❤️ Когато си ядосан или огорчен, дори когато си прав, наказваш себе си от Милена Голева

ДА! Често се гневиш, често се ядосваш,

често си позволяваш да бъдеш огорчен, заради това, че някой друг е сгрешил. Помисли си колко често го правиш. Засича те някой на кръстовище – ядосваш се ти. Някой не си в свършил работата добре – ядосваш се ти. Казва ти колега, нещо което знаеш, че не е вярно – ядосваш се ти. Обижда те близък човек, на чието менение много държиш – ядосваш се ти. Всеки път, когато си ядосан, огорчен или фрустриран от нещо, без значение дали си прав или не,

ти взимаш тази негативна енергия и всъщност наказваш себе си.

Ти самия навлизаш в нискочестотна вибрация, която започва да привлича в живота ти още неща, на които да се дразниш. Помисли си колко често го правиш в ежедневието напълно несъзнателно, само защото си мислиш, че си прав. И ДА! Ти наистина си прав, НО поемайки тази негативна емоция ти наказваш самия теб и следователно твоя собствен живот.

YouTube player

Следващия път, когато решиш да поемеш обидата или да се ядосаш,

си спомни на първо място, че това е решение, което взимаш по инерция и доброволно. Ти имаш правото да избереш дали да поемеш или да откажеш това. На второ място, помисли че ти се ядосваш, заради грешката на някой друг. На трето място ти наказваш себе си, заради грешката на някой друг. Дори и да си прав! Прочети още: Да се тревожиш, означава да използваш въображението си, за да сътворяваш нещо, което не искаш

Дори и да си прав!

Опитай да пускаш по леко да минават МАЛОВАЖНИТЕ неща. Често наистина става въпрос за маловажни неща. Просто продължи нататък и не наказвай теб, заради грешките на другите. Игнорирай елегантно такива маловажни неща.

Няма нужда да пиеш отровата, затова че някой друг е направил нещо, което не е добро.

Всеки път, когато се гневиш, всеки път, когато се обиждаш, независимо дали си прав или не, ти наказваш самия себе си. Ти наказваш живота си. Ти наказваш (понякога) хората, които са най-близки до теб. И “слизаш” в една нискочестотна вибрационна честота, с която казваш на Вселената: – Искам още от това! И понеже Вселената веднага откликва, става така, че

YouTube player

колкото повече се ядосваш, толкова повече неща, за които да се ядосваш ще идват в живота ти.

Избирай да си оставаш щастлив въпреки всичко! Виж също: Ще те науча да обичаш себе си и това ще е любов за цял живот

Животът е прекрасен!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

bg_BGБългарски
Превъртете до върха