❤️ Онзи пакет, който формира твоята реалност от Милена Голева

Все по-голямо значение има за теб какво е това, с което се храниш,

защото знаеш, че то има пряко отношение към здравето ти, към тялото ти и към начина, по който се чувстваш. Обаче, всичко останало, което консумираш също влияе по огромен начин на живота ти. Всичко, което поставяш в главата си, всичко онова, което четеш, гледаш, слушаш, филмите, които избираш, предаванията, които предпочиташ, музиката която харесваш, разговорите, които водиш.

Всички тези неща формират вибрационното ти поле.

А вибрационното ти поле е това, което излъчваш, и с което привличаш към себе си събития, случки и неща в живота си. Ти произвеждаш вибрации докато гледаш, четеш не само докато мислиш.
Избираш толкова внимателно шампоана си за коса, праха си за пране, тоалетната си хартия. Неща, които безспорно са много важни. Но дали избираш също толкова прецизно нещата, които допускаш в ума си, нещата, които консумираш интелектуално. Защото те ти влияят. Избирай мъдро! Прочети още: 15 начина, с които межете да промените мисленето си и да насочите живота си в по-добра посока

Даваш ли си сметка например, че докато гледаш филм ти съпреживяваш с главния герой абсолютно всяко чувство и емоция, които минават през него.

Ти ги преживяваш и така ги правиш свои преживявания и емоции. И захранваш твоите клетки с тази вибрация. И ако героя, който наблюдаваш на филма се забавлява, приключенства, обича и се чувства добре, ти самия докато гледаш също ще създаваш такова вибрационно поле. Ще се чувстваш добре, ще се забавляваш, ще позволяваш на любовта да преминава през теб, ще усещаш радостта, вдъхновението на героя. Но какво се случва, когато гледаш филм, в който героя страда, плаче, преминава през различни драми.

Законът за привличането – най-добре скритото знание!

YouTube player

Всичко това са емоционални състояния и чувства, които то допускаш доброволно в твоето поле и те стават твоя вибрационна същност и точка на привличане.

Много често си мислиш, че това не ти влияе, защото ти знаеш, че това е просто един филм. Но това не е така. Защото ти в момента, в който гледаш съпреживяваш. Тези чувства и емоции, започваш да ги произвеждаш. А с тях привличаш още от същото помниш, нали? Когато имаш възможност наблюдавай някой до теб, който гледа тежък и драматичен филм. Наблюдавай мускулатурата на лицето как се променя. Наблюдавай как тялото е в режим готовност. И така ще разбереш с какво този човек, в този момент захранва своето вибрационно поле. Със същите тези неща, които гледа и преживява. И той прави това доброволно.

Доброволно кани драмата в живота си.

После този човек се чуди защо в живота му се случват почти същите драми като на главния герой на филма, който харесва. Защото той ги кани. Макар и несъзнателно ги кани.
Когато се прибереш и пуснеш телевизора. Вечеряш и дават новините. Мислиш си, че не слушаш. Но сетивото ти приема всичко, а мозъка го обработва. То влиза в теб, то ти влиае. Пускат рекламите, мислиш си, че понеже не гледаш те не ти влияят. Но те проникват в теб. Това че не си даваш сметка не означава, че сетивото ти не приема всичко, а мозъка го обработва.

Защото сетивата ти имат способността да приемат хилядократно по-голям обем информация, отколкото си даваш сметка и осъзнаваш.

Всичко това се отнася и за музиката, която избираш, книгите, които четеш, хората, които допускаш. Всички те са храна за душата. Която има силата и да ни кара да страдаме и да се чувстваме зле. Но има и точно обратната способност, да ни вдъхнови, да ни ентусиазира, влюби, зарадва, очарова. Всичко онова, което приемаш от външния свят и го допускаш да бъде твое вибрационно поле. Ти го поканваш доброволно да формира вибрационното ти поле. А вибрационното ти поле е онова, което излъчваш от теб и с него привличаш още от същото в живота ти. Какво ще е то избираш сам! Избирай мъдро! Не само пастата за зъби, не само какъв цвят да е новата ти чанта, не само с какво се храниш. Виж също: Онова, от което бягаш, е онова което привличаш в живота си

Избирай мъдро и всички онези неща, с които храниш духа си.

Всички онези неща, които позволяваш да влизат дълбоко в теб и да ти влияят. Нека ти влияят положително и вдъхновяващо. Защото те са част от онзи пакет, който формира твоята реалност.

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player

Scroll to Top