❤️ Музиката – очарователен саундтрак към филма на твоя живот от Милена Голева

Случвало ли ти се е, когато не си в особено добро настроение внезапно да чуеш по радиото жизнерадостна и забавна песен?

И каква магия само се случва с теб. Улавяш се, че настроението ти се е сменило напълно. Че дори се усмихваш и тананикаш. И без да се усетиш не е останала и следа от лошото ти настроение. Като някакво вдъхновяващо вълшебство! Виж също: Спри да се чувстваш зле затова, че се чувстваш зле

Вибрацията на музиката ни докосва на някакво много дълбоко ниво.

Тя буквално променя химическия състав в клетките на тялото ни. Но замислял ли си се, че има музика, която те вдъхновява и те кара да се чувстваш оптимистичен, енергичен и дори да обичаш целия свят. Има и такава, която (често не си даваш сметка), те кара да страдаш, да изживяваш чужда драма и да изпитваш болка дори.

YouTube player

Музиката е очарователен и много пряк път към твоето настроение,

към начина по който се чувстваш. И много често оставяш това вълшебство за добро настроение на случайността. Нейната вибрация ти въздейства независимо дали я слушаш съзнателно или не. Дори когато е съвсем тиха, музиката продължава да въздейства (дори понякога по-силно).

Наблюдавай как ти въздейства музиката и започни да избираш

такава, която лекува сетивата ти, която те кара да се чувстваш жив и специален. Във всеки един момент има вярно музикално решение, независимо от състоянието на духа ти. Превърни позитивната музика в красива съставка от деня ти. Не я оставяй на случайността, а я избирай спрямо себе си днес.

Позволи й да бъде разкошния саундтрак към филма на твоя живот.

Направи си сутрешен ритуал: когато сутрин се събудиш си все още релаксиран от съня и ума ти е все още в медитативното ниво на алфа състояние.  Това е брилянтна възможност да стартираш деня с настроение. Подбери си красива мантра или музиката, която те вдъхновява и те кара да разцъфнеш за новия ден. Потанцувай … попей!

YouTube player

Наслади се на раждането на новия ден.

Направи си вечерен ритуал: вечер когато имаш нужда от малко покой. Избери спокойна, релаксираща мелодия. Отпусни тялото си. Отдай се само на музиката. Позволи на нейната вибрация да те умиротвори. Прочети също: Законът на привличането действа така: Спираш нещата, които искаш с мисли за тяхната липса. Мисли, че ги имаш и ще ги имаш

Животът е Прекрасен! Избери да го живееш на фона на красива мелодия!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Scroll to Top