❤️ Прочитайте този текст всяка сутрин и той ще промени живота ви

Защо ще го промени?

Защото една хубава мисъл и нагласа има силата да промени твоите вибрации. А когато влизаш през високи вибрации и вдъхновение всяка сутрин това наистина има потенциала да промени живота ти. А тук има цял букет вдъхновение и полет към Светлината!

Почувствай този текст като твой:

Днес, като се събудих рано сутринта,

аз изведнъж осъзнах, че днешния ден ще бъде най-хубавия в живота ми! И отхвърляйки всички съмнения, реших че целия ми ден ще бъде празник.

Днес реших, че ще си благодаря

за това колко прекрасен е моя живот: за всичките ми победи и постижения, вдъхновения и благословения. И разбира се, за всички трудности, които съм имал. Все пак те ме правеха все по-силен и все по-силен. Виж още: Как да събираме съкровищата от живота си

И този ден ще изживея с високо вдигната глава и щастливо сърце.

Ще бъда Благодарен на Вселената за всички простички неща, които ме заобикалят: за утринната роса, за Слънцето, облаците, моретата, реките, въздуха, горите, дърветата, цветята, песните и птичките.

Днес аз ще бъда най-внимателния човек на света.

Днес ще бъда внимателен и със себе си. Ще направя нещо разкошно за себе си. Днес също така, ще споделям радостта си с хората около мен. Благодарение на мен днес някой ще се усмихне.

Ще сътворя нещо необичайно и добро

за напълно непознат за мен човек. Ще подаря най-искрен комплимент на някой, на който по някаква причина му е тъжно. Ще кажа на детето, че е един много специален човек.

Днес съм готов да простя!

Днес ще съм свободен. Аз знам, че като прощавам на себе си и другите ще бъда свободен. Прощавам и се освобождавам.

Днес ще мина през деня си през енергията на лекотата!

Ще чувствам лекота. Ще излъчвам лекота. Всичко до което се докосна днес ще се превръща в успех с лекота.

Днес няма да се тревожа за това,

което нямам, а ще Благодаря на Вселената за всички магически неща, които имам.
Знам и не забравям, че тревожността това е само загуба на ценно време. Моята вяра в собствените ми сили ще ме доведат до моите цели. Прочети също: 11 неща, които да си напомняш ежедневно

И тази вечер преди да отида да спя,

ще изляза на терасата и ще погледна нагоре към безкрайното небе осеяно с милиарди звезди. И ще благодаря за цялото това вълшебство. А когато си легна ще бъда Благодарен за най-добрия ден в живота ми. Ще се потопя в омайни мечти. Ще заспя със съня на щастливо дете, което с нетърпение очаква утрешния ден.

Защото днес е най-хубавия ден в живота ми!

Защото знам: ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.comПоследният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Scroll to Top