❤️ Глината в твоите ръце от Милена Голева

Бих искала да почувстваш приятно отпуснатото си тяло, затвори очи, вдишай дълбоко и издишай бавно и продължително.

Така е много по-добре, нали?

Вече си готов да те отведа на пътешествие към самия теб, ще осъзнаеш силата, която притежаваш. Всеки има в себе си силата да постига мечтите си, но не всеки знае как да я използва. Научете още за колекцията от медитации на Милена Голева тук: https://milenagoleva.com

Животът ти е като парче глина,

а ти си този, който непрекъснато моделира това парче глина чрез мечтите и мислите си. С всичко към което насочваш вниманието си, във всяка една секунда, ти оформяш глинената скулптора на живота си. Понякога, когато си разстроен или гневен, получаваш още от това. А когато си позитивен, радостен, въодушевен също получаваш още от това. Ето как сътворяваш живота си. Ето защо е много важно да внимаваш и наблюдаваш как моделираш глината.

YouTube player

Каквото и да се случва в живота ти, зависи единствено от самия теб.

И няма никой друг отговорен за трудностите в живота ти. И всичко, което е нужно е да моделираш глината, така че да превърнеш живота си в красиво пътешествие. Инструментите, с които разполагаш са твоите мечти, мисли и въображението ти. Всичко, което можеш да си представиш, можеш да го постигнеш. Ти си умен, способен и имаш силата да постигнеш и материализираш абсолютно всичко чрез силата на ума си. Всичко онова, което виждаш около себе си, първо в било просто мисъл в нечий ум. Твоят живот е проекция на твоите мисли.

Сега затвори очи и си представи себе си успешен, успешен във всички области на живота си.

Как изглеждаш? Как се чувстваш? С какво се занимаваш? Кой е около теб?

Опитай се всяка сутрин, когато се събуждаш да си напомняш, че днешния ден е възхитителен, без значение какво е времето. И днешния ден е още една прекрасна възможност да преживееш радостни мигове. Днешния ден е специален. Днешния ден е ДАР. Не си позволявай да го оставиш просто така да се изниже от календара. Изживей го със страст, с вдъхновение, с любопитство. Дай най-доброто от себе си, като че ли това е последния ден от живота ти. Усмихвай се, приключенствай, възхищавай се на малките неща. Погледни към небето, вгледай се в очите на дете, нахрани бездомно животно.

Позволи на ЖИВОТА истински да тече през теб.

И така създаваш възхитителната скулптора на твоя живот. Необикновената творба. И ако започнеш да усещаш негативна емоция към нещо, тревога или съмнение, освободи тази мисъл да си отиде и я замени с нещо приятно. Просто насочи мислите си към нещо красиво. Представи си себе си успешен. Как бързо и успешно да материализираш мечтите си? 

YouTube player

Отделяй по малко време всеки ден да мечтаеш.

Представяй си себе си как осъществяваш мечтите си една по една. Ден след ден. Мислите ти са огромна сила. Ти имаш силата да моделираш глината в твоите ръце. Ти си скулптора на твоя живот. Животът е прекрасен. Ти си прекрасен. Знаеш, че живота е вълнуващ и забавен. И всичко първо се случва в работилницата на твоя ум. Ти си гениален скулптор, а живота ти е глината в ръцете ти. Създавай от живота си най-великолепното творение, ден след ден.

ГОТОВ ЛИ СИ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ?

Още от Милена Голева в YouTube канала й тук!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

bg_BGБългарски
Превъртете до върха