❤️ СПА Ритуал за душата от Милена Голева

Прекрасно момиче, вече си имаме специален СПА ритуал за красота и младост отвътре и отвън.

Ритуал, с който ще се погрижиш за кожата на лицето и шията и в същото време за вътрешното си сияние.

Както знаеш медитацията сама по себе си подмладява,

защото по време на медитация се забавят до минимум всички прицеси в твоето тяло. По време на медитация на няма процеса на стареене е сведен до минимум. Дишането се забавя, мускулите в тялото се релаксират, както и всички химични процеси. Затова и всяка медитация е толкова лечебна. Защото при това забавяне и успокояване на тялото и ума се отключват лечебните механизми на тялото. Прочети още: Медитацията – супер лесен начин за подмладяване със 7 години

Както също така знаеш мисълта има силата да сътворява.

И ако ти можеш да поискаш и получиш място за паркиране, по-добра работа, повече изобилие, прекрасни взаимоотношения, ако ти сам създаваш реалността си, защо да не можеш да използваш тази сила на мисълта, за да подмладиш клетките, да подобриш състоянието на кожата си, да засияеш.
Както вече усещаш това е напълно възможно.

YouTube player

И сега си представи колко са могъщи двете заедно. Медитацията и правилно насочения ум.

В революционната  практика, която създадох ще насочвам мисълта ти по такъв начин, че да постигнеш великолепен ефект. Стъпка по стъпка. Лесно и приятно! Ще ти подавам утвърждения, които ще подменят старите мисловни модели, така че да засияеш и да се подмладиш и отвътре и отвън.

Но сега се замисли дали само младостта и хубавата кожа те правят красива. Не!

Това е само едната страна и ние няма да се откажем от нея. Но има и още. Красотата е онази светлина, която струи от теб. Красотата е твоята усмивка, доброто ти здраве, настроение, добротата и добронамереността. Красотата ти отвътре ще проектира и на лицето ти.

Ползвай тази безценна практика-ритуал, след като нанесеш с грижа твоята любима маска или крем за лице.

Дължината и е точно изчислена за времето, което е добре да бъдеш с маска на лицето си.

YouTube player

Ще забележиш, че колкото повече слушаш тази медитация,

токова повече кожата на лицето ти ще засиява и ще се подмладява и изглажда.

Научи още за практиката тук!

Препоръчвам ти да комбинираш “Красота и младост отвътре и отвън” с практиката “Обичам и харесвам себе си”

Те двете заедно имат силата да те извадят и от най-тъмното място. Да те накарат да засияеш.

Да се уважаваш. Да се харесваш. Да заобичаш живота си. Комбинацията от тази лесна домашна аюрведична маска за лице и вълшебната подмладяваща медитация е възхитителна комбинация.

Ще се почувстваш невероятно специална!

Практикувай този ритуал с подмладяващата домашна Аюрведична маска (гледай във видеото по-долу), която научих от шесто поколение аюрведичен доктор на обучение на остров Мавриций. Аз се възползвам от нея години наред и тя поддържа кожата ми в идеално състояние. Прочети още: Вселената изпълнява всички желания. Само я помолете!

Прекрасна моя, ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

Грижи се за теб!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Scroll to Top