❤️ Разполагаш с огромно богатство! Но не го знаеш от Милена Голева

Често си мислиш, че си беден, но не си.

Твоите вибрации са твоя капитал.
Не не! Не си мисли, че нямаш ресурс, с който да можеш да инвестираш в бъдещи проекти. И че капитала е само нещо свързано с пари. А ако ти кажа, че ти си истински БОГАТ. Дори и да нямаш много сега. Да! Ти разполагаш с истинско богатство, но не го знаеш и никой не ти го е казал.

Знаеш че мислите създават реалността.

А какво са мислите? 
Не можеш да ги видиш или пипнеш, но знаеш че съществуват. И също така знаеш, че имат огромна сила. Силата да създават и сътворяват. А мислите са вибрации. Прочети също: Какво е общото между хората успели в своите области

Във всеки един момент ти вибрираш.

Независимо дали го осъзнаваш или не. Независимо дали го вярваш или не. Във всеки един момент от своя живот ти излъчваш вибрации. И дали твоята реалност е изобилна и ли не, зависи от начина по-който вибрираш.

YouTube player

Представи си сега, че твоите вибрации са твоя капитал.

Представи си го истински. Съществува вибрационна банка, където всеки инвестира своя вибрационен капитал. Независимо дали до вярваш или не ти също инвестираш своя капитал. Открил си две сметки. В едната сметка депозираш положителните си вибрации. В другата сметка инвестираш отрицателните си вибрации.

В зависимост от това, в коя сметка колко инвестираш,

разполагаш със съответния капитал. Ако инвестираш повече в сметката с положителни вибрации ще можеш да теглиш от сметката на живота си положителни преживявания, изобилие, красиви взаимоотношения, чудни стечения на обстоятелствата, ще живееш в енергиен разкош. А когато животът ти стане такъв, всички тези неща едно по едно ще започнат да се материализират и в реалността.

И животът ти ще изобилства от изобилие.

Ако инвестираш предимно в другата сметка, онази с отрицателните вибрации, това ще е капитала, с който ще разполагаш и в живота си.
Сега си мислиш, че е невъзможно едни вибрации да имат чак такова огромно знаение за качеството на живота ти.

Но помисли пак.

Доволен ли си от живота, който живееш. Ако отговора е да, значи ти правиш добри инвестиции. Ако не харесваш част или живота си като цяло, със сигурност инвестираш предимно в негативния депозит.

YouTube player

Наблюдавай! Ще откриеш, че богатите хора, излъчват от себе си вибрация на изобилие и богатство.

Истинското съкровище не са просто парите, а вибрациите. И ти разполагаш с тях 24/7! Как ги инвестираш зависи от теб. Виж също: От днес ще живея по-бавно

В коя сметка депозираш, можеш да разбереш по-това как се чувстваш.

Когато се чувстваш добре, когато си щастлив, удовлетворен, ведър, развълнуван, обичащ, благодарен, възхитен, радостен, хармоничен, харесващ, спокоен, ентусиазиран, сияещ, ликуващ, слънчев, цветен, доволен, вдъхновен …  тогава правиш истински добра инвестиция.

И още нещо много … ама много важно!

Истинското богатство не е само пари. Познавам много хора с пари, които всъщност са бедни. Истинското богатство са преживяванията, знанията, здравето, самоуважението, хармонията вътре в теб, качествените и градивни взаимоотношения, умението да се радваш на малките неща. Довърши списъка сам. Той е доста дълъг. Вътрешният покой, а не материалните придобивки е истинския критерий за успех

Ти разполагаш с ОГРОМНО БОГАТСТВО!

Не позволявай да подценяваш силата, с която разполагаш. Това е истински капитал. Нещо, което можеш да инвестираш. Ти решаваш в кой депозит да инвестираш. Дали да направиш добра или лоша инвестиция. Каквото инвестираш, това ще можеш да теглиш!

Напомням ти: ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Scroll to Top