❤️ Онова, от което бягаш, е онова, което привличаш в живота си от Милена Голева

Хайде опитай! Опитай се да избягаш от, онова което те дразни.

То е абсолютно същото като да хвърлиш бумеранг. Да го изстреляш с всичка сила далеч от теб. Опитвал ли си? Познато ли ти е чувството. Да! Той скоро е пак при теб. И отново го мяташ напрягаш всичките си сили, даваш всичко от себе си. А той се връща още по-бързо. Защо се случва така? Ами защото непрекъснато държиш, онова което не искаш в мислите, емоциите и вибрациите си. Онова от, което бягаш е онова, което привличаш в живота си.

Каква ирония, нали?

Има нещо, което не е по вкуса ти. Не го искаш в живота си. Решаваш да се махнеш, да го отстраниш, да избягаш. И … о, “чудо”! Не след дълго се озоваваш на същото място. Точно ти. На точно онова място, от което искаше да се махнеш. Познато ли ти е? Задай си въпроса: Какво е това, от което бягаш? И ще научиш какво идва в живота ти. Защото онова от което бягаш е отново на път към теб. Така стоят нещата. Да! Временно ще успееш. Временно ще решиш проблема. Вероятно дори ще се освободиш от неприятна за теб хватка.

YouTube player

Но съвсем скоро ще се озовеш в същата ситуация с други хора.

Със същия човек, но с друго име. Със същите проблеми, но при различни обстоятелства. И тогава започваш да си мислиш, че лошия късмет те преследва навсякъде. Но истината е, че ти сам привличаш всичко. Ти си този, който извиква тази отново повтаряща се сценка. Защото бягството не е решение. Ако просто избягаш, но без да промениш себе си, всичко ще се стовари отново върху теб. Всеки проблем, който идва в живота ти е знак за теб, че имаш нещо да поработиш върху себе си.

Проблемите не са наказание. Те са като пътни знаци, които те насочват.

Прочети още: Законът за привличането действа така: Спираш нещата, които искаш с мисли за тяхната липса. Мисли, че ги имаш и ще ги имаш

И ако ти не разчетеш пътните знаци, се изгубваш и пътя ще те отвежда отново и отново в задънена улица. Ще се въртиш в омъгьосан кръг, докато не промениш нещо. Колкото повече бягаш от нещо, толкова по-сигурно е, че то ще те споходи отново. И всеки следващ път ще идва все по-гротескно и все по-отблъскващо.

YouTube player

Механичното бягство не е решение. То е просто повърхностен и вял опит да се справиш.

Защото това, което се опитваш да направиш са външни козметични корекции. А те проработват временно. Истинските корекции са онези там, дълбоко в теб. Да спреш! Да погледнеш проблема директно. Да се запиташ защо е там? Защо е в живота ти? Кое у теб го привлича? Какво е онова, което имаш да научиш?

Колкото по-бързо и по-силно бягаш от нещо. Толкова по-бързо ще го привлечеш обратно към теб.

Виж също: 10 тайни, които ще те освободят от тревогите и стреса от Милена Голева

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

bg_BGБългарски
Превъртете до върха