❤️ Провал? И какво от това? от Милена Голева

Падаш! И какво от това?

Проваляш се! И какво от това?
Живота ти се разпада на парчета! И какво от това?
Ти самия се разпадаш на парчета! И какво от това?
Боли? И какво от това?

Предаден си! И какво от това?

Прецакан си? И какво от това?
Разкъсан си! И какво от това?
Не ти се случват нещата така както ти се иска? И какво от това?
Прободен си? И какво от това?

Наскоро се завърнах от Япония.

И бях силно впечатлена от стара японска техника. Нарича се Кинцуги. Забележи! Там поправят счупеното. Не просто го поправят, а го оправят със злато. На пукнатото поправено със злато се гледа като на уникалност, която добавя красота и стойност на предмета. Японците вярват, че съдът, който е поправен е станал по-силен и по-стойностен, точно защото носи своите позлатени белези. Този съд вече има своя уникална история и това го прави много по-красив. Прочети още: Не всяко падане е падение! Но всяко падане е еволюция!

YouTube player

Не е ли удивително!

Да създаваш изкуство от парчетата, да дариш нов живот за онова, което е пречупено.
Наричат още това изкуство златно пътуване. Всички ние пътуваме към своята по-рафинирана версия. Какво обаче ако това пътешествие започне да твори шедьовър от живота ти. Неповторим шедьовър на твоето златно пътуване наречено живот!

Как да се справим със завистта? Техника!

Не се предавай така лесно!

Не мисли, че всичко е свършено! В какъвто и момент да се намираш. Поправи го със злато. Той ще добави красив щрих към твоята уникалност. Твоята история ще стане по-богата. Ще си научил повече. Ще си станал по-силен.

И най-важното!

Има нещо изключително важно! Без него това пътуване не би било златно. Не просто да поправиш със злато и да продължиш напред и нагоре. Само в един единствен случай това ще бъде истински ценно. Ако запазиш доброто в сърцето си. Дори и наранено и разбито на парчета, не позволявай в сърцето ти да се настани злоба, омраза и ненавист. Виж също: Законът за привличането – най-могъщия Закон на Вселената

YouTube player

Недей! Съхрани най-ценната искрица дълбоко вътре в теб.

Искрицата на доброто. Нагледала съм се на хора превърнали се в циници, хейтъри, отмъстители, наглеци, заради болката която им е била причинена от някой друг. И после я насочват към целия свят. Това е лесно. Но! Това не би било златно пътуване, нали? Защото ще си изгубил себе си. Защото ще си позволил да угасне искрицата. Ако изгубиш добринката ще си позволил да те победят.

Хайде! Изправи се!

Положи злато, за да е здраво, но и да не забравяш урока. И давай напред и нагоре!
Никой нищо не може да ти вземе. Те само добавят към твоята уникалност. Всички тези златни нишки, с които си поправял себе си и сърцето си и живота си те правят различен и неповторим. Най-големите уроци и болки са тези, които те променят завинаги и те насочват към твоето по-добро теб.

Напред и нагоре!

Защото … ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН! Защото … ТИ СИ ПРЕКРАСЕН!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

bg_BGБългарски
Превъртете до върха