❤️ Ако имате късмет ще дойде точният момент…

Ако имате късмет ще дойде точният момент…

Ако имате късмет, ще останете сами. Съвсем самички, когато до вас няма да има никой и ще се наложи да потърсите опора и да повярвате в себе си.

Ако имате късмет, ще дойде момент, когато животът ще ви удари като орех и ще трябва да извадите наяве най-важното, сърцевината.

Ако имате късмет, ще дойде момент, когато ще почувствате болката. Толкова болезнена, че почти ще умрете, а след това… сякаш ще се преродите отново.

Ако имате късмет, ще плачете. И никой няма да бъде в състояние да спре тези сълзи. С тях ще дойде и освобождението, и реалният живот.

Ако имате късмет, ще бъдете уязвими към хората. И няма да намерите начин да го скриете. И тогава ще се разберете кой ще бъде с вас, и кой не.

Ако имате късмет, няма да знаете отговорите на въпросите. И тогава ще трябва да потърсите отговорите за себе си, истината.

YouTube player

Ако имате късмет, ще бъдете разочаровани от хора, идеи, учители и добри магьосници. Но едва след като предминете през всичко това, ще бъдете в състояние да се изправите срещу реалния свят. Прочети още: Не позволявайте на мислите да ви контролират

Ако имате късмет, ще дойде момент, в който няма да има от кой да поискате съвет. Никой! И ще трябва да последвате вътрешния си глас.

Ако имате късмет, ще почувствате непоносимото. Онова, с което или трябва да направите нещо, или с което ще се наложи да се примирите и да позволите на животът да направи нещо с вас самите.

Ако имате късмет, ще загубите, ще ви измамят, ще бъдете предадени и почти смазани. И това е “почти” ще отпечата върху лицето ви бръчици от мърдост. И опитът ще остане с вас за цял живот.

Ако имате късмет, няма да имате пари. И ще трябва да влезете в истински взаимоотношения с хора, които преди това можехте да платите.

Ако имате късмет, ще имате много пари и ще разберете дълбините на отчаянието, когато илюзията за щастие се разбие в тях.

Ако имате късмет, не всички ще ви обичат. И ще трябва да настроите своята вътрешна система към този факт. А желанието да угодите на всички, ще отпусне примката, пристегнала гърлото ви.

Ако имате късмет, някой близък ще се откаже от вас. И вие ще научите цената на миговете истинско щастие. Тази релаксираща и ефективна техника ще направи чудеса за вас: www.milenagoleva.com

Ако имате късмет, ще се сблъскате с любимия си лице в лице. И това ще бъдат две истини. Неговата и вашата. И ще се чувствате треперенето на пространството между различните ви вселени, които едва се докосват.

Ако имате късмет, ще бъдете в състояние да издържите на всичко това.

И да намерите начин да се преобразите. Насладете се на онази вътрешна алхимия, която прави от болка красотата. От гнева – смирение. От страха – постижение. А от радостта – вдъхновение. Запомнете, че вината и срамът почистват душата и помитат всички стари боклуци.

И белезите се превръщат във врати.

Ако имате късмет, ще дойде точният момент…

Автор: Аглая Датешидзе

Научете още за колекцията от медитации на Милена Голева тук: https://milenagoleva.com

Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук.

Scroll to Top