естествен антибиотик

❤️ Най-мощният естествен антибиотик. Рецептата!

В тази статия ще ти дам безценна домашна рецепта

за най-мощния естествен антибиотик и ще ти разкрия как да я прилагаш и кои са компонентите, с които да подсилиш имунитета. Също така ще подпомогнеш работата на белите дробове, ще подсилиш тялото да се справи с вредните бактерии, вируси и паразити. Ще усилиш метаболизма, подсилиш черния дроб и много още ползи за тялото.

Тази рецепта няма да цел да заменя лекарската помощ,

но ще ти помогне да се погрижиш за теб и близките ти, когато усетиш начални симптоми на разболяване, неразположение, настинка. Тази паста може да подпомогне тялото ти да се справи с тези симптоми.

Най-мощният естествен антибиотик: Кои са продуктите?

Повечето от съставките вероятно имаш в дома си. Прочети също: Луиз Хей: Таблица с утвърждения и лечение със силата на мисълта

❤️ 15 ключа за силен имунитет от Милена Голева

За да могат да бъдат ефективни е важно тези средства да бъдат редувани. Използвай тези 15 природни

Мед:

Естествен продукт известен още от древността. Цялата менделеева таблица се съдържа в него. Богат на ензими. Има антимикробно действие. Нормализира киселинността в стомаха. Повишава количеството на червените кръвни телца. Укрепва организма. Има високо съдържание на антиоксиданти. Усвоява се лесно. Апитерапията ползва лечебната сила на меда още от древността. Наричали са го „Нектар на боговете“. Естествен консервант.

YouTube player

Куркума:

Едно от най-силните решения срещу възпалителни процеси в тялото. Подсилва имунитета. Регулира холестерола. Намалява депресията. Намалява симптомите на артрит, болки, отоци. Тя се смята за най-лечебната подправка в света и поради тази причина е много изследвана. Съвременната наука казва, че за да може обаче да се абсорбира от червата и е нужно следващата съставка, която да подпомогне резорбацията на куркумина, а именно черен пипер.

Черен пипер:

Това пък е една от най-употребяваните подправки в нашата кухня и това не е случайно. Дори не подозираме ползите му за здравето. Лек за борба с настинките. Облекчава кашлицата и намалява слузообразуването. Също както и куркумата успокоява подуването и газовете. Предотвратява стареенето на мозъка.

❤️ 4 златни техники да спреш прекаленото мислене от Милена Голева

Познаваш добре това. Прекаленото мислене. Колкото повече се опитваш да се откъснеш толкова по-силни стават не

Джинджифил:

Изключителна съставка в борбата срещу вируси, бактерии. Името му на санскрит означава „универсално лекарство“.  С изразено противовъзпалително действие. Подкрепя оздравителния процес при простудни заболявания. Затоплящ, подкрепящ усвояването на храната и обмяната. Богат на витамини, минерали, аминокиселини. Антиоксидант N 1 в света на растенията.

Канела:

Едно от най-мощните и свойства е противопаразитното. Тя има изразено противогъбично действие. Успешно се бори с инфекции и повишава имунитета. Стимулира храносмилателната система и подуването на корема. Изразено антибактериално действие. Също така канелата повлиява психичното здраве, подобрява настроението и има антидепресивен ефект. Един от най-силните антиоксиданти.

YouTube player
❤️ 7 неща, които да освободиш от живота си от Милена Голева

Всяка промяна започва отвътре навън. Светът се променя, защото ти се променяш. А не обратното. ДА! Пр

Рецепта за най-мощният естествен антибиотик:

100 гр. мед
1 с.л. куркума (до тук това е т.нар. златен мед, познат ни от древната наука аюрведа)
½ ч.л. черен пипер
1 ч.л. джинджифил на прах
½ ч.л. канела
Когато съставките се разбъркат се получава златиста паста. Добре е меда да е течен, за да могат лесно да се смесят компонентите. Можеш да подсилиш действието на тази рецепта със силата на ума. Твоите мисли имат мощен ефекти върху тялото ти. Комбинирай с тази медитация със специалното участие на Теодосий Спасов: Излекувай своето тяло

Много важно е да съобразиш

всяка от съставките в рецептата с твоето индивидуално здраволсовно състояние. Информирай се още по-подробно за всяка от състваките. Съобрази се ако имаш алергия, към някой от продуктите.

Как да използваме, когато имаме начални симптоми на неразположение, настинка?

Тази паста е изключително ефикасна при първи симптоми. Буквално прави чудеса за тялото. Взима се цялото количество за деня. Като се взима на всеки час по 1 ч.л.. на втория ден на всеки два часа. На третия ден три пъти за деня. И след това се продължава по три пъти на ден по 1 ч.л. след седмица постепенно се намалява и спира.

Как да ползваме профилактично за да се поддържа имунитета?

Взима се 1 ч.л. всяка сутрин на гладно ако имаш здрав стомах. Но ако имаш стомашни неразположение взимай 1/2 -1 час след хранене. Не бих те насърчила да взимаш тази паста непрекъснато, защото колкото и добър да един лек ако постоянно се предлага на тялото той спира да действа така ефективно. Затова ако правиш профилактика взимай един месец и после почивай две седмици и пак един месец и отново почивка.

Бих ти препоръчала да забъркваш рецептата

за ден или два. Медът е естествен консервант. Но все пак ако е нужно да престоява по-дълго съхранявай в хладилник. Виж също: Петър Дънов: Билки и лечение 313 рецепти за 101 болести

Вярвам, че тази рецепта те намира в точния момент.

Тази, на пръв поглед лесна рецепта, има силата да направи чудеса за тялото ти. Да му помогне съпротивителните сили на организма. Това е най-мощния естествен антибиотик. И чудесна грижа за теб.

Грижи се за теб … всеки ден по-малко!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
Scroll to Top