❤️ Освободи себе си – Прости от Милена Голева

Прошката е ДАР, който правиш на себе си! Пусни миналото да си отиде!

Започваш всяка нова седмица с твърдата решимост, че ще промениш определени неща и навици в себе си. Познато ти е, нали? На мен също! И много скоро след това се улавяш, че отново живееш в миналото. Че не спираш да се терзаеш за стари неща, че не спираш да изпитваш болка, когато определени спомени се върнат в теб. Прошката не означава да оправдаем другите за това, че ни нараняват, а е съзнателен акт за лична свобода и това да избереш щастието в живота си и да оставиш болката в миналото, точно там където й е мястото.

YouTube player

Прошката не е лекомислен акт, а израстване и осъзнатост.

Не е въпрос на подтискане на чувства и емоции, а на тяхното преработване, така че да не ни тровят повече.  Спомняйки си определени минали неприятни събития ние всъщност доброволно ги довеждаме в настоящето си и се съгласяваме те да бъдат част от него. Но миналото няма място в днешния ден.  И ако не практикуваш прошка всъщност заплащаш ненужно висока цена. Позволяваш на нещо да присъства в живота ти много повече отколкото е нужно. Но като че ли свързваш прошката с нещо или някой извън теб. А замислял ли си се, че най-трудната прошка е тази, която даваш на самия себе си. Като че ли си най-критичен и взискателен към самия себе си. И като, че ли ти е много по-възможно да оправдаеш и простиш на другите. А защо пропускаш себе си? За да бъдеш истински щастлив, трябва да умееш да прощаваш. Да не задържаш тази отровна енергия в себе си.

YouTube player

НО КАК ДА ПРОСТИМ ? ЕТО КАК!

И така, прошката е решение …решение, с което да оставиш миналото да си отиде …решение, чрез  взимането на което освобождаваш себето си. Подари си свобода …изчисти отровата в теб. Време е да вземеш това решение …СЕГА!

Можеш също така да използваш ефективната водена медитция “Изчистване на негативни преживявания и ПРОШКА”

Прошката е могъщ инструмент, който да прилагаш всеки път, когато предприемаш каквато и да е детоксикация на организма, когато прилагаш каквато и да е диета или режим на хранене. Също така преди и по време  на пости. В тези периоди, детоксикираме тялото на едно много дълбоко ниво. Ето защо е добре да бъде предшествано от детоксикация на ума и емоциите.

Също така, когато приключваш и завършваш даден етап от живота си.

Научете още за колекцията от медитации на Милена Голева тук: https://milenagoleva.com

Когато предприемеш лечение. Когато ти е нужно да се освободиш от старото. Както и всеки път, когато имаш негативно преживяване в ежедневието.

А СЕГА, УСЕТИ ЛИ ЛЕКОТАТА В СЕБЕ СИ ?

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

 

YouTube player
bg_BGБългарски
Превъртете до върха