❤️ Не им се сърдете. Те просто са нещастни от Милена Голева

Сигурно си имал случаи, в които си усещал как някой се е опитвал да те уязви,

нарани, обиди и да те накара да се чувстваш зле. Вероятно и много пъти си поемал тези отровни стрели, които човека е изпращал към теб и си им позволявал да натровят цялата ти същност.

Но! Тези хора не са лоши. Те са просто нещастни.

Нещастният човек е жлъчен и жесток. Осибено ако вижда в теб своите неосъществени мечти. Онова, за което никога не му е стигнал кураж. Той е готов да хапе, да драска, да ранява. Той самия се чувства зле. Прочети още: Щастието не е в притежаването. Щастието е в преживяването

Готов е да ти обясни че си болен или луд само защото си радостен и удовлетворен.

Ще ти разкажа притча за един просяк, който стоял на пътя. Покрай него минавал на кон един много богат човек. И го ударил с камшика си. Просяка му отвърнал: -Бъди щастлив! И останал на улицата. Един съселянин видял цялата ситуация и попитал просяка: -Какво става? Нима си толкова смирен?

YouTube player

Не! –отвърнал просяка –Но ако наистина беше щастлив,

никога нямаше доти да си помисли би да ме удари! Затова му пожелах, това което няма!

Тези хора не са лоши. Те просто не знаят как да се справят със гнева, омразата, неприязънта вътре в самите тях. Затова са готови на всичко, за да могат да те доближат до тяхната вибрационна честота. Обиждат, злословят, не харесват, критикуват!

Нека преведем това на езика на вибрацията!

Как вибрира човек, който се чувства зле? Той вибрира в нискочестотните регистри. И всичко, което е извън тази негова честота, на него му се струва неприятно. Ако ти си във високочестотния регистър вие се намирате коренно различни честотни полюси. И този човек ще е готов на всичко, за да те “доведе” при себе си. За да можеш да влезеш в неговото вибрационно полезрение. Прочети също: Подари на хейтъра безразличие! Остави го гладен!

Т.е. той подсъзнателно се стреми да те “свали” и доведе при себе си.

Това е, което правят хейтърите също! Те обикновено сипят жлъч и неприязън към красивите неща. Хейтъра е дълбоко нещастен човек. А красивото, от своя страна, в каквато и форма да е то, вибрира във високочестотния регистър. Когато хейтъра от неговата нискочестотна вибрационна позиция види нещо, което в прекрасно, светещо, излъчващо, лъчезарно, щастливо, радостно и цветно то го дразни, защото не е в хармония с него. И единственото, което му остава да направи е, чрез някакво действие да свали красивото до неговата честота на вибрация.

Човек излъчва това, което има в самия него.

Обикновено такъв човек не харесва, негодува и критикува сам себе си. Онова, което имаш вътре е същото, което можеш да дадеш и излъчиш навън. Щастливия човек ще те въздигне. Нещастният ще те натъжи, защото той може да ти даде само това, което има в него.

Така че! Когато срещнеш такъв човек не му се сърди.

Той просто е недоволен и нерадостен. Той не знае как да се справи с вътрешната си борба. Той не се е научил как да обича и харесва себе си. И няма как да харесва и нещо навън от себе си.
Ако обаче, ти приемеш неговата стрела на омраза. Онова което ще постигнеш е да погълнеш отровата и да и позволиш да натрови клетките ти, мислите ти, емоциите ти. И така ти “слизаш” на неговата честота.

Не му се сърди, НО СЕ ПАЗИ! Пази се от своята реакция.

Не допускай тази отрова. Не приемай тази омраза. Тя не е твоя. Тя е негова. Прочети също: Вселената изпълнява всички желания. Само я помолете!

Ето ти антидот. Давам ти една формулка, която ще ти помага.

Това е едно много специално утвърждение, което съм вляла в чудесната ни практика “Позитивни утвърждения”, която можеш да ползваш по всяко време, дори когато пътуваш, когато ходиш или просто се наслаждаваш на кафенцето си. Всеки път, когато попаднеш на човек, който те агресира, без да си го провокирал си кажи: всеки човек дава и прави най-доброто от себе си, на което е способен към този момент. Той просто, човека до тук е достигнал, той толкова може, до тук е личната му еволюция, това е с което разполага на този етап.

Всеки човек дава навън и вижда в света, онова което се намира вътре в него.

Те НЕ СА ЛОШИ! Те САМО СА НЕЩАСТНИ!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player

Scroll to Top