❤️ 6 сериозни предимства на чувствителните хора от Милена Голева

Всеобщо схващане е, че чувствителните хора страдат повече. КЛИШЕ!

Аз обаче, винаги те провокирам да търсиш и откриваш своите силни страни. Ако ти кажа, че чувствителността ти е една от тях? Никога не си позволявай да мислиш, че твоята чувствителност е нещо, което ти пречи или вреди. Точно обратното! Тя е дар! В тази статия ще разбереш защо!

Ето 6 разкошни предимства на чувствителните хора:

  1. Лесно да разпознават и “усещат” хората.

Преди си мислел, че сензитивността само ти пречи, но … ти много по-лесно се ориентираш в хората. Усещаш ги бързо. Просто инерцията ти пречи, когато усетиш един човек нечист да го държиш по-далеч от теб. Но ако се замислиш ще осъзнаеш, че ти си „знаел“ от самото начало, че той ще те нарани или че има нещо тъмно там. Така че онова върху, което да поработиш е просто да започнеш да се съхраняваш, по-лесно да казваш НЕ и да поддържаш лична хигиена от такива хора. А това е голяма сила! Чувствителните хора имат могъщата способност да „четат“ другите.

  1. През чувствата и емоциите живота им е по-цветен.

Защото чувствата и емоциите са цветове. Да! Тези, които са по „орязани“ от към чувства и емоции живеят по черно-бял живот. По-рядко се възхищават. По-малко се удивляват. По-трудно забелязват вълшебството в самия живот. Сензитивните хора имат тази привилегия да възприемат магическото в живота!

  1. Имат могъща GPS система.

Чувствата и емоциите са могъщ навигатор. Положителните усещания ти показват, че се движиш в правилната посока. Негативните ти дават ясен индикатор, че е време нещо да се промени. Ако се научиш как да я използваш тази навигационна система, това ще се превърне в твое могъщо умение. Но то е достъпно само за чувствителните хора, защото те имат способността да трептят в цялата палитра от чувства.

  1. Имат достъп до вътрешния си свят

Или казано с други думи до Висшето си аз или своята интуиция. Фините и сензитивни хора обръщат внимание на онова нежно вътрешно гласче. Не го игнорират. Просто мзнам, чве все още не му се доверяваш напълно. Но и това се случва постепенно, нали.

  1. По-творчески подхождат към живота,

а в контекста на Науката за вибрациите, в която все повече напредваме заедно, това е безценно! Сензитивните хора възприемат света по различен начин, а това има дава различен и уникален поглед към света. Това ти дава по-креативна и творческа нагласа към света.

  1. Сътворяват живота си по-качествено,

защото имат по-мощна способност да визуализират и мечтаят по-цветно и пълнокръвно. Само сензитивния човек има дарбата да изгражда реалистични картини в ума си. А тук е важно да ти кажа, че мозъка не прави разлика между въображение и реалност. Всичко, което можеш да си представиш ти го привличаш и материализираш. Още едно велико умение, нали? А най-лесната и приятна представа се случва по време на медитация. Разгледай колекцията водени медитации тук:  milenagoleva.com Те ще ти помогнат да сътворяваш красива реалност!

Така че, твоята чувствителност не е наказание (както често си мислиш), а истински ДАР,

с който преминаваш през живота. Благодарение на своята сензитивност живота ти е много по-многоизмерен. Бъди и БлагоДарен и тя на свой ред ще прави живота ти по-вдъхновен и красив. Иска ми се да ти дам нова гледна точка и да те провокирам да заОбичаш и цениш своята чувствителност!
Не е въпроса да си по-малко чувствителен, а да се учиш повече да съхраняваш себе си!

Остани ЧУВСТВИТЕЛЕН! Живей пълноценно!

Животът е Прекрасен …ТИ си Прекрасен!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.comПоследният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

 

bg_BGБългарски
Превъртете до върха