❤️ Умът, тялото и … ЗДРАВЕТО! Как да се лекуваме със силата на ума? От Милена Голева

Ум, тялото и здраве! Kаква е връзката между тях и

КАК да започнем и подсилим лечебния процес в тялото със силата на ума?

Ако все повече осъзнаваш, че ти имаш силата да създаваш твоята реалност, да материализираш място за паркиране, да привлечеш в живота си сродна душа, да станеш все по-добра своя версия и т.н и т.н. защо тогава физическото ти тяло някак го разграничаваш от способността ти да твориш материя.

Мислите са феноменално силен инструмент.

Мислите създават реалността. А тоето тяло и здраве също са проект на мислите, вярванията и емоциите.
Повечето хора свързват здравето и здравото тяло с това, с което се храниш. Но пропускат важен аспект. Какво е това, с което храниш ума си. Какво мислиш, говориш, чувстваш и вярваш. Защото, ти се храниш 3-5 пъти на ден.

Но тялото и клетките ти са под влияние на твоите мисли,

чувства и дълбоки вътрешни убеждения 24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. И това няма как да бъде изключено от контакта. Така както храната може да е отровна за тялото ти, така твоите негативни мисли могат да бъдат токсични за клетките ти. Помисли си сега, че пред теб има най-полезната храна, свежа и здравословна салата или блюдото, което е полезно и вкусно за теб. Сядаш да хапваш, но си гневен, ядосан, обиден, сърдит или просто кисел.

YouTube player

Каква храна всъщност ще консумираш?

И дали и най-вкусната и полезна салата не би се превърнала в отрова, заради емоционалното състояние, в което се намираш?
Често си казваме репликата “Здравето е в главата”, но дали осъзнаваме дълбоко тази отговорност. Прочети също: Човек сам си избира богатството, здравето и щастието

Всички сме чували за хора-чудо,

които са се излекували от нелечими болести и живели после дълго и щастливо.
Твоя ум има могъщата сила да лекува, но за съжаление валидно е и обратното.
Самоизцелението е всъщност връзката ум-тяло и начина по който мислите, емоциите и дълбоките вътрешни убеждения

променят биохимията в нашето тяло.

Когато се чувтсваме зле, когато дълго време, позволяваме да бъдем подложени на стрес, без да го неутрализираме с почивка и добър начин на хранене движение и мислене. когато сме в състояние на бърнаут или депресия, когато преживяваме, обида, страхове, тъга и останем под влияние на тези емоционални състояния за по-дълго време, тогава тялото ни реагира на физическо ниво.

Каквото излъчваш от себе си, това ще получиш.

Или казано на езика на Вселената. Не може постоянно да мислиш, говориш, вибрираш на болест и да очакваш да получиш здраве. Ако искаш здраве, трябва да намериш начин да се настроиш на честотите на здравето.

YouTube player

Ако искаш здраве мисли за здраве,

говори за здраве, търси в клетките си усещане за здраве. И онова което излъчваш, ще привлечеш още от него.
Когато преди години ми откриха образувание в тялото, лекаря ми каза, че веднага трябва да се оперира. Аз помолих да ми да де един месец, за да направя най-доброто, на което съм способна. Виж още: Мадлен Алгафари: Наръчник със съвети за саморазболяващи се

когато след месец се върнах за снимка, от образуванието нямаше и следа.

Тогава открих медитацията, която по-късно записах с великия майстор на кавала Теодосий Спасов, така че който има нужда да я има на разположение по всяко време. Тогава посветих един месец само на себе си. На своите мисли и емоции. Спрях да гледам телевизия, да се облъчвам доброволно с нагативна информация, да се занимавам с другите, да се обиждам.

Спрях да говоря за болестта.

Започнах да търся мисли за здраве. С други думи поставих началото на един много полезен път навътре към мен. Защото осъзнах, че физическото проявление на болестта започва някъде в моите мисли и настройки или започва с дисхармония вътре в нас.

Много дълбоки трансформации сме постигнали с тази медитация. Много “нелечими” болести сме излекували, много операции сме избегнали.
Хора, на които да прогнозирали 3 месеца живот, до ден денешен да си живи и здрави, стопени тумори, кисти, излекуван диабет инсулинозависим, спасени от операции и много, ама много други.

Когато се появи болестта тя не идва, за да ни накаже и да ни прекърши.

Тя първоначално идва в лека форма, за да ни предупреди. Тя е като лампичката на автомобила, която светва, когато горивото е на привършване. Има още гориво, но то намалява. Какво е болестта? Тя идва да ни предупреди, че енергийното гориво на организма започва да се изчерпва и е време да възстановим енергийния си баланс, да освободим натрупания стрес и да поработим върху емоциите, които допускаме в себе си.

Вярвам, че хората на бъдещето ще се лекуват само със силата на мисълта.

И когато отидат при специалист, той първо ще се поинтересува от емоционалното им състояние и тогава ще предписва медитация, съобразно емоционалните блокажи, които трябва да се овладеят. Защото здравето започва в мислите и емоциите. Създадох феноменална лечебна медитация, но много хора започват директно с нея. А е нужно първо дълбоко емоционално изчистване. Ето защо в редовете по-долу ще ти направя една примерна програма за лечение с медитация.

YouTube player

На първо място,

преди всичко друго лечението е важно да започне с Прошка, към себе си и другите. Неумението да “пуснем” миналото, да оставим болката да си отиде, да простим и да продължим напред е основната причина за проява на болестта. Създала съм специална медитация, която чисти емоционалния и мисловния боклук от нас.

На второ място(за момичетата)

е процеса по изграждане на здравословна връзка със самите нас. Когато се заобичаме ще пожелаем да се грижим за себе си, по малко всеки ден и ще откажем да бъдем проемник на болестта.

И чак тогава идва лечебната медитация,

която ни помага да се настроим на честотата на здравето. И ни повежда към лечебните вибрации на светлината и Любовта, които да влеем в клетките на тялото си.

Или още по-конкретно. Програма:

  1. 10 последователни дни – медитация: Изчистване на негативни преживявания и Прошка. Ето линк: https://milenagoleva.com/izchistvane-na-negativni-prezhivyavaniya-i-proshka/
  2. 10 последователни дни – медитация: Обичам и харесвам себе си. Ето линк: https://milenagoleva.com/obicham-i-haresvam-sebe-si/
  3. След това започват да се редуват Прошка, Обичам и харесвам себе си и Излекувай своето тяло. Ето линк: https://milenagoleva.com/izlekuvay-svoeto-tyalo/
  4. А сутрин или през деня се ползват кратките версии на Излекувай своето тяло

Приеми болестта като възможност за трансформация,

каквато всъщност е. Тя е силен мотиватор за осъзнаване на огромната сила, която има в теб. Да бъдеш автор на живота си. Всичко започва отвътре навън. Изцелението започва вътре в теб! Ти разполагаш с цялата сила, за да започнеш да променяш здравословното си състояние. А аз съм се погрижила да създам практики, които ше направят този път по-възможен и достъпен.

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
bg_BGБългарски
Превъртете до върха