❤️ Влюби се лудо в … себе си от Милена Голева

Във времената на Любовта всички са заети да измислят най-оригиналното пожелание към своята половинка, да поднесат най-специалния подарък. Всичко е насочено към това да засвидетелстваме внимание, отношение и Любов към най-любимото ни същество. И това е прекрасно!

Но това е и най-подходящото време да се замислиш и за отношението, вниманието и Любовта, които засвидетелстваш (или не) към … самия себе си.

Защо в старание да зарадваш другите, като че ли забравяш себе си? Не е ли най-специалната връзка в живота ти връзката ти със самия себе си? Вечната връзка! Взаимоотношенията в живота ти идват и си отиват. Някой остават по-дълго,  други идват, докосват те и отминават като летен бриз. Някой връзки са дълбоки и оставят трайна следа и трансформират мирогледа ти и живота ти. Но връзката ти с теб самия е перманентна. От нея не можеш да се откажеш. От нея не можеш да избягаш. И ако всяка връзка в живота ти има нужда от грижи и внимание, то тази с теб, най-много

YouTube player

Прочети още: Спри да спасяваш връзката си с другите! Спаси връзката си със себе си

Превърни взаимоотношенията си с теб самия в свой приoритет.

Започни да обръщаш внимание на това как се чувстваш, в хармония ли си със себе, грижиш ли се за себе си, имаш ли време за себе си, усмихваш ли се често, изпитваш ли удовлетворение от малките неща? Независимо колко ти е трудно в ежедневието вземи решение да си върнеш най-скъпото – обичта си, самоуважението си. Влюби се лудо в себе си! Влюби се отново в живота си! И празнувай Любовта! Любовта към теб! Любовта към твоята уникалност! Не позволявай връзката ти с теб да се превърне в даденост.

❤️ Обичам себе си – всичко започва тук!

YouTube player

Тя има нужда от грижите ти всеки ден по малко. Поливай я! Плеви я! Наторявай я! Осигурявай и светлина и вода! Обгрижвай я! Насочвай към нея красиви мисли! И малкото семенце няма да има друг избор освен да поникне. И много скоро ще откриеш как това малко семенце разцъфтява. И после започва да дава плодове.

И тогава ще усетиш как тези твои здрави взаимоотношения се манифестират

в здрави връзки с близките ти хора. Защото е невъзможно да обичаш друго човешко същество, ако не си узнал тази обич преди това.
Така че, във времето на Любовта отвори сърцето и душата си и приеми там себе си. Такъв какъвто си. Без уговорки. Без условия. Просто ТИ и ТИ! В здрава и стабилна връзка.
Въпрос на решение. Вземи решение и се влюби лудо в … себе си! И тогава всички останали твои връзки и взаимоотношения ще разцъфтят. Виж също: Онова, от което бягаш е това, което привличаш в живота си

ГОТОВ ЛИ СИ за … ТЕБ?

Научете още за специалната медитация със специалното участие на Хилда Казасян Обичам и харесвам себе си от Милена Голева тук: www.milenagoleva.com

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
bg_BGБългарски
Превъртете до върха