❤️ Искам още от това, моля … от Милена Голева

Всеки от нас знае, че в живота няма нищо случайно

и Вселената откликва на нашите мисли, думи и действия. Следователно това, което излъчваш, това и ще получиш. 

Всяко нещо, което каниш в твоите мисли, всяко твое дълбоко вътрешно убеждение и нагласа, онова за което говориш, преживяваш, наблюдаваш, разнищваш, критикуваш, анализираш, с всяко от тези неща ти казваш на Вселената искам още от това, моля. Искам още и още от същото. Ти не си жертва на случайни събития, ти си създател и дизайнер на тези събития. И ако искаш да промениш проявлението, просто промени проекта. Светът е твое огледало. Прочети още: Законът за привличането – най-могъщият закон на Вселената

Това, което е вътре, това е и вън!

Всичко, което има в теб ще проектира дизайна на живота ти.
А сега ще подчертая, че е валидно и обратното… всеки път, когато харесваш, обичаш, благодариш, благослявяш, възхищаваш, наслаждаваш, вдъхновяваш, одобряваш ти също казваш на Вселената искам още от същото. Още от него. Искам още от същото, моля!

YouTube player

Дали да се възхищаваш или да критикуваш избираш сам.

Можеш да намериш причина да критикуваш и най-съвършеното нещо. Можеш също така, да откриеш красивото и причина да се възхитиш, дори и на не толкова съвършеното. Всичко зависи от теб. Всичко зависи от очите на наблюдателя. Всичко зависи от твоята нагласа към света и нещата в него.

Мисли за себе си като за магнит

Понякога живееш с усещането, че живота е несправедлив.

Но това е така само на повърхността. На един по-осъзнат етап от живота си започваш все повече да разбираш, че ти си дизайнера на събитията, повратностите и нещата, които има там. Каквото и да има в живота ти, ти първо си го проектирал вибрационно, после продължавайки да упражняваш определена вибрация или вярване си го повикал сам. Нещо повече сам си одобрил и материализирал проекта. Как успешно да подобриш мислите и живота си?

Искай още! Не казвай стига!

Бъди дързък в желанията си. Бъди нахален дори. Скромността е чудесно качество, но не и когато става въпрос за собствения ти живот. За стремежа ти напред и нагоре. За личностната ти еволюция. Искай много! Искай смело!

YouTube player

Извора на живота се излива в теб през безкрайното изобилие.

Природата на Вселената е природа на безкрайно изобилие. Ти само трябва да се настроиш на тази честота.

Кажи ДА! Направи нови настройки на сетивата си.

Пренастрой сетивата си на положителна честота. Настрой ги за забелязват, отчитат, долавят и регистрират прекрасностите в теб, хората, ситуациите и самия живот. Направи фини настройки и на това, което излиза от теб. Говори, коментирай, разказвай, споделяй за прекрасностите в теб, хората, ситуациите и живота. Онова, което е вътре е и вън. Така декларираш искам още от това, моля. Виж също: 10 мотивиращи урока от Джон Кехоу

Искам още и още!

Животът е прекрасен!

Автор Милена Голева
Милена Голева е автор и водещ на колекция от 20 авторски водени медитации. Разгледайте колекцията тук: milenagoleva.com Последният и проект е онлайн йога студио, в което йога и медитация практикуват хора от повече от 35 държави и 420 населени места по целия свят. Онлайн йога студиото можете да откриете тук: milenagoleva.com Милена е създател на студиата Yoga Place, мотиватор, лектор, водещ на семинари, вдъхновител за промяна и е помогнала на хиляди хора по пътя на тяхната трансформация.

Текстовете и статите, които публикувам тук са авторски и предмет на авторско право, така че моля, ако ги цитирате, да упоменете автор и дадете линк към оригинала, благодаря предварително за коректността ви.
Научете още за колекцията авторски водени медитации на български език от Милена Голева тук: https://milenagoleva.com
Можете да намерите видео материали с безплатни актуални техники, практики и съвети от Милена Голева на YouTube канала й тук. 

YouTube player

Scroll to Top