❤️ Как да опитомиш живота от Милена Голева

Понякога, когато не ползваме законите на Вселената осъзнато,

ние сме като в лодка насред океана,

която случайния вятър мята и захвърля където дойде. Оставен си на случайността.

Но когато опитомиш законите на Вселената

и започнеш да се учиш да направляваш осъзнато своите мисли, вибрации и вярвания, сякаш опъваш платната и ползваш вятъра, за да отидеш където ти пожелаеш. Прочитеайте този текст всяка сутрин и той ще промени живота ви

Когато вятъра по случайност те мята ти се чувстваш уплашен

и изгубен в морето на живота. Склонен си да обвиняваш другите, обстоятелствата, кармата и т.н. Но когато научиш, как да отидеш там където искаш и какви действия да предприемеш, за да стигнеш в определена точка, като че ли започваш да опитомяваш вятъра и живота.

Още преди да си роден планетата Земя е съществувала,

както и законите, които управляват живота. Тези закони ще продължат да действат през целия ни живот и дълго след това. Вече знаеш, че мястото където се намираш сега е поредица от решения, които си взимал и вярвания, които си имал. Този път си изминавал дълги години.

YouTube player

И именно резултатите от тези решения са причината да стоиш точно тук.

В теб има много голяма сила да сътворяваш бъдещето си. Или казано с други думи, ако искаш да подобриш своето бъдеще, най-верния момент да го направиш е сега. Безспорно в живота ти има много прекрасни неща. И най-вероятно има и неща, които би искал да не са там.

А как става опитомяването?

Помниш ли лисицата и Малкия Принц?
Той я искаше за приятел и я попита как да я опитоми. И тя му каза така:

“- Можеш да разбереш само нещата, които си опитомил – каза лисицата. – Хората  вече нямат време да разбират нищо. Купуват от търговците напълно готови неща. Но  тъй като няма търговци на приятели, хората вече нямат приятели. Ако искаш  приятел, опитоми ме! – Какво трябва да направя? – попита малкият принц. – Трябва да бъдеш много търпелив – обясни лисицата. – Отначало ще седнеш малко  по-далеч от мен, така, в тревата. Ще те гледам с крайчеца на окото и ти няма да  казваш нищо. Езикът е извор на недоразумения. Но всеки ден ще можеш да сядаш  малко по-близо…  На другия ден малкият принц се върна. – По-добре идвай в един и същи час – каза лисицата. – Ако идваш например в  четири следобед, аз още от три часа ще започна да се чувствам щастлива. Колкото  повече наближава часът, толкова по-щастлива ще бъда. В четири вече ще се  вълнувам и ще се безпокоя, ще открия цената на щастието! Но ако идваш, когато ти  хрумне, никога няма да зная за кога да подготвя сърцето си… Необходими са  обреди.”

Т.е. живота се опитомява ПОСТЕПЕННО!

Мислите се опитомяват постепенно, но с постоянство! Да изучаваш, изследваш, наблюдаваш, експериментираш със законите, които управляват всичко около нас. Подобното привлича подобно, нали така? Тогава промени това, което излиза от теб. Промени това, което даваш!

Ами отгава започни с това и започни веднага:

Каквото и да правиш днес, прави го с Любов и отношение. Дори да е най-незначителното нещо. Изпълни се с Любов и отношение. Нека това е настройката ти за деня. Вложи ги и в най-дребните неща. И в най-незначителните срещи и разговори. И в най-дребните, на пръв поглед неща, които правиш за себе си.

Ето това е много добро начало.

Щом подобното привлича подобно, кое е това което ти пречи да промениш нещата в живота си? Ако нещо липсва навън в света ти, то неговата липса е важно да се търси вътре. Или казано с други думи: когато си изпълненен с Любов и отношение, това е вибрацията, която оферираш или предлагаш към света. Това и ще се върне към теб, обаче в геометрична прогресия.

Опитай тази простичка на пръв поглед практика.

Да смениш отношението. Просто прави с Любов най-доброто, на което си способен към момента. И добри неща ще потекат в твоя живот. Прочети също: Щастието на другите не е твоя отговорност

И когато започнеш да се учиш да живееш в унисон със законите,

които управляват Вселената, ти все повече ще можеш да насочваш лодката на живота си точно към местата, където искаш да бъдеш. И ще споделяш това пътуване, точно с хората, с които искаш. И това пътешествие ще те направи свободен. И тогава ще си спомниш колко прекрасен може да бъде живота. Защото ти си могъщ творец!

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН … защото ТИ СТАВАШ ВСЕ ПО-ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
Scroll to Top