❤️ Внимавай какво си пожелаваш! Програми-капани от Милена Голева

 • Ще открия сродна душа, но той ще е женен

 • За хора като мен без връзки живота е суров
 • Работя упорито, но с честен труд не мога да бъда финансово стабилен
 • Ще спра да пуша, но ще напълнея

 • Каквото и да хапна ми се лепи
 • Нищо не ям, а пак пълнея
 • Ще отида в Париж, когато се пенсионирам
 • Всеки път, когато се разваля времето счупеното ще ме боли

 • Винаги, когато ида на почивка времето се разваля
 • Винаги, когато измия прозорците завалява дъжд
 • След всяко хубаво нещо идва лошо
 • Много хубаво не е на хубаво

Вероятно се откриваш в някой от тези, но има още стотици такива. Всеки един от нас има такива програми-капани. И всеки един от нас доброволно ги залага в ума си. И в резултат получава точно онова, което си е заложил. Всичко, в което вярваш е като пожелание-молба, която отправяш.

YouTube player

Твоя ум е като един супер компютър.

И ти имаш най-съвършения и модерен компютър. Сам по себе си той е съвършен. Но дори да е последно поколение компютър той работи на база програмите, които си му инсталирал. И най-мощния компютър не би ти свършил работа, ако не си инсталирал в него софтуер, който ти е нужен. Виж също: Много хубаво е на още по-хубаво

Всяка мисъл е програма. Всяка програма се валидизира и моделира живота ти.

Въпроса е какви са твоите програми положителни или негативни.  Какъв е софтуера, който инсталираш. Дали той манифестира неща, които са полезни и добри за теб или точно обратното. Много често тези програми-капани се инсталират в компютъра ти от авторитетите в живота ти. Родители, учители, лекари. Често дори не осъзнаваш, че те са инсталирани в теб.

YouTube player

Как да се справим с тези програми-капани?

Първата стъпкае да осъзнаеш, че имаш такава програма-капан. Да я уловиш.
А втората стъпка е да я подмениш с нова.

Обаче КАК? Винаги за мен най-ключовия въпрос е КАК? 

Ето КАК? Две неща се случват по време на медитация;

1. Когато си в медитация,

ума притихва, тялото релаксира и мислите започват да се разреждат. Влизаш в алфа честота на мозъчните вълни. В такива моменти е много лесно такива програми-капани да изплуват, да ги осъзнаеш и хванеш. Прочети още: Алфа вълни – най-могъщата честота за манифестиране на желания

2. По време на медитация се подават в точно конкретен момент положителни утвърждения.

Във абсолютно всяка медитация от колекцията медитации, които създавам, докато мозъка е в режим на алфа честота, аз подавам такива положителни утвърждения, които имат силата да подменят тези програми-капани. И го правят много успешно. Научете още за колекцията от медитации на Милена Голева тук: https://milenagoleva.com

YouTube player

Наблюдавай какви са програмите, които ти предлага света, авторитетите, рекламите.

Какви са нещата, в които вярваш. Какви са твоите убеждения. Откривай такива програми-капани, на които си подвластен и които ти пречат да живееш пълноценен и красив живот.

ТИ СИ ТВОРЕЦА. ТИ СЪЗДАВАШ ТВОЯТА РЕАЛНОСТ!

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Scroll to Top