❤️ Материята се трансформира във вибрации от Милена Голева

Знаем, че мислите, вибрациите и енергията имат силата да се сгъстяват и превръщат в материя. Прочети също: Мислите се превръщат в материя Ето ти, обаче и още една гледна точка. Ако ти кажа, че и материята има свойството да се трансформира във вибрации?

Възможно ли е материята да ни носи вибрационна стойност?

Случва се различни хора да отричат света на материята и стойността на материалните неща. Аз вярвам, че духа и материята са двете страни на една и съща цялост.

ДА! Ние сме духовни същности, но обитаваме материални тела.

И човека на новото време еднакво силно владее и света на духовното и света на материята. Няма място за отричане. Двете неща създават и отразяват цялото. И това е едно от предизвикателствата на съвременния човек, да бъде в хармоничен комфорт и със света вътре в него и със света навън от него.

Нека се огледаме наоколо.

Всичко видимо, което ни заобикаля е материя.

И всички материални неща, включително и физическото ни тяло, взаимодействат с нашите сетивност непрекъснато. Взаимодействайки със сетивата ни,

YouTube player

материята около нас ни влияе и провокира в нас определени трептения.

Например ако в момента пред очите ти има нещо красиво, стойностно и изящно, то ще те потопи във вибрации на просперитет, изобилие, красота и естетика. Ако пред очите ти има нещо не много приятно, то ще провокира в теб нискочестотни емоции.

Когато се превръщаме във все по-красива своя версия,

все по-красиви неща манифестираме в живота си. Колкото по-стойностни неща ни обкръжават, толкова по-приятно ще вибирираме и ще се чувстваме. Виж също: Ритуал преди лягане за здраве и спокоен сън

И така се получава едни красив цикъл.

Колкото повече, толкова повече. Или казано с други думи света на вибрациите и света на материята взаимодействат перманентно и преливат едно в друго.

Как тогава можем да отречем или отхвърлим което и да е от тях?

Напомням ти с радост Животът е Прекрасен!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
bg_BGБългарски
Превъртете до върха