❤️ Ти си центъра на твоята Вселена от Милена Голева

Често си чувал думите:

Не си център на Вселената.

Или: Не си въобразявай, светът не се върти около теб. Съпротивлявал си се, защото дълбоко вътре в себе си си усещал противното. Но толкова често авторитетите в живота ти са настоявали за обратното, че малко по малко си започнал да се предаваш и не след дълго си се оставял да бъдеш убеден в това.

И какво ако ти кажа ДА! Ти си центъра на Вселената. Точно ти!

Защото около теб се изгражда един свят, който изцяло е създаден от теб и в синхрон с теб. И нищо в този свят не е случайно. И всяко нещо в него е там, за да научи теб, за да ти помогне да изградиш себе си, да еволюираш, да се разгърнеш. Прочети още: Променете мислите си и ще промените съдбата си

В твоята Вселена няма нищо, което е дошло случайно.

Всички неща, които харесваш в живота си са там единствено и само благодарение на теб и твоите прекрасни качества. Но също така всичко онова, което не харесваш в живота си, сам си го поканил в него със своите чувства, емоции и убеждения. Каквото и да искаш да промениш в твоята Вселена, търси ключа вътре в себе си.

YouTube player

В момента, когато пренастроиш вътрешния си свят, в света около теб, като по чудо, всичко ще се пренареди.

Затвори очи за секунда и си представи Вселената. По начина, по който ти си я изградил в представите си. Каквато и да е твоята представа, едно знам със сигурност, уверен си, че тя е безкрайна. А сега отново затвори очи и навлез със сетивата си навътре в себе си.

Толкова е необятен света вътре в теб.

И вероятно много по-малко изследван, отколкото самата Вселена. Точно толкова, колкото е безкрайна и огромна Вселената, точно толкова е безкраен и необятен света вътре в теб. И всеки път, когато мислиш, че си опознал някаква част в теб, сякаш като вълшебство се отваря съвсем нов портал и открива пред теб, съвсем ново измерение.

ДА! Света вътре в теб е необятен. Дали изобщо го познаваш?

Дали изобщо си дръзнал да пожелаеш да изследваш там, вътре в теб? Защо все търсим големите неща навън от нас. Защо все очакваме големите чудеса, да дойдат отнякъде. Виж също: Нещата, които искаш не се бавят! Ти ги отблъскваш несъзнателно!

Големите чудеса са скрити вътре в теб.

Там, в твоята вътрешна Вселена има истински духовни съкровища. И колкото по-навътре отиваш, толкова повече ще осъзнаваш своята уникалност и красота. Ти и твоят богат и необятен вътрешен свят сте важна част от красотата на Вселената.

YouTube player

Колкото повече започнеш да разбираш и общуваш със себе си, толкова повече ще започнеш да преоткриваш красотата на света около теб.

Отделяй всеки ден по малко време само за теб. За съзерцание. За молитва. За медитация. За да подреждаш своя вътрешен свят. За да разкриваш нови свои аспекти в себе си.

ДА! Ти си центъра на цяла една Вселена!

Ето и други начини да опознаваш възхитителната Вселена скрита вътре в теб! ТУК!

Още от Милена Голева в YouTube канала й тук!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

Scroll to Top