❤️ Не бъди наблюдател, бъди СЪЗДАТЕЛ от Милена Голева

Отдели време да помечтаеш в розово

Вероятно и в теб са останали леко горчиви спомени още от детството. Често са ти казвали да спреш да мечтаеш и да се връщаш обратно в “реалния” свят. Но запитвал ли си се кое всъщност е “реалността”. Дали реалността е това, което изживяваш? Или тя първоначално се ражда някъде в съзнанието ти и после се претворява в … реалност. И защо още като дете си усещал едно нещо с абсолютна сигурност. Да си мечтаеш е приятно! Да си мечтаеш е истински отпускащо! Да си мечтаеш е вдъхновяващо! Научи още за вдъхновяващата колекция водени медитации от Милена Голева тук: www.milenagoleva.com
Защото да тя, реалността е това, което се случва сега.

Но кое определя БЪДЕЩОТО НАСТОЯЩЕ!

И дали “утрешната” реалност не се оформя в “днешния” ни ум. Нима всички големи еволюции и открития на човешкия гений не са били заченати в нечия смела и дръзка мечта. Мечтите те карат да станеш след като си паднал. Мечтите са твоя двигател за личната ти еволюция. Мечтите сътворяват твоето утре. Мечтите са копнежите на сърцето ти. Копнежи без цензура. Копнежи без ограничения. Копнежи, които има силата да летят. Какво е всяко човешко същество без способността си да мечтае?

YouTube player

Позволи на мечтанието да се превърне в ежедневна практика.

Не защото преследваш конкретна цел, а защото е приятно, защото си припомняш кой си. Просто дай разрешение на ума ти да се рее свободно, да рисува картини от твоето бъдеще, да предприема дръзки проекти, които в ралността не би си позволил, ограничаван от “здравия” разум. Тялото и ума са свързани. Когато ума е спокоен и “лети” свободно, тялото ще започне да откликва и неусетно да се отпуска все повече и все повече. 

Времето, докато си се отпуснал и си мечтаеш е време, в което ще ти дойдат гениални идеи, защото съзнанието ти е освободено и творчески настроено.

Нещо повече, тогава даваш истинска почивка на ума си. Ще влееш свежест в деня си. Бъди смел в мечтите си. Бъдещето ти предлага неограничени възможности и мечтите са ключа към такова бъдеще. Не е достатъчно да бъдеш наблюдател на света. Красиво е да бъдеш СЪЗДАТЕЛ на света, да го сътворяваш такъв какъвто го искаш. Самия ти си автор и създател на мечтите си. И да, възможно е да имаш ограничения и лимити в различни аспекти на живота си. Но никой не е в състояние да ти наложи такива в твоя вътрешен свят. Той е твой и уникален. Прочети още: Променете мислите си и ще промените съдбата си

Не се отказвай от вродения ти копнеж да мечтаеш.

Мечтите са нещо важно, което имаш. Те са фундамента на твоята уникална идентичност.

„Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си.“
Елеонор Рузвелт

За какво мечтаеш сега? Не ми казвай! Просто затвори очи и се остави на копнежите на сърцето ти. То знае! То ще те води!

Хей ти Прекрасен Творецо,

точно сега поспри за миг вдишай дълбоко и се излей в твоите 3 минутки нежно Розови мечти!

Мдаааааа! Сега е мнооооогоооо по-добре, нали?

Тук ще откриете възхитителна авторска водена медитация Техника за привличане на Изобилие от Милена Голева, която ще ви пробуди за мечти!

Още от Милена Голева в YouTube канала й тук!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
Scroll to Top