❤️ Законът за вибрацията от Милена Голева

Абсолютно всичко във Вселената трепти.

Нищо не се намира в покой. Макар и да изглежда твърдо, непроменяемо или статично. Всичко е вибрация. И всеки я възприема по различен начин, защото той самия трепти и вибрира с определена честота.

Повечето хора ще кажат “Вярвам само на това, което виждам!

Ако не мога да го видя, то не съществува. И като не виждат нещо те го отричат напълно. НО! Виждаш ли електричеството? НЕ! Използваш ли го? Категорично ДА!
Човек е способен да вижда, това което може да види, според там където е стигнал, а не това, което Е! Прочети също: Щастието на другите не е твоя отговорност

Всички знаем, че планетата се върти, нали?

Знаем! Но не можем да го усетим. Значи ли, че не се случва, защото не го усещаме?

Ритуал преди лягане за здраве и спокоен сън!

YouTube player

Всяко нещо, което има около теб излъчва вибрационни вълни

и има своя уникална честота на трептене. И именно вибрационните вълни са тези, които улавяме чрез сетивата си. когато виждаме цвета, ние всъщност улавяме специфичната вибрационна вълна на цвета, който наблюдаваме. Когато слушаме музика, ние възприемаме нейната честота на трептене. Вкуса също улавяме, чрез вибрационната му същност.

Всяко нещо, колкото и да е твърдо знаем,

че е изградено от малки молекули, атомчета и частици. Те са в непрекъснато движение и трептене. Те се движат и променят своето място. Да предмета изглежда направен от твърда, статична материя, но всъщност отвътре нищо не е статично. Или казано с други думи абсолютно всичко около нас има честота на трептене. И всичко, което улавяме със сетивата си е превод или интерпретация на тази вибрационна вълна.

И …! Точно така, както всяко нещо около нас вибрира,

точно по същия начин трептим и самите ние. Нашите клетки, органи, мисли. И всеки човек среща в света, това, което отговаря, съвпада и резонира със самия него. Ето защо двама различни човека виждат света по различен начин. От различна гледна точка. Света уж е един и същ. Но всеки го възприема, спрямо своите сетива.

Реалността зависи пряко от личните възприятия!

Представете си един човек, който вижда аурата на хората. Тези хора са малко. Но това, че другите не я виждат не означава, че тя не съществува. Просто всеки вижда според това колко са развити сетивата му и мястото до където е стигнал.

Ето затова много хора не са готови да възприемат идеята за Закона за Привличането,

защото още не са превключили на определена честота. Има и такива, които под влияние на тренда декламират и говорят за това, но все още дълбоко не го вибрират. Виж също: Как да се лекуваме със силата на ума

Когато се срещнат двама човека още преди да са си разменили дори една дума или жест

те вече имат вибрационна представа за това дали този човек ни харесва или не. Именно защото сме “уловили” неговата вибрационна същност с други сетива. И вече имаме мнение за него. Котките например също усещат с невидими сетива. И няма нищо на света, което може да накара една котка да общува с някой, когото не възприема вибрационно.

Или казано с други думи, това което Е в твоя живот е във същата вибрационна честота, в която вибрираш ти.

Ако искаш неща и хора с по-високи трептения да дойдат в живота ти, е важно това, което излиза от теб или това, което излъчваш.

Следователно … ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН, защото ТИ СТАВАШ ВСЕ ПО-ПРЕКРАСЕН!

Научете още за колекцията от медитации на Милена Голева тук: https://milenagoleva.com

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
bg_BGБългарски
Превъртете до върха