❤️ Не си длъжен да имаш пролетна умора от Милена Голева

В сезона на зимата като че ли се радваме и ценим всеки слънчев лъч,

които си пробие път между облаците. И когато вече слънцето трайно заеме мястото си, започваме малко по-малко да му се мръщим и да се крием от него. След това, когато стане топла пролет, всичко и около нас започва да ни “навива” да се почувстваме уморени. Става масова мода всички да се оплакват от пролетната умора. И постепенно този мисловен модел надделява и не ни остава нищо друго освен да се “предадем”.

А ако ти кажа, че пролетната умора е само програма,

която сам и доброволно зареждаш в съзнанието си. Разбира се, че след зимните месеци има лек период на адаптация на интелигентния ти организъм. Разбира се, че е нужно навреме и нежно да се погрижиш за него. Да го подсилиш и му помогнеш да премине през този период с лекота. Но със сигурност онази вирусна програма, която сам се съгласяваш да “инсталираш”, отнема огромна част от енергията и рабоспособността ти, Прочети още: 3 неща, които да избягваш да споделяш за себе си

само защото си активирал в твоя софтуеър програмата “пролетна умора”.

Вече си чувал за един от основните закони на Вселената, че Подобното привлича подобно. И склонноста ти да очакваш пролетната умора, да мислиш за нея, да говориш за нея, да се оплакваш от нея е точно онова подобно, което в крайна сметка я води при теб. Експериментирах това години наред. И то наистина работи.

YouTube player

Просто в една прекрасна далечна пролет реших, че не съм длъжна да имам пролетна умора.

Точно тогава взех решение, че няма да хленча по въпроса, няма да се поддавам на масовата тенденция, няма да го коментирам с приятели, нама да я очаквам и съответно няма да я поканя. Взех решение, че искам да се радвам на всички нюанси, които носи със себе си пролетта. Да бъда пълноценна. Да бъда пълна с енергия. Да се грижа за себе си. Помогни си с лесна водена медитация 

Да! Ще хапвам повече свежа храна. Да! ще прекрвам повече време на открито

и ще дишам свеж въздух. Да! Ще си правя билчици. Да! Ще пия повече вода. Да! Ще намеря начин да отделям време на любимите си занимания с йога и медитация. Да! Ще си добавям към дневното си меню добавки като пчелен прашец, ленено масло, конопено семе, мед, сурово какао и т.н. И Да! Ще държа далеч от съзнанието си онази странна програма, която незнайно защо толкова много хора са избрали като своя без дори да я подложат на съмнение. Ето ти още една много добра идея тук.

И знаете ли какво? Получава ми се.

Минавам все по невидимо през пролетната умора.
И все по-пълноценни са пролетните ми дни. Защото АЗ ИМАМ ПРАВО НА ИЗБОР!  Защото СПРЯХ ДА СЕ ЧУВСТВАМ ДЛЪЖНА! Защото СПРЯХ ДА ОЧАКВАМ!

Опитай и ти! Не ми се доверявай просто така, а опитай

и ще бъдеш много приятно изненадан от себе си. Защото ключа за всичко което ни се случва е в нашите ръце. Това е твоето тяло и ти сам можеш да избереш кое е добро за него.

Не! Не си длъжен да имаш пролетна умора. Ама никак даже 😉

ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН! ТИ СИ ПРЕКРАСЕН!

Още от Милена Голева в YouTube канала й тук!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player
Scroll to Top