо Да Винчи. Един от гениите на всички времена. Знаменит италиански архитект, изобретател, инжинер, художник, скулптор, всеобхватен гений. ОБАЧЕ!

Представяш ли си как е изглеждало в очите на неговите съвременници странния му блян

да създаде летяща машина. Такова нещо никой никога не е виждал по това време. Съответно то е изглеждало напълно налудничаво и меко казано странно. ОБАЧЕ! Геният Леонардо го е виждал във въображението си. В неговите мечти и въображение такова нещо в било напълно реално съществуващо. Не спирал да наблюдава птиците, да ги изследва и в същото време да мечтае и човека да може така да полети.

Представяш ли си колко много би изгубило човечеството

ако скептиците -“реалисти” бяха успели да убедят Леонардо Да Винчи, че това са нелепи и невъзможни неща. Абсолютно същото важи и за други такива гении-откриватели на напълно непознати и непопулярни неща за времето си като Айнщайн, Никола Тесла, Питагор, Стивън Хокинг и много, ама много други.

Но нека видим подобни проявления и в нашия собствен живот.

Ние непрекъснато материализираме своите представи и мисли. Всяко нещо, което претворим в реално, първо се оформя във въображението ни. На един от моите семинари (ето къде можете да се информирате за предстоящите събития с мен: www.milenagoleva.com), едно прекрасно момиче от Белгия беше дошла специално и конкретно за семинара.

Когато започнах да отговарям на зададен от нея въпрос

я попитах с какво се занимава. Оказа се, че е дизайнер на торти. И тогава се замислих. Дизайнера на торти създава уникални и никога преди това несъздавани творения в зависимост от конкретния случай. Как става това. Тези торти, които трябва да създаде никога преди това не са съществували. Никога не са били правени. Никога не е имало точно такива. Прочети още: 6 неща, които е важно да започнеш да правиш за себе си

Първото нещо преди да бъсе създаден един такъв проект е той да бъде оформен във въображението.

Как ще изглежда? Какъв ще е водещия вкус или комбинацията от вкусове? Каква ще е формата и големината? От какви компоненти ще се изгради? И т.н. чак след като дизайнера оформи идеята, чак след това поръчва продуктите и набявя необходимите съставки.  И чак след това скулптурира творението си. същия е процеса при всеки един творец музикант, художник, шеф готвач, дизайнер на мода, мебелист, архитект и т.н.и т.н. Ние самите правим това в ежедневието ни.

Всички ние сме творци под някаква форма.

Творим живота си със своите мисли, представи и вярвания. Независимо дали го осъзнаваме или не. Дали го приемаме или не. Всяка наша мисъл изпраща вибрационно послание. И привлича към себе си неща със сходна честота на трептене. Среща те с хора, неща и обстоятелства, които да потвърдят сегашните ти мисли и вярвания. Щом четеш тази статия сега, значи тя е във вибрационно сходство с нещата, които те вълнуват в момента.

Нищо не е случайно.

Материята е сгъстена енергия. А мислите са енергия.
Всичко онова, което наричаш своя реалност, всъщност си сътворил самия ти с твоите минали мисли, чувства и вярвания. Ако искаш по-красива бъдеща реалност, избирай красиви мисли сега.

Животът е ПРЕКРАСЕН, защото ти ставаш ВСЕ ПО-ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player

 

 

 

Scroll to Top