❤️ Не винаги ти трябва шопинг терапия, понякога ти е нужно просто да се погрижиш за себе си от Милена Голева

Вероятно си опитвала да оправиш лошото си настроение като се отдадеш на шопинг.

Отиваш в мола, тръгваш по магазините с надежда да запълниш празнотата вътре в теб. Избираш, купуваш, прибираш се у дома. Започваш да разопаковаш торбите с покупки. И ДА! За един много кратък период от време, сакаш се докосваш до радостта.

И само няколко часа по-късно осъзнаваш, че се чувстваш дори по-зле

отколкото си била преди да предприемеш тази така популярна терапия. Осъзнаваш, че хем си изгубила от и без това скъпоценното си време, хем си похарчила доста пари, хем не си получила желания резултат. Празнотата в теб продължава да наднича и да човърка вътрешния ти свят.
И гледайки всички ненужни неща, които си занесла у дома се питаш  защо не работи това? Нали трябваше да усетя облекчение, лекота, дори радост?

YouTube player

Истината е, че не можеш да наваксаш вътрешен дефицит с външни поправки.

Няма да ти свърши работа и ако отидеш на фризьор, маникюр или дори скъпа екскурзия. Точно обратното! Ще усетиш, че тази празнота става още по-ярко открояваща се на фона на онези външни подобрения, които се опитваш да направиш.

Защо ли?

Защото онова от което имаш нужда е просто да се погрижиш за себе си. Онова за което крещи другото ти аз е просто да поспреш, да чуеш себе си, да усетиш топла грижа, да релаксираш. И знаеш ли какво? Няма кой да се погрижи за теб, ако не го направиш самата ти. Никой в целия свят не знае какво е най-добро за теб.

От какво точно имаш нужда?

Какъв е вътрешния ти дефицит. Ти си човека. Ти ще трябва да потърсиш. Не можеш да наваксаш вътрешен дефицит с външни поправки. Прочети също: От днес ще живея по-бавно …
И сега ще ти кажа какъв е моя личен опит със стотиците хора, на които преподавам и с които общувам. Защото аз не се интересувам от временни решения. Аз се интересувам от истински промени, от създаване на уютно и топло пространство вътре в теб.

YouTube player

Най-истинското и дълготрайно решение е това да заОбичаш себе си.

Да започнеш да изграждаш истинска, искрена и дълбока връзка с ТЕБ. Да точно с ТЕБ! Някъде препускайки през живота си изгубила себе си. Спряла си да се забелязваш. Спряла си да се харесваш. Спряла си да зачиташ собствената си личност. В стремежа си да обичаш други, в стремежа си други да те харесват си изгубила фината нишка, която те свързва с ТЕБ. Загубила си себе си. Живееш навън, а не вътре в ТЕБ! Не можеш да наваксаш вътрешен дефицит с външни поправки.  Прочети още: Ти си центъра на твоята вселена

Това, което преобрази връзката ми с мен самата,

както и тези на много други хора е една много специална практика, която създадох с помощта на възхитителната Хилда Казасян. Направих я само за нас момичетата. И тя има силата да прави чудеса за нас! Научи още за нея тук: www.milenagoleva.com

 

Прекрасно момиче, намери начин да се погрижиш за себе си (начини има много, медитацията е само един от тях). Намери път към себе си. Започни да изграждаш истинска връзка с теб самата.

Защото, скъпа моя, ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

Защото ТИ СИ ПРЕКРАСНА!
Просто си го забравила!
Ето как да се погрижиш за себе си:

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Scroll to Top