❤️ Понякога е по-важно да освобождаваш, а не да прибавяш! от Милена Голева

❤️ Понякога е по-важно да освобождаваш, а не да прибавяш!

Мислиш си, че колкото повече неща трупаш в живота си, толкова повече радостта ти ще се увеличава. Но това не винаги е така.

❤️ Махни вниманието си от грешките, които си направил. 

❤️ Пусни мислите за миналото. 

❤️ Освободи от сърцето си, тези които са те предали. 

❤️ Изхвърли от дома ти старите вещи. 

❤️ Махни от хладилника и тялото си неполезните храни. 

❤️ Намали “шума” и остани в тишина. 

❤️ Смело освободи вредните си навици. 

❤️ Изнеси навън от ума си тъмните мисли. ? “Изгори” в огъня ненужнито! Ето как: https://milenagoleva.com/izchistvane-na-negativni-prezhivyavaniya-i-proshka/

❤️ Пускай … освобождавай … така ще усетиш истинската лекота  и свобода. Само така ще освободиш място за нещата, които хармонират на сегашната ти същност.

YouTube player

❤️ Освобождавай не с емоции, не с гняв, разозарование или обида, а през знанието и мъдростта.

Защото има неща, които е време да си тръгнат! Които няма как повече да са част от пътя ти напред! Защото тези неща и хора вече не хармонират на новото ти аз!

❤️ Понякога е по-важно да освобождаваш, а не да прибавяш!

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН … ТИ СИ ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
bg_BGБългарски
Превъртете до върха