❤️ Хората – огледала! 4 типа отразяване! От Милена Голева

Сложно нещо са човешките взаимоотношения, нали?

Понякога имаш чувството, че си се изгубил в дълбините им. Но! В тази статия ще ти помогна да се ориентираш и дори да научиш много повече за себе си, отколкото си очаквал.

Знаеш, че нищо не идва в живота ни случайно. А защо тогава приемаш хората, които идват като дразнители? Ето какво! Ако ти кажа, че всеки, който те дразни е тук да те научи на нещо. И дори да избягаш, ако не си научил урока този същия урок ще ти бъде поднесен от друг човек.

Хората са твои огледала!

И Вселената ти изпраща хора, които са твое собствено отражение. Да! Онова, което виждаш в тях е твоя проекция. Ако си отблъснат от някое качество в другите, ако някой те дразни, ако ти действа зле или мразиш нещо, това не е случайно. То е защото има нещо в теб, което го привлича. Ако го няма в теб дори няма да го забележиш. Няма да ти направи впечатление.

YouTube player

Ако ти кажа, че едни от най-ценните ни хора са тези, които те дразнят?

Да! За всеки, който се развива тези хора са безценни, защото ни провокират да се развиваме. Тези хора ти отварят поле за развитие.

Има четири типа отразяване. Ето кои:

 1. Той те дразни, защото неговото качество е непроявено в теб.

  И буквално те боде. Например безкрайно се дразниш на егоистите. Като срещнеш егоист си непримирим. Хейтиш го по всякакъв начин. Това е защото този човек ти напомня за това, което не си развил в себе си. Ти никак не умееш да се грижиш за себе си. Винаги се поставяш на последно място. Преуморен си. Занемарен си. Онзи ти напомня колко си се запуснал. Затова боде и дразни.

 2. Той те дразни, защото и ти имаш същото качество.

  Например мързелив е. И ти си мързелив. Знаеш колко много ти пречи това. И като видиш мързелив човек, той ти напомня, че още не си се справил със себе си и започваш да мразиш този човек. Ама той всъщност нищо не ти е направил. Само ти напомня!

 3. Той те дразни, защото ти е неудобен и не се „хваща“ на заблудите ти,

  не ти позволява да му пробутваш извиненията си. Не му минават номерата ти да извърташ истината. С такива хора наоколо си принуден да погледнеш в себе си. Да преработиш някой вярвания. Да се разширяваш. Такива хора би трябвало да възприемаш като безценни. Те истински отварят в теб поле за разширение.

 4. Той те дразни, защото ти напомня за някаква травма, болка или рана.

  Но този тип е безкрайно ценен, защото ти показва къде още не си влязъл в мир с миналото си. А това е нещо, което е важно да отработиш или да простиш. Можеш да ползваш тази практика за Изчистване от негативни преживявания и Прошка. С нея с лекота ще влезеш в мир с миналото и неприятните хора и събития в живота ти. Също така ще влезеш в мир със самия себе си.

YouTube player

Безценни четири типа дразнители.

Четири типа отразяване, от които има много какво да научиш. Всеки човек огледало, отразява нещо в самия теб, което го привлича към теб.
Щом вземеш урока, ще осъзнаеш, че те буквално изчезват от живота ти. Дори без да усетиш.

Животът е Прекрасен …ТИ си Прекрасен!

Автор Милена Голева
С над 400 000 последователи в социалните медии и 20 годишна преподавателска практика Милена Голева е и един от най-влиятелните учители в областта на Науката за Вибрациите и положителната себепромяна, йога и медитация.
Стотици хиляди са се докоснали до нея чрез семинари, авторски програми, медитации, йога практики  – работата на Милена не познава граници. Това, което я отличава е способността ѝ да предава енергия и да създава непосредствена връзка с хората около себе си. Тя е живото доказателство, че е възможно да постигнете всичко, което желаете, ако насочите ума си към него.

Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com
Милена е създател на едно от най-големите онлайн йога студиа в света, според броя практикуващи. Онлайн йога студиото е отворено 24 часа и в него практикуват хора от повече от 35 държави и 430 населени места по целия свят. Преподавател с 20 годишен опит Милена е създател на уникална авторска колекция 20 водени медитации, които са инструмент за промяна за стотици хиляди нейни последователи.
Семинарите на Милена Голева са дълбоко трансформиращо и лечебно преживяване, което оставя красива следа и осмисля живота години след това. 

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player

 

bg_BGБългарски
Превъртете до върха